17 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 47.6%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 33.3%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 9.5%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 38.1%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 3 14.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın - Tekrar (Star)

Oy: 4 19.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.8%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Total
1-Adını Feriha Koydum
2-Yalan Dünya
3-Hayat Devam Ediyor

Ab
1-Yalan Dünya
2-Adını Feriha Koydum
3-Hayat Devam Ediyor

Yalan dünyaya okadar az reklamla bölün ki.. kanal d yakında yalan dunyayı reklamsız yayınlayacak :)))))..

yalan dünya geçen haftaya göre özeti daha fazla uzattı geçen hafta dedim ozetın reytingi duser diye. ab seyircisi özet uzayınca yavaş yavaş uzamaya başlıyor

Ferıha ile hde arasındaki fark. Ferıha 16 dakika erken başlayarak seyirciyi kapmiş. atv Saat 23 un reklamında kapmak için diziyi çok geç başlattı Ve reklamlari çok uzattarak Ferıhanin ekmeğine yağ sürdü

Son düzenleme:
Adını Feriha Koydum Totalde 13 reytinge yaklaşarak müthiş sonuçlar almış. Dizi resmen totalde Muhteşem Yüzyıl oranlarının aynısını almış. AB`de de süper gitmiş. Bu dizi bitmemeli. Tebrik ediyorum diziyi
Yalan Dünya AB`de neredeyse 12 reyting almış.Totalde ise 8 reytinge yaklaşmış. Başarılı bir dizi Tebrik ediyorum
Hayat Devam Ediyor 10 barajını görmemiş bu hafta. Dizi için büyük düşük söz konusu. Dizi totalde 9 reytinge düşerken AB`de 6 reyting almış
Bir Çocuk Sevdim bu kadar dizi arasında tutunamıyor. Bir Çocuk Sevdim eğer Çarşamba PT2`de yayınlanırsa en az 5 reyting alır. Ama o gün Eyvah Düşüyorum ile dolu.
Babam İçin yine vasat
Beni Affet yükselmiş
.

Bu SBT'nin reytingleri borsa gibi, her hafta diziler bir kac puan iniyor ve cikiyor. Acaba bu durum deneklerin kendini bilmezligindenmi yoksa sirketin kendini bilmezligindenmi kaynaklaniyor :) TNS son 3 ay...

Adını Feriha Koydum Totalde 13 reytinge yaklaşarak müthiş sonuçlar almış. Dizi resmen totalde Muhteşem Yüzyıl oranlarının aynısını almış. AB`de de süper gitmiş. Bu dizi bitmemeli. Tebrik ediyorum diziyi
Yalan Dünya AB`de neredeyse 12 reyting almış.Totalde ise 8 reytinge yaklaşmış. Başarılı bir dizi Tebrik ediyorum
Hayat Devam Ediyor 10 barajını görmemiş bu hafta. Dizi için büyük düşük söz konusu. Dizi totalde 9 reytinge düşerken AB`de 6 reyting almış
Bir Çocuk Sevdim bu kadar dizi arasında tutunamıyor. Bir Çocuk Sevdim eğer Çarşamba PT2`de yayınlanırsa en az 5 reyting alır. Ama o gün Eyvah Düşüyorum ile dolu.
Babam İçin yine vasat
Beni Affet yükselmiş
.

muhteşem yüzyıl daha iyi oranlar alio ..

Ferihada share den tut ratinge kada muhteşem yüzyıl daha iyi 😉

muhteşem yüzyıl daha iyi oranlar alio ..

Ferihada share den tut ratinge kada muhteşem yüzyıl daha iyi 😉
Muhteşem Yüzyıl sevdiğim bir dizi. Ama son 2 bölümdür Mustafa büyüdü diye 13 reytingi geçti. Ondan önceki haftalarda 12 reyting alıyordu. Ayrıca Çarşamba sharesinin iyi olmasının sebebi Çarşamba ondan başka 8 barajını aşan dizi yok. Ama Cuma çok güçlü 3 dizi var...

Muhteşem Yüzyıl sevdiğim bir dizi. Ama son 2 bölümdür Mustafa büyüdü diye 13 reytingi geçti. Ondan önceki haftalarda 12 reyting alıyordu. Ayrıca Çarşamba sharesinin iyi olmasının sebebi Çarşamba ondan başka 8 barajını aşan dizi yok. Ama Cuma çok güçlü 3 dizi var...

feriha en iyi oranlarini aldigi halde 12 goruo 1 hafta bile m.yüzyıl haftalık sıralamada geçememistir

Çok çok iyi:

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]ADINI FERİHA KOYDUM[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:48:37[/TD]
[TD]23:17:59[/TD]
[TD]01:47:48[/TD]
[TD]12,42[/TD]
[TD]27,91[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yalan Dünya'ya da tebrikler.

Dün hde ci arkadaslara dedim ..hde top çeviriyor... bu senaryo yapısı ile dizi birinciliği zor alır. dunde kızın babası kredi alamayınca kizina sevgili transfer ediyor :))))))))) ya bu senaryodan gına geldi. hem turkiyede babalar böyle hınlık yaparmi ???? böyle bir baba modeli olurmu kızını resmen zengin birine peskes çekmiş oluyor. bu inandırıcılıktan çok uzak

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]46
[/TD]
[TD] CSI:NY (TKR)[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 02:00:00[/TD]
[TD] 02:09:18[/TD]
[TD] 00:09:18[/TD]
[TD] 1,81[/TD]
[TD] 21,13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yok arkdas 21 Share Star Tv Gece Kusagini Full Yabancı Dizi Donat 21 Share Hayat Devam Ediyor Fark Atmıs

Millet stari gece izliyor herhalde.. star gündüz kuşağında millet kanalın yüzünü açmıyor. gece olunca hurra star izliyor :)))))) ışte sbt

Yalan Dünya'nin 1 saatlik özeti( geçen haftaki bölümün yarısından uzun ) yine en çok izlenen özet olmuş, tebrik ediyorum, üstelik bu hafta daha fazla sayıda reklam aldığı halde. :)

Yalan Dünya'yı izledim ve açıkcası çok komik bir bölümdü.

Orçun karakteri yine çok komikti. Babası gibi çapkın ya kendisi Tülay diye birine asılmaya başladı yani o sahneler çok komikti. Beyazıt Öztürk'ün canlandırdığı Rıza karakteri daha çok gözükmeye başladı. Çağatay karakteride çok komikti yani bir öyle, bir böyle olması güldürüyor insanı. Hadi onları bunları geçelim, Halil Sezai Paracıkoğlu konuk oldu diziye ve adeta izleyiciyi ekrana kilitleyendi. Halil Sezai Paracıkoğlu en güzel şarkılarından Sonbahar ile girdi, Üşürken ile bitirdi ve açıkcası Yalan Dünya'nın bu bölümü çok beğendim.

Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak...