31 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 25.0%
  • Keşanlı Ali Destanı - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 5.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 8 40.0%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 8 40.0%
  • Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 20.0%
  • Firar (Star)

• Akasya Durağı (Star)

Oy: 2 10.0%
  • Babam İçin - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam Büfe (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
cunku,fakat,ıcın

zınharda asla demek cumleden anlarsın zaten

Zira; 'çünkü', 'şundan dolayı', manâsında kullanılır..

yazıları baştan beri takip ediyorum eğer yakup ban yediyse büyük haksızlık çünkü bir suç varsa karşılıklı işlendi eğer suç yoksa da yakupun banının kaldırılması lazım....

yazıları baştan beri takip ediyorum eğer yakup ban yediyse büyük haksızlık çünkü bir suç varsa karşılıklı işlendi eğer suç yoksa da yakupun banının kaldırılması lazım....

şükürler olsun banı yedi en sonunda tartışmayalım

şükürler olsun banı yedi en sonunda tartışmayalım

birinin haksız yere engellenmesi beni mutlu etmez, düşmanım bile olsa ,kaldıki burda kimse kimseye düşman değil yakubun yazı tarzıyla senin yazım tarzın aynı ikinizde tahammülsüzsünüz. yazılarınızda karşıdakine hakaret var.. buna rağmen tek başına onun ceza alması haksızlık değilmi sence?

birinin haksız yere engellenmesi beni mutlu etmez, düşmanım bile olsa ,kaldıki burda kimse kimseye düşman değil yakubun yazı tarzıyla senin yazım tarzın aynı ikinizde tahammülsüzsünüz. yazılarınızda karşıdakine hakaret var.. buna rağmen tek başına onun ceza alması haksızlık değilmi sence?
onun tarzına karşılık verdim ama bi hakaret etmedim onun yazdığı mesajı görmedin heralde

yakup 'ıt' dıye hakaret ettı ve ban sebebı bu oldu sanırım.. Carsamba konusu nıye acılmadı ?