9 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 8 33.3%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• M.U.C.K. (Show)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
senin söylediklerinde yanlış bişey yok.. reklam konusunda söylediklerin doğru olabilir filmi izlemediğim için aksini iddia edemiyorum..

gelelim SBT konusuna SBT şirketine baştan beri güvenmiyordumki bu hafta güveneyim benim düşüncelerimde hiçbir değişiklik olmadı kurtlar vadisi zirvedeykende sbt ya güvenmiyordum.. bu hafta fatmagül zirvedeykende sbt ya güvenmiyorum.. ben baştan beri sbt nin trt nin reytinglerini yükseltmek için kurulan paravan bir şirket olduğunu iddia ediyorum hangi film zirveye yerleşirse yerleşsin farketmez TNS ölçümlere başlayana kadarda sbt nin oranlarını ciddiye almıyorum.. ama sizinle benim aramda şöyle bir fark var siz vadi birinciyken sbt yi çok seviyordunuz vadi zirveden inince sbt yi eleştirmeye başladınız hatta bir vadi hayranıda sbt ye karşılık hiç reytingle alakasız bir kuruluş olan uçankuş fokusun oranlarını ortaya koyup vadinin daha çok izlendiğini iddia etömeye çalışıyor... ben düşüncelerimde çark etmedim dün ne diyorsam onu diyorum... umarım sizde dün sbt yi överken bugün de aynı düşüncedesinizdir.
biz sbt yi falan eleştirmiyoruz biz tnt yi eleştiriyoruz ben sbt ye güveniyorum :D

Arkadaslar lutfen kabul edin ani Fatmagul daha cok izlendi.Yok ucankus fokus kurtlar daha cok izlenmis bu reytingler gosteriyor ki Fatmagul'un daha cok izlendigini.

bugün cafeye gittim gölcügün en büyük cafesi 10 masanin 5 i vadi izliyor 150 masada en az 80 kisi vadi izlio artık gerisini siz düsünün

evet kahvelerde, birahanelerde, spor salonlarında daha çok spor proğramları ve vadi izlenir dediğin doğru ama hanelerde durum tam tersi 5 evden üçünde fatmagül izlenir .. reytingi belirleyende hanelerdir .

bugün cafeye gittim gölcügün en büyük cafesi 10 masanin 5 i vadi izliyor 150 masada en az 80 kisi vadi izlio artık gerisini siz düsünün

O kahvede tahminimce sadece erkekler vardir bence.. Zaten orada 1 tane televizyon varsa ve birçok kisi Vadi'yi izlemek istiyorsu, izler.. Ama orada biliyorum FGSN'yi izleyenlerde vardir mutlaka.. Az bir kisim olsa da vardir..

ben reyting bilmemde en fazla izlenen dizi vadidir internet cafelerde,internette izlenme ve indirme sayısı bu bellidir
1 reyting ortalama 500.000 kişidir gerisini sen hesapla....

yaa arkadaşlar yedirin işte kendinize FATMAGÜL 1. 1. 1. 1. olaylarıda reklama falan bağlamayın... çoğu kişi yedirememiş fatmagln 1. liğini işte herşey yerine tam oturmuş gerçek tabloda bu. bu arada fatmagül toteld 1.50 fark abd nerdeyse 4 yakın oranlarda fark atmış :) :) :) kvp fragmanını bi görün izlenmek için kafayı yemiş gibi nasıl bi fragman hazırlıyolar. fatmagl de ise beren bi yatağa uzanıyo böyle kurtlar vadisini gerisine fırlatıyo :) :) bu arada türkiyede en çok izlenme payı öyle bir geçer zaman ki reytingler de bunun en büyük kanıtı!

