21 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.0%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 11 44.0%
  • Pis Yedili (Show)

• CSKA Moskova - Real Madrid Maçı (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 24.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 12.0%
  • Adını Sen Koy - T.S. (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster ( ATV )

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
imkansız bence ucurum da geldi 14 lere düsebilir ö.b.g.z ki de büyük şok yasayabilir eger ucurum iyi baslarsa ama bence ucurum büyük şok yaşicak

uçurum dizisinin öbgz yi etkileyeceğini hiç sanmıyorum... mesela ben ...öbgz başlayınca uçurumu terkettim(gerçi kırık türkçeyede fazla dayanamadım:))
uçurum diğer filmleri ne kadar etkiler yarın göreceğiz..
uçurum dizisinin ilk bölümündeki elde edeceği reyting daha sonraki haftalara yansımaz.. çünkü çoğu kişi benim gibi merak ettiği için açmıştır..

pis yedili güzel bi bölümdü nerdeyse reklmasız oynadı diyebilirz :D arada ufak 1 dk lık reklamlar vardı sadece

uçurum dizisinin öbgz yi etkileyeceğini hiç sanmıyorum... mesela ben ...öbgz başlayınca uçurumu terkettim(gerçi kırık türkçeyede fazla dayanamadım:))
uçurum diğer filmleri ne kadar etkiler yarın göreceğiz..
uçurum dizisinin ilk bölümündeki elde edeceği reyting daha sonraki haftalara yansımaz.. çünkü çoğu kişi benim gibi merak ettiği için açmıştır..

Şoklara Alışkınız Biz Mesela Son Da Büyük Umutlarla Başladi Büyük Bir Şok Etkisi Yarattı Aynı Şekil'de Suskunlar Ve Uçurum Büyük Şok Yaşayabilir Veya Ö.B.G.Z Düserek büyük bir şok yaratabilir hayat devam ediyor 12 reyting 6 reyting düstü ab o bile büyük şok yarattı

Şoklara Alışkınız Biz Mesela Son Da Büyük Umutlarla Başladi Büyük Bir Şok Etkisi Yarattı Aynı Şekil'de Suskunlar Ve Uçurum Büyük Şok Yaşayabilir Veya Ö.B.G.Z Düserek büyük bir şok yaratabilir hayat devam ediyor 12 reyting 6 reyting düstü ab o bile büyük şok yarattı
bir suskunlar konusunda umudum var hala .. uçurum vasati 40 çöp:)

Uçurum'u izledim... Dublajlar kötü olsada başarılı bir iş olmuşa benziyor...

filmin başındaki karanlık sahnelerde bunalıma girdim:) filmin sonu başına göre daha iyiydi..yalnız dublajı niye şiveli yaparlar anlamadım , kadın orda kendi diliyle konuşsada tam türkçe olarak dublajı yapsalar bir taraflarımı eksilir ben bunların mantığını seveyim:)

TRT 1'de ekranlara gelen Seksenler'i izledim ve yine çok güzel bir bölümdü...

"öyle bir geçer zaman ki" her bölümü gibi bu bölümüde harikaydı. heleki bu bölümü diğerlerine göre daha sürükleyici gitti.çok beyendim , uçurum bence çok güzel bi başlangıç yapmaya bilir. tahminim; 3 - 5 arası. inşallah öbgzk reytingleri bu hafta bayaa artar.

"öyle bir geçer zaman ki" her bölümü gibi bu bölümüde harikaydı. heleki bu bölümü diğerlerine göre daha sürükleyici gitti.çok beyendim , uçurum bence çok güzel bi başlangıç yapmaya bilir. tahminim; 3 - 5 arası. inşallah öbgzk reytingleri bu hafta bayaa artar.

bende bu bölümü beğendim, çünkü ali kaptan devredeydi ama her bölümü o kadarda iyi değil bir çok bölümünde uyuduğumu hatırlıyorum:)

ucurumu izledim. bir dahaki bolum daha da surukleyici olucak. adem kızla tanıstı ve yaban korsan gozlu oldu :D dublaj benimde gozume batmadı degil ama yinede pis yediliyi 2 gruptan birinde gecicegine inanıyorum. senaryoyu basarılı buldum oyuncularında rollerinin hakkını verdigini dusunuyorum. zaten ilk 10 bile atv icin yeterlidir