biz sbt yi falan eleştirmiyoruz biz tnt yi eleştiriyoruz ben sbt ye güveniyorumsenin söylediklerinde yanlış bişey yok.. reklam konusunda söylediklerin doğru olabilir filmi izlemediğim için aksini iddia edemiyorum..
gelelim SBT konusuna SBT şirketine baştan beri güvenmiyordumki bu hafta güveneyim benim düşüncelerimde hiçbir değişiklik olmadı kurtlar vadisi zirvedeykende sbt ya güvenmiyordum.. bu hafta fatmagül zirvedeykende sbt ya güvenmiyorum.. ben baştan beri sbt nin trt nin reytinglerini yükseltmek için kurulan paravan bir şirket olduğunu iddia ediyorum hangi film zirveye yerleşirse yerleşsin farketmez TNS ölçümlere başlayana kadarda sbt nin oranlarını ciddiye almıyorum.. ama sizinle benim aramda şöyle bir fark var siz vadi birinciyken sbt yi çok seviyordunuz vadi zirveden inince sbt yi eleştirmeye başladınız hatta bir vadi hayranıda sbt ye karşılık hiç reytingle alakasız bir kuruluş olan uçankuş fokusun oranlarını ortaya koyup vadinin daha çok izlendiğini iddia etömeye çalışıyor... ben düşüncelerimde çark etmedim dün ne diyorsam onu diyorum... umarım sizde dün sbt yi överken bugün de aynı düşüncedesinizdir.