9 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 8 33.3%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• M.U.C.K. (Show)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Fatmagül'ü izledim tabii ki. Fatmagül'den asla şaşmam.

Kurtlar Vadisi Pusu, Beren Saat'in karşısında fazla direnemiyor. Geçen sezonlarda da Fatmagül'ün birinciliği daha çoktu. Aşk-ı Memnu'dan bahsetmeme gerk var mı? Kısacası Beren Saat büyük oyuncu. Ciddi bir fan kitlesine sahip. Sırtı yere gelmez kanımca. Sırf Beren'e bağlamıyorum izlenilirliğini, zira diğer oyuncularda bir harika. Ama Beren'in etkisi çok çok büyük 😉

Reklam Pastasi A/B Grubuna Göre Düzenlenir Simdi Tnt Reytingleri İyi İyi Gelir Oluo Ama Bizi Sogutuyor En Çok Ö.B.G.Z M.YÜzyil Bu Pasta Oldugunu Vadi bu 3 Diziden biri oldugunu bilioz Bu Reklamlar Tnt El Atmasi Lazım olmaz böle

Fatmagulun sucu ne'yi tekrardan zirvede gormek beni mutlu etti. Haketti dun yayinlanan bolum. Umarim gelecek haftalarda da basarisini surdurur.

Muck Pt-2 ye geçebilir... şuan kalksa yerine ne gelirse gelsin fazla bi şey değişeceğini zannetmiyorum show adına çünkü fatmagül ve kvp nin sabit izleyicisi var o yüzden izleyici bulmak zor :)

yazıklar olsun tnt yazıklar olsun detaylı youmlarımı birazdan yapacam

reytingler gayet normal inanılcak gibi değil ya inanılcak gibi değil rakipler istese şu saatten sonra vadiyi zirveden indiremezdi tnt resmen kendi elleriyler vadiyi 2.sıraya oturttu böyle bişey olamaz yemin ediyorum olamaz.diziyi 10 dk izleyemiyoruz zırt bırt reklam ben bile isyan ettim yazıklar olsun tnt yazıklar olsun hiç zaman ilerleme katedemez bu kanal ve perşembe akşamı hariç hiçbir zaman tnt yi izlemicem vadi ayrılsın tnt yi silecem yazıklar olsun tnt.inşallah bir an önce ayrılır inşallah.vadi yi her zaman kendi kanalı zirveden indirdirtmiştir.bunu starda yapmıştı yoksa vadiyi kisme geçemez malesef bu şekilde geçiliryor

Kurtlar Vadisi Pusu, Beren Saat'in karşısında fazla direnemiyor. Geçen sezonlarda da Fatmagül'ün birinciliği daha çoktu. Aşk-ı Memnu'dan bahsetmeme gerk var mı? Kısacası Beren Saat büyük oyuncu. Ciddi bir fan kitlesine sahip. Sırtı yere gelmez kanımca. Sırf Beren'e bağlamıyorum izlenilirliğini, zira diğer oyuncularda bir harika. Ama Beren'in etkisi çok çok büyük 😉

aşkı memnudan bahsetmiyorum demişsin bahset bakim vadi aşkı memnuyu ezip geçiyordu :D hemde 3 hafta ara vererek hem 10 da başlayarak hem özetsiz oynayarak bunlara rağmen zirvedeydi vadinin yerinde başka hiçbir dizi bu koşullara dayanamaz imkansız eğer vadi stara geçmeseydi hala 1.ydi bunu kimse unutmasın vadi show dayken totalde hiçbir zaman geçilmedi.vadi inanılmaz derecede ara veriyodu stardaki maçlar yüzünden ve bu sayede aşkı memnu sonlara doğru az da geçebildi eğer vadi aralar vermeseydi aşkı memnunun vadiyi geçmesi imkansızdı imkansız.bak şimdi öyle bi istatistik verecem ki düşünün artık aşkı memnu 79 bölüm oynadı.vadi ile aşkı memnu 51 kez karşı karşıya geldi.33 kere vadi geçti 18 kere aşkı memnu :D şuraya bakarmısın vadi tamı tamına 28 hafta ara vermiş inanılmaz bişey inanılmaz buna rağmen zor geçebildi aşkı memnu son dönemlerde :D

reytingler gayet normal inanılcak gibi değil ya inanılcak gibi değil rakipler istese şu saatten sonra vadiyi zirveden indiremezdi tnt resmen kendi elleriyler vadiyi 2.sıraya oturttu böyle bişey olamaz yemin ediyorum olamaz.diziyi 10 dk izleyemiyoruz zırt bırt reklam ben bile isyan ettim yazıklar olsun tnt yazıklar olsun hiç zaman ilerleme katedemez bu kanal ve perşembe akşamı hariç hiçbir zaman tnt yi izlemicem vadi ayrılsın tnt yi silecem yazıklar olsun tnt.inşallah bir an önce ayrılır inşallah.vadi yi her zaman kendi kanalı zirveden indirdirtmiştir.bunu starda yapmıştı yoksa vadiyi kisme geçemez malesef bu şekilde geçiliryor

Isallah, bütün bu REKLAM sikayetleri bir sekilde PANA FILM'in kulagina gider.. Böylece Pana Film, nedenini kendilerinde aramazlar... Gercekten de olacak is degil.. Bu kadar Kanalda yayinlandi, bu kadar REZALET bir durum olmadi..

