Sohbet & Muhabbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
^Kekiki daha çok et yemeklerine ilave ediyorum.
Çok şükür alerjim yok (bildiğim kadarı ile)

su siralar -sade yogurtla- duzenli tuketiyorum. :)
kokusu da istah acici ,en azindan bende boyle bir etki biraktigi bariz 😛

neyse, ben dizi'me kacayim , youtube'a yeni bolumu eklenmis :bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi
hangi dizi bu?^ iyi seyirler
^.ruya gibi.
bazi begendigim oyuncular var diye bir sans vermistim ilk 2 bolum klasik. uyumlari gayet iyiydi,dizinin enerjisi de keza.
3.bolum zaten hikaye acilimin da > ne nedir kimdir vs baglaminda aciklayiciydi .
< > dolayisiyla
hikaye beni ikna edip dizi de tutmaya yol acti.
simdilik devam ediyorum. bu aksam 4.bolumdeyiz . :bhr:

. su siralar forumdan sadece ben ve sevgili @Royal_Highness izliyoruz ,yanilmiyorsam :)

unutmadan - ^ tesekkur ederim .:love1:

Buzluktan hazır yemek çıkardım kendime. Yeğenlere ekmek peynir yağ tavada kızartılmış bir şey ayarladım :A
Benim yüklü bir alışveriş yapmam gerekiyor. Bugün marketler daha açıktır yoksa aç kalırım sjsjjjss
Yarın ve Cuma kapalı mı ? :A
------

IMG_2462.jpeg

@Dosi , @Bully çarktan çıkan sonuca bak. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Bully
Yarın ve Cuma kapalı mı ? :A
------

Ekli dosyayı görüntüle 138380

@Dosi , @Bully çarktan çıkan sonuca bak. :A
Baktımda her gün açık ama erken kapanıyor. Almanya’da kapalı, bizde açık oluyor yemek yerleri ama avm kapalı oluyor.
Bugün Noel arefesi. Hediyeleşme birlikte yemek yeme günü. Yarın Noel günü. Cumada “diğer gün” olarak geçiyor yani resmi her yer kapalı. O yüzden evdeyim bende :Z
Haftayada çarşamba perşembede resmi tatil.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Baktımda her gün açık ama erken kapanıyor. Almanya’da kapalı, bizde açık oluyor yemek yerleri ama avm kapalı oluyor.
Bugün Noel arefesi. Hediyeleşme birlikte yemek yeme günü. Yarın Noel günü. Cumada “diğer gün” olarak geçiyor yani resmi her yer kapalı. O yüzden evdeyim bende :Z
Haftayada çarşamba perşembede resmi tatil.
Yılın çeyreği tatil galiba. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi