17 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 47.6%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 33.3%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 9.5%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 38.1%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 3 14.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın - Tekrar (Star)

Oy: 4 19.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.8%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Adını Feriha Koydum mu ? Yalan Dünya mı ? Hayat Devam Ediyor mu ? Hangisi günün en çok izleneni oldu ?
Beyaz Show, Bir Çocuk Sevdim, Babam için ve diğer yayınlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de ise Yalan Dünya zirvede.

Adını Feriha Koydum, totalde oranlarını biraz daha arttırıp zirvede yalnız kalırken A/B'de ise düşüş yaşayarak zirveyi kaybetti.

Hayat Devam Ediyor totalde 2. sıranın sahibi olurken A/B'de 4. olabildi. Dizinin özellikle total reytinglerinde bu hafta düşüş görüldü.

Yalan Dünya, totalde 3. sıradaki yerini bu hafta da korurken A/B'de oranlarını biraz daha arttırarak zirveyi geri aldı.

Beyaz Show, A/B'de 5. olarak günün başarılı işlerinden biri oldu.

Bir Çocuk Sevdim totalde 32. A/B'de 26. olarak yarışı çok gerilerden izledi. Dizinin geleceği ciddi tehlikede gibi gözüküyor.

Fox, PT1'e aldığını duyurduğu Babam İçin dizisini 1,5 saatlik uzun özet ile birlikte yayınladı ve dizinin başlaması PT2'yi buldu. Bu kandırmaca, Fox'un yüzünü güldürmeye yetmedi ve dizi geçen haftaya göre daha da geriledi.

Son düzenleme:
hayat devam ediyoru izledim çok güzeldi yarın 1.olabilir

hayat devam ediyoru izledim.. süperdi, gerçek yeri her zaman birincilik...

Yalan Dünya'yı izledim çok iyi bir bölümdü, şimdi de Beyaz Show'u izliyorum konuklar çok iyi :smile:

Her zamanki gibi Adini Feriha Koydumu izlediiimm <33 yine süper bi bölümdü :)))

dizifilme göre totalde feriha ab de yalan dünya 1.götürüyomuş hayat devam ediyor totalde 9 reytinglere düşerken ferihada ab de 9 lara düşmüş gözüküyor ama net sonuçlar bunlar değil tabiki kesin olan bişey varsa yalan dünya ab de 1. ama totalde işler değişebilir

Yalan Dünya'yı izledim. Süperdi. Orçun süperdi :D

Yalan Dünya
Totalde 3. , A/B'de 1. olacak bence :)

tarafsız ve gerçek sonuçlarıyla tanınan.... DeSrey-AR anlık reyting ölçümlerine göre totalde hayat devam ediyor 15 reyting ab de ise 13 reytingle her iki gruptada birinci sırada..

feriha totalde ikinci ab grubunda üçüncülüğe düşmüş...

tarafsız ve gerçek sonuçlarıyla tanınan.... DeSrey-AR anlık reyting ölçümlerine göre totalde hayat devam ediyor 15 reyting ab de ise 13 reytingle her iki gruptada birinci sırada..

feriha totalde ikinci ab grubunda üçüncülüğe düşmüş...

deyisin :D

tabikisi yalan dünya koprum ya süperdi bu bölüm hele orçunun tülayın evinin pençeresini boyarkenki hali :D

Adını Feriha Koydum'u izledim muhteşem bir bölümdü.Onun ardından Beyaz Show'u izledim normalde pek izlemem ama Sıla gelmiş izlenmez mi :) Bu hafta Beyaz Show reytingleri artacaktır.Totalde Adını Feriha Koydum,AB'de Yalan Dünya 1.olacaktır.

Yalan dünya her hafta espiri düzeyi aşağıya iniyor... üstelik okadar kı senaryosuda daha ilk dakikalardan belliydi. yuzugun hali yıkama makinasından çıkacağı açıktı Ve üstelik bu basit senaryoda okadar hata yapıldıkı gulse bırsele hiç yakışmadı...

birkez. geçen bölümde denizin kardeşi dükkanın ev sahiblerine ait olduğu öğrendi. ve doktor olduğu yalanın ortaya çıkmasına pahasina neden tekrar oraya gıttı yada geçen hafta o dükkana iş için gitti ama geri dönmüştü. tekrar neden geri gitti
. sonra apartman önünde reçel satti yaw evsahipleri demezmi neden reçel satıyon sen doktordün hani diye...

yani yalan dunya gıttıkce yalan olmaya devam edıyor. halil sezaide bu diziyi kurtaramaz