Ben TNT'ye birazdan, dünkü olaydan sonra sikayete bulunacagim.. Herkese de ÖNERIYORUM.

NOT:
TNT'nin Resmi sayfasinda, asagida bulunan "SIKAYET" buttonuna tiklayarak, her tür sikayetler dile getirebilinir.

vadinin sayfasında söylicem şikayet yağmuruna tutalım tnt yi elimden geleni yapacam bu rezalet için adamlar para kazanalım diye vadiyi harcıyolar

kurtlarvadisini izledim yorum net ve belli şöyle söylemek gerekirse :
SHOW TV: 1-63 Bölümleri: gerek kurgu gerekse efekt ve yer alan sahneler açısından en iyi bölümler arasında yerini alıyor
STAR TV: 64-93.Bölümleri: Kurguda birazda olsa düşüş yaşanmasına rağmen efekt ve çatışma sahneleri bakımından yine en ufak bir gerileme kaydedilmedği gözüküyor.
ATV: 94-128.Bölümleri: Düşüş Yavaş Yavaş kendini gösteriyor gerek senaryo grubuda yer alan ahmet turgutun ayrılması ve efektleri yapan kişilerin değişmesi dizinin geriye gitme dönemi başlıyor efektler gerçekten gerçekçiliğini yitirmeye başladığı açıkça görülüyor.
TNT: 129-147:bölümleri: tarihinin en kötü ve en sıradan bölümlerin yayınlandığı gerçekçilikten uzak mantık hatalarının ikiye katlanması ve de en önemlisi efektlerdeki kötü çekimler ve çatışma sahnelerindeki yapılan amatörlüklerle dizinin tadının kalmadığını görüyoruz.

Ben de dünn galatasarayimin tarih yazdiği eurolig maçini izledm ntvspor da..helal olsun ve birkez daha galatasarayli olmaktan gurur duydum...arka siradakiler heyecan ve aksiyon dolu bölümüyle pazar 20-00 de tnt de.

kurtlarvadisini izledim yorum net ve belli şöyle söylemek gerekirse :
SHOW TV: 1-63 Bölümleri: gerek kurgu gerekse efekt ve yer alan sahneler açısından en iyi bölümler arasında yerini alıyor
STAR TV: 64-93.Bölümleri: Kurguda birazda olsa düşüş yaşanmasına rağmen efekt ve çatışma sahneleri bakımından yine en ufak bir gerileme kaydedilmedği gözüküyor.
ATV: 94-128.Bölümleri: Düşüş Yavaş Yavaş kendini gösteriyor gerek senaryo grubuda yer alan ahmet turgutun ayrılması ve efektleri yapan kişilerin değişmesi dizinin geriye gitme dönemi başlıyor efektler gerçekten gerçekçiliğini yitirmeye başladığı açıkça görülüyor.
TNT: 129-147:bölümleri: tarihinin en kötü ve en sıradan bölümlerin yayınlandığı gerçekçilikten uzak mantık hatalarının ikiye katlanması ve de en önemlisi efektlerdeki kötü çekimler ve çatışma sahnelerindeki yapılan amatörlüklerle dizinin tadının kalmadığını görüyoruz.
tnt de yayınlanan bölümlerden 3-4 tanesi hariç geri kalanlar pusu tarihinin en iyi bölümleri kesinlikle katılmıyorum tnt deki yorumlarına

bu hafta kral yine tahtına oturmuş .. fatmagülün suçu ne tv deki en kaliteli filmlerden biri hakkettiği reyting en azından yüzde 20 .. perşembe akşamları fatmagül efsanesi sürmeye devam ediyor .. filmde emeği geçen herkesi kutluyorum...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kurtlar Vadisi Pusu'yu izledim ve yine süper bir yeni bölüm ile TNT ekranlarındaydı.

Bu bölümdeki tek sorun, devamlı reklam vermiş olmasıydı kanalın. Bu reklamların ardı ardına gelmesi dizinin bölümüne gölge düşüren nokta oldu.

Çok güzel bir bölüm olduğunu söylemek lazım. Polat Alemdar, lider özelliklerini gösterdi. Kara yine sahneye çıktı. Pusat Çakır, babası ve dedesinin yaptığı işi, bir görevle resmen başladı ama nereye kadar devam eder yani orası bilinmez. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak...