A/B grubunda 3 reytingten fazla fark atmis 3 reyting fark degil mi?Fark atmış mı ? 12-ile 13 arasında 1 reyting var hatta kusuruda var 1 reytingde değil tam bakmadım
A/B grubunda 3 reytingten fazla fark atmis 3 reyting fark degil mi?
yazıklar olsun tnt yazıklar olsun detaylı youmlarımı birazdan yapacam
Kurtlar Vadisi Pusu, Beren Saat'in karşısında fazla direnemiyor. Geçen sezonlarda da Fatmagül'ün birinciliği daha çoktu. Aşk-ı Memnu'dan bahsetmeme gerk var mı? Kısacası Beren Saat büyük oyuncu. Ciddi bir fan kitlesine sahip. Sırtı yere gelmez kanımca. Sırf Beren'e bağlamıyorum izlenilirliğini, zira diğer oyuncularda bir harika. Ama Beren'in etkisi çok çok büyük 😉
reytingler gayet normal inanılcak gibi değil ya inanılcak gibi değil rakipler istese şu saatten sonra vadiyi zirveden indiremezdi tnt resmen kendi elleriyler vadiyi 2.sıraya oturttu böyle bişey olamaz yemin ediyorum olamaz.diziyi 10 dk izleyemiyoruz zırt bırt reklam ben bile isyan ettim yazıklar olsun tnt yazıklar olsun hiç zaman ilerleme katedemez bu kanal ve perşembe akşamı hariç hiçbir zaman tnt yi izlemicem vadi ayrılsın tnt yi silecem yazıklar olsun tnt.inşallah bir an önce ayrılır inşallah.vadi yi her zaman kendi kanalı zirveden indirdirtmiştir.bunu starda yapmıştı yoksa vadiyi kisme geçemez malesef bu şekilde geçiliryor
tnt de yayınlanan bölümlerden 3-4 tanesi hariç geri kalanlar pusu tarihinin en iyi bölümleri kesinlikle katılmıyorum tnt deki yorumlarınakurtlarvadisini izledim yorum net ve belli şöyle söylemek gerekirse :
SHOW TV: 1-63 Bölümleri: gerek kurgu gerekse efekt ve yer alan sahneler açısından en iyi bölümler arasında yerini alıyor
STAR TV: 64-93.Bölümleri: Kurguda birazda olsa düşüş yaşanmasına rağmen efekt ve çatışma sahneleri bakımından yine en ufak bir gerileme kaydedilmedği gözüküyor.
ATV: 94-128.Bölümleri: Düşüş Yavaş Yavaş kendini gösteriyor gerek senaryo grubuda yer alan ahmet turgutun ayrılması ve efektleri yapan kişilerin değişmesi dizinin geriye gitme dönemi başlıyor efektler gerçekten gerçekçiliğini yitirmeye başladığı açıkça görülüyor.
TNT: 129-147:bölümleri: tarihinin en kötü ve en sıradan bölümlerin yayınlandığı gerçekçilikten uzak mantık hatalarının ikiye katlanması ve de en önemlisi efektlerdeki kötü çekimler ve çatışma sahnelerindeki yapılan amatörlüklerle dizinin tadının kalmadığını görüyoruz.
saygı duyarım kardeşim bu benim görüşüm ve emin ol benim gibi düşünen bayağı vardır yani
tnt de yayınlanan bölümlerden 3-4 tanesi hariç geri kalanlar pusu tarihinin en iyi bölümleri kesinlikle katılmıyorum tnt deki yorumlarına