Devrim Özkan Yeraltı'da ! @cokiyitvci @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @TenTen @Mr.At @ahmetbey @batuhankaralar
Çok yakışırlar. ❤️🧿Devrim Özkan Yeraltı'da ! @cokiyitvci @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @TenTen @Mr.At @ahmetbey @batuhankaralar
hayırlısı olsun özge törer'den daha iyi oldu benceDevrim Özkan Yeraltı'da ! @cokiyitvci @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @TenTen @Mr.At @ahmetbey @batuhankaralar
Net.hayırlısı olsun özge törer'den daha iyi oldu bence
Devrim Özkan Yeraltı'da ! @cokiyitvci @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @TenTen @Mr.At @ahmetbey @batuhankaralar
Evet abla anlaşma tamamYaa gerçekten miii süper
Bugüne kadar herhangi bir dizisi tutmamış birisini başrol olarak getiren Medyapım'a helal olsun.Devrim Özkan Yeraltı'da ! @cokiyitvci @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @TenTen @Mr.At @ahmetbey @batuhankaralar
Miray Daner için de aynısını demiştim Bahadır sağolsun karnesine 63 bölümlük dizi yazdıBugüne kadar herhangi bir dizisi tutmamış birisini başrol olarak getiren Medyapım'a helal olsun.![]()
Ablam Raci ile Bahadır yazdıktan sonra Ciguli oynasa izlersinDevrimi izlerim valla
GHBG onun gül yüzü hatırına değil Ertan Saban ve genç kadronun hikayesi için izlendi bence de neyse.Miray Daner için de aynısını demiştim Bahadır sağolsun karnesine 63 bölümlük dizi yazdıama Devrim'de GHBG'de oynadı baya diye biliyorum.
Aaaa SadGül'e laf yok be 😂GHBG onun gül yüzü hatırına değil Ertan Saban ve genç kadronun hikayesi için izlendi bence de neyse.
Benim DCA'ya partner önerim belli aslında da kendisi boşta değil.
Bizim ki Meryem Uzerli değil miydi ya? 😁Aaaa SadGül'e laf yok be 😂
Kim aga ? Benim ki Tuvana Türkay'dı ya @TenTen bilir neden istediğimi ...
Meryem de olur Tuvana da olur Burcu da olur agam 😂Bizim ki Meryem Uzerli değil miydi ya? 😁
Tuvana mı bu parlak'a yar etmem. 😂
Tuvana olmaz. O benim kırmızı çizgim. 😁❤️Meryem de olur Tuvana da olur Burcu da olur agam 😂
Yunus Emre ile harcanan uyumu peki ...Tuvana olmaz. O benim kırmızı çizgim. 😁❤️
Bahadır Bey'e iletiyorum hemen bu isteği (!) 😂😂😂Uyum desen var, enerji desen var... Daha ne istiyorsun?
Öyke tabiiAblam Raci ile Bahadır yazdıktan sonra Ciguli oynasa izlersin![]()
Eşref Saati ? Ekmek Teknesi ?romantik-komedi yazsalar izlemezsin. kendinizi kandırmayın. gerçi ikiside iyi romantik -komedi yazamaz 20 yıldır hep aksiyon-mafya -derin devlet yazmaktan yeni fikir üretemezler. ancak kitaptan-yabancı diziden uyarlama yaparlar.