9 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 8 33.3%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• M.U.C.K. (Show)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
zamanın birinde galileo dünya dönüyor demiş .. engizisyon mahkemesi tarafından cezalandırılacağını anlayınca sözlerinden ricat edip dünya dönmüyor demiş:)

ama galileo samimi arkadaşları yanına gelince ''ben ceza almamak için dönmüyor dedim ama ben desemde dönüyor demesemde'' diye cevap vermiş

gelelim konumuza kıssadan hisse .. foruma fatmagül yüzde 80 reyting alır yazınca ceza aldım.. artık böyle yazmayacağım:)

Ay Yapim'in hazirlayip sundugu ve birbirinden muhtesem oyuncularin yer aldigi "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisini seyrettim. Bu bölümde emegi geçen herkesin ellerine saglik.

Fatmagülün Suçu ne? dizisini izledim. Yine güzel bir bölümdü
Ara sıra M.U.C.K izledim. Diziye son bir ans verdim ama hala düzelmemiş. Ayrıca dizide çok büyük bir montaj hatası oldu

Sanırım bu reyting sonuçlarından sonra Kurtlar vadisi Pusu fanatikleri TNT'yi şikayet bombardımanına tutacaklar. :smile:

Kurtlar Vadisi Pusu 91 dakikalık bölüm içinde 42 dakikalık reklam alarak tarihi bir rekora imza attı. :)

inanilacak gibi degil TNT resmen Kendi eliyle KVP yi zirveden indirdi AB de 2.5 reyting birden düsmüs olacak is degil, ben Daten böyle olacagini dün yazmistim haftaya daha fazla düsecektir.

FGSN vadi den 13 dakika fazla oynayip 12 dakika daha az reklam vermis. Dizi Kanal D de izlenir.

Dünün Dikkat Çekenleri

- Kim Milyoner Olmak İster 22:45 saatini çok sevdi ve 7-10 reyting arasında dalgalanarak her yayınlandığı gün saatinin zirvesinde yer alıyor, dün de onca diziyi, programı geride bırakarak 3. olmuş.

- Birand'ın Mehmet Ali AYDINLAR atağına karşın A/B'de zirveyi Kırca'ya bırakması ilginç oldu, totalde de ortalamanın üstüne çıkamadı, demek ki TFF eski başkanının sözleri pek ilgi çekmiyormuş.

- Haberlerde Uğur DÜNDAR'ın ayrılmasından sonra yeni bir düzen kuruldu, bu düzen gününe göre ufak değişiklikler gösterse de artık şunu biliyoruz ki, A/B'nin başında Ali KIRCA, Total'in başında BİRAND var.

- Şanslı Masa artık sadece Fatmagül sayesinde reyting alıyor, programın sabit takipçisi pek kalmadı.

- Haber Öncesi kuşağında tüm kanallar iyi oranlar alıyor, Kanal D bu saati hiç kaptırmasa da Esra Erol ve Beni Affet de iyi gidiyor. Leyla ile Mecnun ise haber öncesi dişli bir saatte 3 share'ı geçerek dikkat çekiyor.

-Sabah kuşağı programlarından hiç biri iyi izlenmiyor, yine de Müge Anlı hala saatinin zirvesinde yer alıyor.

- Ekranlarda yayınlanan neredeyse tüm haber programları çok izleniyor, Türkiye'de haber merakı günden güne artıyor gibi.

- En ilginç gelişmeyi ise sona sakladım. Habertürk sadece 51 saniyelik "2012 Türkiye'de Yeni Anayasa Yılı Olacak" tanıtımlarıyla 5 share aldı ve iki kez listeye girdi, kanalın başka bir başarısı da olmadı. :)

su anda Kanal degistirmesi cok dogru olmaz ama birdahaki sezon devam edecekse sezon sonunda kesinlikle degismeli

Zaten son yıllarda her sene kanal değiştiriyor, yine değiştirecektir bence, çünkü hiçbir kanalında mutlu olmuyor, yalnız gitmediği kaç kanal kaldı bilemiyorum. :)