9 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 8 33.3%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• M.U.C.K. (Show)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

aşkı memnudan bahsetmiyorum demişsin bahset bakim vadi aşkı memnuyu ezip geçiyordu :D hemde 3 hafta ara vererek hem 10 da başlayarak hem özetsiz oynayarak bunlara rağmen zirvedeydi vadinin yerinde başka hiçbir dizi bu koşullara dayanamaz imkansız eğer vadi stara geçmeseydi hala 1.ydi bunu kimse unutmasın vadi show dayken totalde hiçbir zaman geçilmedi.vadi inanılmaz derecede ara veriyodu stardaki maçlar yüzünden ve bu sayede aşkı memnu sonlara doğru az da geçebildi eğer vadi aralar vermeseydi aşkı memnunun vadiyi geçmesi imkansızdı imkansız.bak şimdi öyle bi istatistik verecem ki düşünün artık aşkı memnu 79 bölüm oynadı.vadi ile aşkı memnu 51 kez karşı karşıya geldi.33 kere vadi geçti 18 kere aşkı memnu :D şuraya bakarmısın vadi tamı tamına 28 hafta ara vermiş inanılmaz bişey inanılmaz buna rağmen zor geçebildi aşkı memnu son dönemlerde :D

Aski Memnu da Vadi daha cogu gecmis olabilir ama Fatmagul basladigindan beri vadi fatmagulu cok cok az gevti fatmagul ise cogu kez vadiyi geride birakti

kalbim 4 mevsim bu sene fatmagülün kurbanı olan ve iddialı giriş yapıpta umduğunu bulamayan üçüncü dizi.. yakında yayından kaldırılır. aslında çok güçlü bir dram filminin karşısına konacak aynı tarz filmlerin tutması çok zor. bu açıdan fatmagül ve öyle bir geçer zamanki dizileri aynı güne denk gelen aynı tür dizileri ezmeye devam ediyor..

rating10subat.jpg

[TD="class: renkli_baslik2"]FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. İŞTE EN ADİL VE EN TORPİLSİZ RATINGLER!.. 'UCANKUSFOCUS' RATINGLERİNDE DÜN 'KURTLAR VADİSİ PUSU' ZİRVEDE YER ALMIŞ!.. 'FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?' İSE YİNE VADİ'NİN GERİSİNDE KALMIŞ!.. 'FOCUS' GRUBUNA GÖRE, BU SEZON SONA ERECEĞİ SÖYLENEN 'FATMAGÜL'DE SENARYO ARTIK AKMIYOR!.. DİZİDE DÜN KERİM VE FATMAGÜL'ÜN YATAKTA YAN YANA OTURDUĞU SAHNELER DİKKAT ÇEKMİŞ SADECE… HAL BÖYLE OLUNCA 'FOCUS' GRUBU AKSİYON DOLU 'KURTLAR'I İZLEMİŞ!.. SABAH KUŞAĞINDA 'MÜGE ANLI', ÖĞLE KUŞAĞINDA 'ESRA EROL', GECE KUŞAĞINDA İSE 'KİM MİLYONER OLMAK İSTER' İLK SIRADA YER ALMIŞ!.. 'FOCUS' GRUBUNA GÖRE DÜN ÖZELLİKLE GECE KUŞAĞI HAYLİ HAREKETLİYMİŞ!.. İŞTE 'UCANUSFOCUS' RATINGLERİ, YORUMLAR VE TWITTER'DAN GELEN ANLIK İLETİLER!.. TIKLAYIN!.. [/TD]

[TD="class: normal_yazi"] [/TD]

[TD="class: yazi"] 10/2/2012 12:05 [/TD]

[TD="class: normal_yazi"] [/TD]

[TD="class: yazi"] [TABLE="align: right"]
[TR]

