Belki bir gün tam olarak tanışmak ister
İstese gelir aslında.
Umarım gelir
Belki bir gün tam olarak tanışmak ister
GelemezBelki bir gün tam olarak tanışmak ister
İstese gelir aslında.
Umarım gelir![]()
Haberleştiniz mi ne oldu?Gelemez![]()
Whatsaptan yazdıHaberleştiniz mi ne oldu?![]()
Sizin düşündüğünüz kişi degil. Bir ara trip atmistim ona. Çok ısrar etti ondan beri numarasını verdi yazistik 1 kere ama sadece o kadar. Şu an aktif degil forumda
Sizin düşündüğünüz derken? Herkesin kendince bir fikri var ama benimki fikir tahmini değil.Sizin düşündüğünüz kişi degil. Bir ara trip atmistim ona. Çok ısrar etti ondan beri numarasını verdi yazistik 1 kere ama sadece o kadar. Şu an aktif degil forumda
Benim konuştuğum kim o zaman😨Sizin düşündüğünüz derken? Herkesin kendince bir fikri var ama benimki fikir tahmini değil.
Kendisi ile konuştuk, yani ima ettiğim biri yok. Ben varsayımlardan gitmedim. Çok açık etmeyeyim fazla
Ayık kafaylamısın? Farklı telden konuşuyor gibiyizBenim konuştuğum kim o zaman😨
Bana numara vermişti sonra o numarada wp den ben Tekin'in demişti ama ayık mıydım o gün bilmiyorum
Numarayı forumdan mı verdi?Bana numara vermişti sonra o numarada wp den ben Tekin'in demişti ama ayık mıydım o gün bilmiyorum![]()
Neyse ben zaten Tekin'in en iyi arkadasiyim. Kafa güzelleşince tabi 🤓Numarayı forumdan mı verdi?
Git kontrol et![]()
Sen ona iyiydin başta ama sonra sırtını döndün. Senle kalbi kırık ayrılmıştırNeyse ben zaten Tekin'in en iyi arkadasiyim. Kafa güzelleşince tabi 🤓
Dönmedim sadece Zaman tanıdım ve biraz düzeldi yoksa saçmalı tüfek gibi sıkıyordu kelimeleri doğrusu yoktu bilmesekSen ona iyiydin başta ama sonra sırtını döndün. Senle kalbi kırık ayrılmıştır![]()
Sen daha çok artık kim olduğunu söylesin kendisi ile konuşmayın falan demiştinDönmedim sadece Zaman tanıdım ve biraz düzeldi yoksa saçmalı tüfek gibi sıkıyordu kelimeleri doğrusu yoktu bilmesek![]()
Evet ondan sonra işte bana numara felan yazdı sonra wpden yazistik ama bunlar gereksiz ayrıntıSen daha çok artık kim olduğunu söylesin kendisi ile konuşmayın falan demiştinilk darbe senden geldi
![]()
Bilemedim.Evet ondan sonra işte bana numara felan yazdı sonra wpden yazistik ama bunlar gereksiz ayrıntı
Kerata gelmez foruma.
Buri beni trolluyor o zaman ama sağlam. 2013 ten beri ilk kez sağlam trollendim forumda. İlginç. İşte bunu kafaya taktım şimdi. Tekin'in profil resmin ibile atmıştı Tekin'im diye çok çok ilginç . Yıllarca birçok yeni geken üyeyi trolledim ama bu nasıl trol.Bilemedim.
Şu an rüyada olma ihtimalin bile var
Farklı kişilerden bahsediyor gibiyiz
Size aktarılan Kesin olan durum: eski bir üye![]()
Yani sen şimdi kendisi yeni bir üye mi diyorsun?Buri beni trolluyor o zaman ama sağlam. 2013 ten beri ilk kez sağlam trollendim forumda. İlginç. İşte bunu kafaya taktım şimdi. Tekin'in profil resmin ibile atmıştı Tekin'im diye çok çok ilginç . Yıllarca birçok yeni geken üyeyi trolledim ama bu nasıl trol.
Tekin olarak yeni sonuçtaYani sen şimdi kendisi yeni bir üye mi diyorsun?
Daha az önce beni kandıran arkadaşım olsun diyordun. Burada bir sürü kişi eski üye olduğunu söyledi. Kendiside inkar etmedi zaten![]()