Dur daha bunların sağı solu belli olmaz. Bir anda 3. sezon geliyor diyip her şeyi yapabilirler 😂Hudutsuz Sevda dizisini final yapanlar kısmına kaldırabiliriz artık. 😅 @Alemdar @ömer karataş @Emre Ozansoy
Dur daha bunların sağı solu belli olmaz. Bir anda 3. sezon geliyor diyip her şeyi yapabilirler 😂Hudutsuz Sevda dizisini final yapanlar kısmına kaldırabiliriz artık. 😅 @Alemdar @ömer karataş @Emre Ozansoy
Kaçı Yeraltı'nda olur acabaEkip bir arada. ❤️Ekli dosyayı görüntüle 136926
Ekip bir arada. ❤️Ekli dosyayı görüntüle 136926
Ben bir ekip göremedim ama siz bilirsiniz.Kaçı Yeraltı'nda olur acaba
Hepsi birbirini çok seviyor ve tabii ki ekip. ❤️Ben bir ekip göremedim ama siz bilirsiniz.![]()
Keyfin bilirBen bir ekip göremedim ama siz bilirsiniz.![]()
Yeraltı'nın yapılması mı belli değil yoksa günü mü 😂@Alemdar Ben Leman'ım pazartesi oluyor. Yeraltı'mızın durumu net değil. Eylül sonu netleşecekmiş.![]()
Günü belli değil.Yeraltı'nın yapılması mı belli değil yoksa günü mü 😂
İddialara göre Devrim Özkan, Halo'nun yeni partneri olabilir. Net değil tabii. Ama çok yakışırlar. ❤️Yeraltı'nın yapılması mı belli değil yoksa günü mü 😂
Uzun zamandır var bu iddia ama son günlerde iyice sıklaştı. Yüksek ihtimalle Deniz Can'ın partneri olcak evet.İddialara göre Devrim Özkan, Halo'nun yeni partneri olabilir. Net değil tabii. Ama çok yakışırlar. ❤️
Öyle deniyor ama bence Halo olacak son anda yine.Uzun zamandır var bu iddia ama son günlerde iyice sıklaştı. Yüksek ihtimalle Deniz Can'ın partneri olcak evet.
Yalnız @cokiyitvci ismi Halo olmicak galiba yeni bir karakter olucak ?
Komple yeni dizi gibi olmalı bence.Öyle deniyor ama bence Halo olacak son anda yine.
O da çok mantıklı olur. Ama Ocak'a sarkabilirmiş.Komple yeni dizi gibi olmalı bence.
Tretmanda Halil İbrahim olarak yer aldı Deniz Can'ın karakter adı. Değişecek büyük ihtimalle ama.Uzun zamandır var bu iddia ama son günlerde iyice sıklaştı. Yüksek ihtimalle Deniz Can'ın partneri olcak evet.
Yalnız @cokiyitvci ismi Halo olmicak galiba yeni bir karakter olucak ?
Ne ? Halo mu ?Tretmanda Halil İbrahim olarak yer aldı Deniz Can'ın karakter adı. Değişecek büyük ihtimalle ama.
Hayırlısı olsun. Sağlam dönelim de. ❤️Görüşmeler o kadar yavaş ilerliyor ki Ocak'ta yayınlanması muhtemel. Bahadır'lar tutmayan diziden oyuncu kapacak gibiler@Emre Ozansoy @cokiyitvci
Gereksiz yere uzatıyorlar. Hudutsuz Sevda dizisinin üstüne toprak atılalı çok oldu. Devrim Özkan yerinde olsam Now kanalı ile uzun bir süre anlaşma yapmam. İhtiyatlı yaklaşırım tekliflerine. Çift Kişilik Oda dizisinin akıbeti ortadayken. 🙏🏻Görüşmeler o kadar yavaş ilerliyor ki Ocak'ta yayınlanması muhtemel. Bahadır'lar tutmayan diziden oyuncu kapacak gibiler@Emre Ozansoy @cokiyitvci