rating10subat.jpg

NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün 'Kurtlar Vadisi Pusu' zirvede yer almış… 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' ise yine Vadi'nin gerisinde kalmış… 'Focus' grubuna göre, bu sezon sona ereceği söylenen 'Fatmagül'de senaryo artık akmıyor… Dizide dün Kerim ve Fatmagül'ün yatakta yan yana oturduğu sahneler dikkat çekmiş sadece. Hal böyle olunca 'focus' grubu aksiyon dolu 'Kurtlar'ı izlemiş… Haberlerde Show Haber önde…
Sabah kuşağında 'Saba Tümer'de Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun ilginç sağlık bilgileri verdiği anlar ilgiyle takip edilmiş..
TV 8'de 'Böyle Bir Şey Var mı?' programına konuk olan sempatik oyuncu Eser Yenenler'in 'Ünlü olduktan sonra 20 kilo aldım' açıklaması 'focus' grubunun dikkatini çekmiş…
'Magazin Dünyası'nda oyuncu Zeynep Beşerler'in rating skandalının ardından oyuncu ücretlerinde kesintiye gidilmesiyle ilgili 'İyi olmuş zaten haddinden fazla kazanıyorduk' açıklaması sabah kuşağında 'focus' grubu tarafından dikkatle izlenmiş… Ayrıca uzun dönem askerlik yapan Alp Kırşan'ın bedelli askerlik yapanları çok sert eleştirdiği bölümler de ilgiyle çekmiş.
Dün akşam hayli hareketli olan gece kuşağında '32. Gün'e konuk olan Mehmet Ali Aydınlar'ın şike ve Fenerbahçe'yle ilgili açıklamaları 'focus' grubu tarafından dikkatle izlenmiş…
NTV'de 'Mehmet Barlas'la 45 Dakika' programına konuk olan Sezen Aksu'nun yakın dostu Tarkan'la ilgili açıklamaları ilgi çekmiş. Ünlü sanatçının Türkiye'de Şebnem Ferah, yurtdışında ise Amy Winehouse'un sesini çok beğendiğini açıkladığı anlar da 'focus' tarafından takip edilmiş…
Şanslı Masa'da Hatay'daki yarışmacının kulaklığına konuşan sunucuya sürekli yanıt vermesi 'focus' grubunun ilgisini çekmiş..
CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu 'Burda Laf Çok'ta Ata Demirer'in 'Berlin Kaplanı' senaryosu konusunda kendisini suçlayan Ferdi Tayfur'a yanıt verdiği ve 'Ferdi Tayfur'un suçlamaları beni çok üzdü. Yemin ederim hayatında kimseden hiçbir şey çalmadım. Muhtemelen bir yanlış anlaşılma var. Şu anda şaibe altında yaşıyor gibiyim. Bu açıklamalarımdan sonra hala benim suçlu olduğum düşünülüyorsa lütfen beni mahkemeye versinler' açıklamaları dikkat çekmiş.
Bu arada 'Çarkıfelek'in de sürekli yükselen bir trend göstermesi de 'focus' grubunun gözünden kaçmamış…
Focus grubunun yanı sıra, düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@asliayverdi
@ucankusfocus dün aksam her persembe oldugu gibi fatmagülü seyrettik.biraz monoton gecti sanki bölüm,aksiyon gerek diziye tekrardan

@gokhanbyk
@ucankusfocus KVP yine heyecanlı başladı

@erdemsarikaya
@ucankusfocus KURTLAR VADISI PUSU son haftalarda cok guzel ve aksiyonu boll....

@Volkan_Durmus95
@ucankusfocus Alemin Kıralı'nı izliyorum ama başlar başlamaz reklama girdi…

@mertdrya
@ucankusfocus Carkifelek konuklarin uyumu super, sevcan orhn sarkilarini cok begeniyoruz.

Y_K_58
@ucankusfocus birazdan kurtlar vadisi pusu yu izleyecem fragmani bile rekor kirmis bakalim bölüm nasil olacak :D

@Burcuptk
@ucankusfocus magazin dünyasında ünlülerin askerlik resimleri ,mehmet dereli haberi ilgimizi çekti.

@kandemirmerve
@ucankusfocus 'Bugun ne giysem' farkli tarzlar,kiyafetler, istedikleri azarlar :)

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Konu OzaN tarafından (Bugün Saat 14:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: "sbt bile bir yere kadar saçmalamayı başarabildi" kısmı silindi. Daha önceki haftalardaki sonuçları reyting şirketinin "saçmalamasına" bağlamak mantıksız

------------------------------------------
üstad ne diyelim peki... reyting şirketini eleştirmek neden suç! bu şekilde artık ne yazacağımı değil hangi kelimelerin yasak olduğunu düşünmeye başladım..

Konu OzaN tarafından (Bugün Saat 14:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: "sbt bile bir yere kadar saçmalamayı başarabildi" kısmı silindi. Daha önceki haftalardaki sonuçları reyting şirketinin "saçmalamasına" bağlamak mantıksız

------------------------------------------
üstad ne diyelim peki... reyting şirketini eleştirmek neden suç! bu şekilde artık ne yazacağımı değil hangi kelimelerin yasak olduğunu düşünmeye başladım..
senin yazdığın mesajların %90 ı böyle malesef :D

senin yazdığın mesajların %90 ı böyle malesef :D

takas ben cezaya karşı değilim.. insanlara hakaret küfür lanlı lunlu konuşmak insanlarla dalğa geçmek tabikide en ağır şekilde cezalandırılsın sonuna kadar desteklerim bunu ama... yasaklar uygulanırken ceza adil olmalı..

