NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
O zaman yeni dizi geliyor NOW 'ima. ❤️
Şu anda yok gibi, ikisi yeniden barıştı ama iş yapmak yerine birbirini seven iki ağabey-kardeş gibi kalmak daha iyi.

Ama elbette ki Bahadır Özdener'den son kez bir efsane daha, başrolde de Necati Şaşmaz olsun isteriz :)

inşallah yada amca necati şaşmaz olsa harika olurdu
Şu an şu adamı döndürmek çok zor. Keşke olsa.

Necati şaşmaz Yoksa Halo yamı geliyor 😱
Yok abla henüz değil ama çok özledik usta'mızı :(

Kanal değişimi yok. Yeni bilgi gelirse yazarım.
Kanal değişimi bütçe onaylandığı için olmaz.

Ama Halef'in 11 Eylül'de başlaması lazım eğer tutmazsa 3 bölüme postalanır, Perşembe'ye geri döner dizi. Hudutsuz Sevda ekim ayında başlayacağı için Halef'in Perşembe akşamı tutmasını dileyeceğim.

Maalesef üzülerek diyorum umarım Bahadır Özdener ne Medyapım ne NOW ile çalışır.

Haberler ne zaman gelecek ? Çünkü bazıları bitti diye iddia atmış da 😂😂 @cokiyitvci
1 yıldır gündemde olan senaryoyu bu sezon hayata geçiriyorlar. İlk sezon finali sonrası BÖ'nün isteği aynı başrol ile Yeraltı olarak devam etmekti ama kanal ve yapım yurt dışı satışını düşünüp kabul etmemişti. Bu sezon Miray Daner'in ayrılık kararı sonrası mecbur kalmışlar. :A

• Harika
Reactions: Alemdar
1 yıldır gündemde olan senaryoyu bu sezon hayata geçiriyorlar. İlk sezon finali sonrası BÖ'nün isteği aynı başrol ile Yeraltı olarak devam etmekti ama kanal ve yapım yurt dışı satışını düşünüp kabul etmemişti. Bu sezon Miray Daner'in ayrılık kararı sonrası mecbur kalmışlar. :A
Keşke ilk sezon finali sonrası o olsaymış :) Şimdi daha iyi oldu.

Deniz Can yine Halo mu olacak anlamadım onu ?

Keşke ilk sezon finali sonrası o olsaymış :) Şimdi daha iyi oldu.

Deniz Can yine Halo mu olacak anlamadım onu ?
Nihat Marten olayı sonrası hikaye yeraltına bağlanacaktı aslında ama dediğim gibi yurt dışı satışı düşünülüp yok denildi.

Eğer Deniz Can ile devam ederse Halo olarak devam edecek.