Sen kendi işine bak!!!
Sen kendi işine bak!!!
Harika. ❤️
Dur daha bunların sağı solu belli olmaz. Bir anda 3. sezon geliyor diyip her şeyi yapabilirler 😂Hudutsuz Sevda dizisini final yapanlar kısmına kaldırabiliriz artık. 😅 @Alemdar @ömer karataş @Emre Ozansoy
Kaçı Yeraltı'nda olur acabaEkip bir arada. ❤️Ekli dosyayı görüntüle 136926
Ekip bir arada. ❤️Ekli dosyayı görüntüle 136926
Ben bir ekip göremedim ama siz bilirsiniz.Kaçı Yeraltı'nda olur acaba
Hepsi birbirini çok seviyor ve tabii ki ekip. ❤️Ben bir ekip göremedim ama siz bilirsiniz.![]()
Keyfin bilirBen bir ekip göremedim ama siz bilirsiniz.![]()
Yeraltı'nın yapılması mı belli değil yoksa günü mü 😂@Alemdar Ben Leman'ım pazartesi oluyor. Yeraltı'mızın durumu net değil. Eylül sonu netleşecekmiş.![]()
Günü belli değil.Yeraltı'nın yapılması mı belli değil yoksa günü mü 😂
İddialara göre Devrim Özkan, Halo'nun yeni partneri olabilir. Net değil tabii. Ama çok yakışırlar. ❤️Yeraltı'nın yapılması mı belli değil yoksa günü mü 😂
Uzun zamandır var bu iddia ama son günlerde iyice sıklaştı. Yüksek ihtimalle Deniz Can'ın partneri olcak evet.İddialara göre Devrim Özkan, Halo'nun yeni partneri olabilir. Net değil tabii. Ama çok yakışırlar. ❤️
Öyle deniyor ama bence Halo olacak son anda yine.Uzun zamandır var bu iddia ama son günlerde iyice sıklaştı. Yüksek ihtimalle Deniz Can'ın partneri olcak evet.
Yalnız @cokiyitvci ismi Halo olmicak galiba yeni bir karakter olucak ?
Komple yeni dizi gibi olmalı bence.Öyle deniyor ama bence Halo olacak son anda yine.
O da çok mantıklı olur. Ama Ocak'a sarkabilirmiş.Komple yeni dizi gibi olmalı bence.