örnek: mesela ahmet sana küfredince ceza alıyor.. aynı şekilde sen ahmete neden küfrettin terbiyesiz deyince sende ceza alıyorsun .. sence böyle bir uygulama adilmi!

takas ben cezaya karşı değilim.. insanlara hakaret küfür lanlı lunlu konuşmak insanlarla dalğa geçmek tabikide en ağır şekilde cezalandırılsın sonuna kadar desteklerim bunu ama... yasaklar uygulanırken ceza adil olmalı..

örnek: mesela ahmet sana küfredince ceza alıyor.. aynı şekilde sen ahmete neden küfrettin terbiyesiz deyince sende ceza alıyorsun .. sence böyle bir uygulama adilmi!
sen lan lun demiyosun ama inanılmaz kışkırtıcı mesajlar yazıyorsun bende bu sistemi doğru buluyorum.

Isallah Pana Film bu durumdan haberdar olmusdur. Isallah TNT'de yaptigi "Reklam" rezaletin farkindadir. Haftaya reklam yine bu sekilde olursa, Ratinglerde yerle bir oluruz.

Durum acikliga kavusduysa, TNT kanali bence bir "Özür dileme" olarak, haftaya yayinlanacak olan yeni bölümü REKLAMSIZ bir sekilde oynatmasi gerekir. Reklamsiz olmasa bile, en azindan bu sezonun basinda 129.Bölüme kullanilan reklam süresi kadar azaltilmali.

fatmagülün suçu ne reklamlı veya reklamsız hep zirvede isterse 2 saatlik filmin arasına bir buçuk saatlik reklam koysun izleyicileri bırakmaz:)

başarısızlığı reklamda değil filmin kalitesinde aramak lazım.....

fatmagülün suçu ne reklamlı veya reklamsız hep zirvede isterse 2 saatlik filmin arasına bir buçuk saatlik reklam koysun izleyicileri bırakmaz:)

bırak Allah ını seversen elini vicdanına koy öyle konuş vadi izleyicisi en fanatik dizi izleyicisidir.fatmagüle o kadar reklam girse ilk 10 a giremeyeceğinden eminim reklam diziyi inanılmaz etkiler.

Isallah Pana Film bu durumdan haberdar olmusdur. Isallah TNT'de yaptigi "Reklam" rezaletin farkindadir. Haftaya reklam yine bu sekilde olursa, Ratinglerde yerle bir oluruz.

Durum acikliga kavusduysa, TNT kanali bence bir "Özür dileme" olarak, haftaya yayinlanacak olan yeni bölümü REKLAMSIZ bir sekilde oynatmasi gerekir. Reklamsiz olmasa bile, en azindan bu sezonun basinda 129.Bölüme kullanilan reklam süresi kadar azaltilmali.
aga iş işten geçti artık zirveyi alsak bile farkı açarmıyız bilemem tnt nin aklını başına alması lazım ben vadinin ilk bölümünden bu bölümüne kadar hiçbir dakikasını kaçırmamış biri olarak söylüyorum böyle bi rezalet görmedim.haftaya en fazla 3 reklam koymalı yoksa reytingler öyle böyle değil baya bi düşecek herkes netten izlicem falan diyo inşallah durumu toparlarız

bırak Allah ını seversen elini vicdanına koy öyle konuş vadi izleyicisi en fanatik dizi izleyicisidir.fatmagüle o kadar reklam girse ilk 10 a giremeyeceğinden eminim reklam diziyi inanılmaz etkiler.

takas yukarda söylediğin ''bırak allahını seversen elini vicdanına koy öyle konuş'' kelimesi ceza muhakemeleri usul kanununun 128. bendinin kırkıncı fıkrasının 12. bölüğüne göre ağır cezalık bir söz .. aynı zamanda forum ceza muhakemeleri kanununun bilmem kaçıncı maddesinede ters ceza alman gerekiyor:)

takas yukarda söylediğin ''bırak allahını seversen elini vicdanına koy öyle konuş'' kelimesi ceza muhakemeleri usul kanununun 128. bendinin kırkıncı fıkrasının 12. bölüğüne göre ağır cezalık bir söz .. aynı zamanda forum ceza muhakemeleri kanununun bilmem kaçıncı maddesinede ters ceza alman gerekiyor:)

oha buda cezaysa konuşmak yasak :D

Ozaman senin dedigine göre, biz gecen haftlarda "hile" olarak Zirvede yer almisiz. Sana soruyorum, SBT'de 4 haftadir Zirvede olan bir Yapim, hemde 13.50-14.50 Ratingle nasil oluyor da birden, Zirveden düsüyor, AB'de de 10.00 Ratinge kadar düsyor?? Hangi Dizide görülmüs?? Gecen hafta her iki gurubta sen fark at, ikinci haftada da yüksek bir düsüsle Zirveyi kaybet?

