2024 En Favori Şarkı 2024 Başlıyor 🎶 🎵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin düşündüğünüz kişi degil. Bir ara trip atmistim ona. Çok ısrar etti ondan beri numarasını verdi yazistik 1 kere ama sadece o kadar. Şu an aktif degil forumda
Sizin düşündüğünüz derken? Herkesin kendince bir fikri var ama benimki fikir tahmini değil.
Kendisi ile konuştuk, yani ima ettiğim biri yok. Ben varsayımlardan gitmedim. Çok açık etmeyeyim fazla

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Bilemedim.
Şu an rüyada olma ihtimalin bile var :A
Farklı kişilerden bahsediyor gibiyiz :A

Size aktarılan Kesin olan durum: eski bir üye :A
Buri beni trolluyor o zaman ama sağlam. 2013 ten beri ilk kez sağlam trollendim forumda. İlginç. İşte bunu kafaya taktım şimdi. Tekin'in profil resmin ibile atmıştı Tekin'im diye çok çok ilginç . Yıllarca birçok yeni geken üyeyi trolledim ama bu nasıl trol.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Buri beni trolluyor o zaman ama sağlam. 2013 ten beri ilk kez sağlam trollendim forumda. İlginç. İşte bunu kafaya taktım şimdi. Tekin'in profil resmin ibile atmıştı Tekin'im diye çok çok ilginç . Yıllarca birçok yeni geken üyeyi trolledim ama bu nasıl trol.
Yani sen şimdi kendisi yeni bir üye mi diyorsun? :A
Daha az önce beni kandıran arkadaşım olsun diyordun. Burada bir sürü kişi eski üye olduğunu söyledi. Kendiside inkar etmedi zaten :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Yani sen şimdi kendisi yeni bir üye mi diyorsun? :A
Daha az önce beni kandıran arkadaşım olsun diyordun. Burada bir sürü kişi eski üye olduğunu söyledi. Kendiside inkar etmedi zaten :A
Tekin olarak yeni sonuçta :D

Bir ara derin foruma sallamistim onlar mı trolluyor beni acaba? Varsa tanıdık sorar misin

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...