yaa arkadaşlar yedirin işte kendinize FATMAGÜL 1. 1. 1. 1. olaylarıda reklama falan bağlamayın... çoğu kişi yedirememiş fatmagln 1. liğini işte herşey yerine tam oturmuş gerçek tabloda bu. bu arada fatmagül toteld 1.50 fark abd nerdeyse 4 yakın oranlarda fark atmış :) :) :) kvp fragmanını bi görün izlenmek için kafayı yemiş gibi nasıl bi fragman hazırlıyolar. fatmagl de ise beren bi yatağa uzanıyo böyle kurtlar vadisini gerisine fırlatıyo :) :) bu arada türkiyede en çok izlenme payı öyle bir geçer zaman ki reytingler de bunun en büyük kanıtı!

fatma gul en fazla 500 bın vadının fragmanları 5 mılyon defa ızlenıo

fragman öenemli değil benim için zaten kvp fragmanı nerdeyse bütün en önemli olayları gösteriyo. tabi izlenir. beni reyting tablosuna dikkat ederim, fragmannın rakamı beni ilgilendirmez.

neyi yediremicez ya :D fatmagülün 1.olsa nolur olmasa nolur kalitesi ortada :D ayrıca totalde 1 reyting bile fark yok niye yalan atıyosun ki ab de de 3 reyting fark var 4 değil yalana gerek yok sen rahat ol vadinin 20 saniyelik fragmanlarıda rekor kırıyo :d ayrıca reklama bağlamayın ne demek ya eğer bugün fatmagül 1.olabildiyse bu tnt sayesindedir yoksa 1.liği biraz zor görürdü :d

çok reklam girmişti vadiye ondan reyting kaybetmiştir ben bile izlerken çıldırdım alemin kıralı izledim valla :)

çok reklam girmişti vadiye ondan reyting kaybetmiştir ben bile izlerken çıldırdım alemin kıralı izledim valla :)

bende çıldırdım ama değiştirme gibi bişey asla olamaz malesef katlandık reklamlara inan bugün arkadaşlarla vadiyi konuşuyoduk bi sahneyi anlattılar hatırlamadım o sahneyi bi 10 dk falan o kadar reklam izledik ki ama bu bölüm böyle olmayacak bu rezalete bi çözüm bulunacaktır.

Burda simdi bazi arkadaslar FGSN 1. Olmus bunu yedirin yazmislar tmm ben Berenide FGSN yide tebrik ediyorum ama bu arkadaslar Vadi 4 hafta zirvede olunca neden yediremediler ve Vadi yi tebrik etmediler.

Burda simdi bazi arkadaslar FGSN 1. Olmus bunu yedirin yazmislar tmm ben Berenide FGSN yide tebrik ediyorum ama bu arkadaslar Vadi 4 hafta zirvede olunca neden yediremediler ve Vadi yi tebrik etmediler.

Türkiye'de dizi demek her şey olduğu için insanlar sadece sevdiği dizileri tebrik ediyor, sevdiği dizinin zirvede olmaması durumunda da, birinciye saygı duyuyorsa susuyor, saygı duymuyorsa kötülemeye girişiyor, tabi ki "yedirin" tarzı cümleleri hoş bulmuyorum ama tebrik etmek zorunda değil kimse kanımca rakibini.

yasin TNS ölçümlere başladığında vadi birinci olursa ilk başta ben tüm vadiseverleri tebrik edeceğim .. benim sorunum vadi ile değil sbt ile .. sbt nin tarafsız bir kurum olduğuna inanmıyorum çoğu kişi gibi..

ayrıca ben hiçbir mesajımda yedirin tarzı kelime kullanmam tek bir örnek göster özür dileyeyim... sen ordaki yazında çoğul kullanmışsın kim söylemişse o sözü ona söylersen daha iyi olur...

yasin TNS ölçümlere başladığında vadi birinci olursa ilk başta ben tüm vadiseverleri tebrik edeceğim .. benim sorunum vadi ile değil sbt ile .. sbt nin tarafsız bir kurum olduğuna inanmıyorum çoğu kişi gibi..

ayrıca ben hiçbir mesajımda yedirin tarzı kelime kullanmam tek bir örnek göster özür dileyeyim... sen ordaki yazında çoğul kullanmışsın kim söylemişse o sözü ona söylersen daha iyi olur...

sbt kımse takmıyor