AB'de de nerdeyse 3.siraya kadar düsüyordu. "Kim Milyoner Olmak Ister" nerdeyse 2.sirayi aliyordu.

Ayrica, hangi Foruma bakarsan bak, hangi mesajlara bakiyorsan bak, HERKEZ sadice REKLAMLARDAN bahsediyor. KIMSE, Dizi ile ahlakali her hangi bir YORUM yapmamis. Tüm forumlarda, facebook, twitter vs. sikayetlerini dile getiriyorlar.

Senin icin belki bunlarin hepsi anlamsiz. O yüzden fazla birsey de demiyecegim, yorumunu saygiyla karsiliyorum, fakat su bir gercek ki, TNT kendi elleriyle Vadi'yi ZIRVEDEN indirdi.

Son düzenleme:

oha buda cezaysa konuşmak yasak :D

ya işte bundan sonra çok dikkatli ol mesela kurtlar vadisi birinci olacak demen gerekiyorsa şöyle diyeceksin: '' affınıza sığınarak bişey söylemek istiyorum kurtlar vadisi birinci olur demek istiyorum çok çok özür dilerim böyle bir kusur işlediğim için kesinlikle kimseyi kışkırtmak amaçlı değil tamamen duygusal açıdan böyle bir kanıya kapıldım tektekrar tekrar özür dileyerek kendi filmimi övmek istiyorum affınıza sığınarak'' :)) işte böyle konuşacan takas yoksa yassah:)

Ozaman senin dedigine göre, biz gecen haftlarda "hile" olarak Zirvede yer almisiz. Sana soruyorum, SBT'de 4 haftadir Zirvede olan bir Yapim, hemde 13.50-14.50 Ratingle nasil oluyor da birden, Zirveden düsüyor, AB'de de 10.00 Ratinge kadar düsyor?? Hangi Dizide görülmüs?? Gecen hafta her iki gurubta sen fark at, ikinci haftada da yüksek bir düsüsle Zirveyi kaybet?

AB'de de nerdeyse 3.siraya kadar düsüyordu. "Kim Milyoner Olmak Ister" nerdeyse 2.sirayi aliyordu.

Ayrica, hangi Foruma bakarsan bak, hangi mesajlara bakiyorsan bak, HERKEZ sadice REKLAMLARDAN bahsediyor. KIMSE, Dizi ile ahlakali her hangi bir YORUM yapmamis. Tüm forumlarda, facebook, twitter vs. sikayetlerini dile getiriyorlar.

Senin icin belki bunlarin hepsi anlamsiz. O yüzden fazla birsey de demiyecegim, yorumunu saygiyla karsiliyorum, fakat su bir gercek ki, TNT kendi elleriyle Vadi'yi ZIRVEDEN indirdi.

baştan sona katılıyorum.herkes reklamlardan şikayetçi bugün 2.ysek tek sorumlusu tnt dir.geçen hafta 2 reyting fark at 2 gruptada bu hafta hadi totalde fark az da ab de 3 reyting geriye düş :D bunun tek izahı reklamlardır

senin söylediklerinde yanlış bişey yok.. reklam konusunda söylediklerin doğru olabilir filmi izlemediğim için aksini iddia edemiyorum..

gelelim SBT konusuna SBT şirketine baştan beri güvenmiyordumki bu hafta güveneyim benim düşüncelerimde hiçbir değişiklik olmadı kurtlar vadisi zirvedeykende sbt ya güvenmiyordum.. bu hafta fatmagül zirvedeykende sbt ya güvenmiyorum.. ben baştan beri sbt nin trt nin reytinglerini yükseltmek için kurulan paravan bir şirket olduğunu iddia ediyorum hangi film zirveye yerleşirse yerleşsin farketmez TNS ölçümlere başlayana kadarda sbt nin oranlarını ciddiye almıyorum.. ama sizinle benim aramda şöyle bir fark var siz vadi birinciyken sbt yi çok seviyordunuz vadi zirveden inince sbt yi eleştirmeye başladınız hatta bir vadi hayranıda sbt ye karşılık hiç reytingle alakasız bir kuruluş olan uçankuş fokusun oranlarını ortaya koyup vadinin daha çok izlendiğini iddia etömeye çalışıyor... ben düşüncelerimde çark etmedim dün ne diyorsam onu diyorum... umarım sizde dün sbt yi överken bugün de aynı düşüncedesinizdir.

kurtlar vadisi pusu yu izledim havadan sudan bir bölümdü reklam arası verildi o yüzden düşmüştür.Zaten KVP nin
en fazla izlenen dizi olduğ u belli birşeydir....