31 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 25.0%
  • Keşanlı Ali Destanı - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 5.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 8 40.0%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 8 40.0%
  • Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 20.0%
  • Firar (Star)

• Akasya Durağı (Star)

Oy: 2 10.0%
  • Babam İçin - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam Büfe (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Pis Yedili'nin düsmesinin sebebi de bence Seksenler'in gelisi.

özellikle ab de ki düşüşü seksenlere bağlı ama ben ilerleyen haftalarda pis yedilinin ab de yükseleceğini düşünüyorum çünkü seksenler olmamış :D

olmuş olmuşta eksik olmuş... birol güven oyuncu seçiminde hata yapmış birazda senaryo fazla dağınık.

KANAL D '' ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'' ile yine süper gitmiş.
ARKA SOKAKLAR (TKR) gerçekten süper başarılara imza atıyor!
ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - OZET 'de çok iyi izlenmiş. ve süper gidiyor.
KİM MİLYONER OLMAK İSTER? en yüksek oranını almış gerçekten süper bir yarışma!
PİS YEDİLİ biraz düşüş yaşamış ama yine süper!
Yine dün en çok KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND izlenmiş.
AKASYA DURAĞI çok iyi gitmiş. Star tv bunu bitirmemeli yada FOX tv alsın bu diziyi :)
FOX'un iddialı ve 800 bölümü aşan dizisi UNUTMA BENİ süper oranlar almaya devam ediyor..
NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER süper gidiyor. gerçekten nazlı tolga süper iş çıkartıyor
ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE - KARSILASMA en iyi izdivaç programı oldugunu kanıtlıyor yine.
FİRAR çok kötü gitmemiş ama yine de kötü :)
NARNIA GÜNLÜKLERİ: KASPIYAN PRENSİ filmi süper gitti.
SEKSENLER dizisi süper iş çıkartıyor ve TRT1'İ mutlu ediyor.
BENİ AFFET dizisi düşüşte.
BANA HER ŞEY YAKIŞIR çok düşüşte bu program artık sıktı bitmeli..
MÜGE ANLI İLE TATLI SERT orta gidiyor.

dünkü tahminim de de söylemiştim öbgzk totel de 18 abd 20 görür diye totelde biraz yüksek rakam vermişim :) ama abd 20 ye yaklaşmış dizi heycanını iyicene arttırırsa totelde 19 -20 yi görebilir.

ve bu arada öbgzk nin reytinglerini kar'a bağlamayın. diziyi kafasında bitiripte ben bunu izlemem diyen bir insan hiç bir şekilde izlemez diziyi. başka uğraşlara yöneltir kendini.

valla izlediğim kadarıyla şorayı beğendim sizce iyi değilmiydi :D

bence şoray berbat.. birde anne rolündeki kadın çok kalitesiz bir oyuncu .... baba rolündeki rasim iyi oyuncu yeteneksiz bir eş seçmişler, mürsel ise her zamanki gibi hiç rolünde farklılık yok geniş aileden çıkarıp sanki bu diziye koymuşlar sanırım tek tip karakter oynayabiliyor..

dünkü tahminim de de söylemiştim öbgzk totel de 18 abd 20 görür diye totelde biraz yüksek rakam vermişim :) ama abd 20 ye yaklaşmış dizi heycanını iyicene arttırırsa totelde 19 -20 yi görebilir.

tebrikler yakup tahminin yaklaşık olarak tuttu.. reytingde benim gibi filmden bıkıpta hala izleyenlerin katkısını unutmamak lazım...

arkadaşlar bu ''ZİRA'' kelimesinin tam karşılığı olan türkçe kelime nedir bilen varmıydı... şimdi muhteşem yüzyılı izliyorumda her lafta zira geçiyor...