Niye istifa etmesini istiyorsun ki BullyGerçekten istifa artık.
Niye istifa etmesini istiyorsun ki BullyGerçekten istifa artık.
Sinirim bozuldu Kayseri'nin başkanı yokGerçekten istifa artık.
Ali Koç ile çok dalga geçtik, geçecek dalga da kalmadı, tüm başarısızlıkları yaşadı. Ben bir Galatasaraylı olarak üzülüyorum artıkNiye istifa etmesini istiyorsun ki BullyBırak işte rahat rahat şampiyon olun kalsın adam.
Maalesef Fenerbahçe başkan kulübü olmaktan vazgeçmediği sürece böyle olacak. Özellikle Koç gibi büyük figürleri futbol anlamında değil ekonomik alanda yiyeceğimiz bir kongre yapımız yok.Ali Koç ile çok dalga geçtik, geçecek dalga da kalmadı, tüm başarısızlıkları yaşadı. Ben bir Galatasaraylı olarak üzülüyorum artıkVe sinirleniyorum da böyle başarısız bir başkan nasıl gitmiyor diye
3 sene üst üste şampiyon olacaz, Avrupa’da başarısızız diye Okan’ın geleceği garanti değilBaşkanı da göndeririz en ufak başarısızlığında. Şımardık, sarmıyor ve kesmiyor lig şampiyonluğu
Galatasaray ve Beşiktaş başarısızlık halinde hemen aksiyon alabilirken Fener alamıyorYazında açıklamıştın sebeplerini
Mahmut uslu Hakan Bilal kutluap Sadettin saran ve İlhan Ekşioğlu aday olacak Fenerbahçe seçime gidebilir. ama stad yenilenmeyi kongre üyeleri sığmıyor 60 bin kongre üyesi var @xdragxx @BullyMaalesef Fenerbahçe başkan kulübü olmaktan vazgeçmediği sürece böyle olacak. Özellikle Koç gibi büyük figürleri futbol anlamında değil ekonomik alanda yiyeceğimiz bir kongre yapımız yok.
Duygusal bir anımda yazmışım niyeti de kötü Feneri de benim çeyreğim kadar sevmesine ihtimal vermiyorum bazen saçmalıyorum ben de niyeti iyiymiş falan geçelim bu işleriNiyetinin kötü olmadığına eminim Fenerbahçe'yi de en az bizim kadar seviyorsun ona da kefilim.
Ama bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. İstemiyor ne demişler Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Allah istemiyor kardeşim senin başarılı olmanı bu alanda. Kaderin üstüne çıkamıyoruz maalesef Fenerbahçe'yi seviyorsan sezon sonu bırak artık biz yine iyi niyetliydi diye analım yoksa 9'da 0'a gideceksin.
on bin kongre üyesinin gücü yetmedi çünkü bence on altı bin kongresi sözel onlarda analiz yeteneği yok Ali koç karışamaz mourinho'ya ama Aziz yıldırım karışabilirdi Mourinho'ya düşünemedi 16000 kongre üyesi @xdragxx 12.adam @DosiSenden nefret ediyorum nefret hala çırpınıyorsun ne biçim adam çıktın sen soyadının adamı ol biraz ne olsun istiyorsun anlamıyorum ki? 2-3 hafta sonra adamlar haklı olarak senle dalga geçecek şampiyonluk kutlamasında hiç mi yüzün kızarmayacak
Akıl sağlığından şüphe ediyorum.
Aşırı duyumlar alıyorum aşırııııı abooooo 2025-2030 arasında 5 şampiyonluk garanti+1959 öncesini de alıyoruz. Hedef 2031'de Gs'nin hisselerinin %51'ini almakmış gözünü fena karartmış. Rahmi Koç aman oğlum yapma diyormuş ama duramam baba yapacam diyormuş.
Mali genel kurul Eylül de @xdragxxRezil olarak gideceksin yapma bak köprüden önce son çıkış yapma Ali yapma Koç. Bunlar kafayı takmışlar fena yiyecekler seni istifanı ver yoksa rezil olacaksın yapma![]()
Oraya kalmayacak reis 10.000 imza toplanıp olağanüstü kongreye gidilmesi için çalışmalar var. Ha olmazsa da yapacak bir şey yok kendileri çalsın kendileri oynasın.Mali genel kurul Eylül de @xdragxx
İhraç ediyorlar Norveçli diye @xdragxxOraya kalmayacak reis 10.000 imza toplanıp olağanüstü kongreye gidilmesi için çalışmalar var. Ha olmazsa da yapacak bir şey yok kendileri çalsın kendileri oynasın.