Ayrıldığı falan yok zaten.dizden ayırldığı iddia edilen yönetmen murat öztürk medyapım binasında
Ekli dosyayı görüntüle 136482
gün değimemeli bencede bitecekse'de perşembe devam edip gününde bitmeliDizinin bütçe sorunu aşılmış. Medyapım ile NOW anlaşmış.
Fakat gün ile alakalı haber alamadım. Bahadır Özdener'in buna da onay vereceğini sanmıyorum zaten ama yine de konuşulması gereken bir konu. @Emre Ozansoy @cokiyitvci @ömer karataş @TenTen
Aynen öyle ve inşallah perşembe de kalacak gibiymiş.Dizinin bütçe sorunu aşılmış. Medyapım ile NOW anlaşmış.
Fakat gün ile alakalı haber alamadım. Bahadır Özdener'in buna da onay vereceğini sanmıyorum zaten ama yine de konuşulması gereken bir konu. @Emre Ozansoy @cokiyitvci @ömer karataş @TenTen

O zaman yeni dizi geliyor NOW 'ima. ❤️Bahadır Özdener hiçbir şeyi öylesine paylaşmaz 😂 Şu an Hudutsuz Sevda'yı kaldırıp Necati Şaşmaz'la proje yapsa kimse şaşırmalı 😂 @Emre Ozansoy @cokiyitvci @ömer karataş @Angelica @Mr.At @TenTen
Ekli dosyayı görüntüle 136492
inşallah yada amca necati şaşmaz olsa harika olurduBahadır Özdener hiçbir şeyi öylesine paylaşmaz 😂 Şu an Hudutsuz Sevda'yı kaldırıp Necati Şaşmaz'la proje yapsa kimse şaşırmalı 😂 @Emre Ozansoy @cokiyitvci @ömer karataş @Angelica @Mr.At @TenTen
Necati şaşmaz Yoksa Halo yamı geliyor 😱Bahadır Özdener hiçbir şeyi öylesine paylaşmaz 😂 Şu an Hudutsuz Sevda'yı kaldırıp Necati Şaşmaz'la proje yapsa kimse şaşırmalı 😂 @Emre Ozansoy @cokiyitvci @ömer karataş @Angelica @Mr.At @TenTen
Şu anda yok gibi, ikisi yeniden barıştı ama iş yapmak yerine birbirini seven iki ağabey-kardeş gibi kalmak daha iyi.O zaman yeni dizi geliyor NOW 'ima. ❤️
Şu an şu adamı döndürmek çok zor. Keşke olsa.inşallah yada amca necati şaşmaz olsa harika olurdu
Yok abla henüz değil ama çok özledik usta'mızıNecati şaşmaz Yoksa Halo yamı geliyor 😱
Merakla bekliyorum özledimÇalışmalar hızlandı, detaylar 5 güne falan geliyor. ❤️
Rezillik.Yapım geç kaldı çalışmalara. Bu da etkili. Bu yüzden yeni sezonda gün değişiyor. Netleşti. @Alemdar
Kanal değişimi yok. Yeni bilgi gelirse yazarım.Rezillik.
Kanal değişimi bütçe onaylandığı için olmaz.Kanal değişimi yok. Yeni bilgi gelirse yazarım.
Buna gelene kadar çok var da aga, 63 bölüm boyunca Perşembe zirvesinde olan dizini ateş hattına sokmak ne demek ya ?Ay ilk rezillik bu mu zaten.![]()