Spor Ali Koç

Niye istifa etmesini istiyorsun ki Bully :A Bırak işte rahat rahat şampiyon olun kalsın adam.
Ali Koç ile çok dalga geçtik, geçecek dalga da kalmadı, tüm başarısızlıkları yaşadı. Ben bir Galatasaraylı olarak üzülüyorum artık :A Ve sinirleniyorum da böyle başarısız bir başkan nasıl gitmiyor diye :A

3 sene üst üste şampiyon olacaz, Avrupa’da başarısızız diye Okan’ın geleceği garanti değil :A Başkanı da göndeririz en ufak başarısızlığında. Şımardık, sarmıyor ve kesmiyor lig şampiyonluğu :A

Galatasaray ve Beşiktaş başarısızlık halinde hemen aksiyon alabilirken Fener alamıyor :A Yazında açıklamıştın sebeplerini

Ali Koç ile çok dalga geçtik, geçecek dalga da kalmadı, tüm başarısızlıkları yaşadı. Ben bir Galatasaraylı olarak üzülüyorum artık :A Ve sinirleniyorum da böyle başarısız bir başkan nasıl gitmiyor diye :A

3 sene üst üste şampiyon olacaz, Avrupa’da başarısızız diye Okan’ın geleceği garanti değil :A Başkanı da göndeririz en ufak başarısızlığında. Şımardık, sarmıyor ve kesmiyor lig şampiyonluğu :A

Galatasaray ve Beşiktaş başarısızlık halinde hemen aksiyon alabilirken Fener alamıyor :A Yazında açıklamıştın sebeplerini
Maalesef Fenerbahçe başkan kulübü olmaktan vazgeçmediği sürece böyle olacak. Özellikle Koç gibi büyük figürleri futbol anlamında değil ekonomik alanda yiyeceğimiz bir kongre yapımız yok.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully

Sen Fenerbahçe'yi yedin biz de seni yiyeceğiz Ali bunlar iyi günlerin Ali ağlayarak gideceksin Ali 7 yaşında çocuk gibi ağlayacaksın öyle rahat bir gidiş olmayacak stadın yakınından geçemeyeceksin gerekirse ihraç edileceksin. Hain olarak anılacaksın.

Fenerbahçe'nin yüz karası.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Maalesef Fenerbahçe başkan kulübü olmaktan vazgeçmediği sürece böyle olacak. Özellikle Koç gibi büyük figürleri futbol anlamında değil ekonomik alanda yiyeceğimiz bir kongre yapımız yok.
Mahmut uslu Hakan Bilal kutluap Sadettin saran ve İlhan Ekşioğlu aday olacak Fenerbahçe seçime gidebilir. ama stad yenilenmeyi kongre üyeleri sığmıyor 60 bin kongre üyesi var @xdragxx @Bully

GpP5OR8WwAEZsDd.jpg

------

Niyetinin kötü olmadığına eminim Fenerbahçe'yi de en az bizim kadar seviyorsun ona da kefilim.
Ama bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. İstemiyor ne demişler Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Allah istemiyor kardeşim senin başarılı olmanı bu alanda. Kaderin üstüne çıkamıyoruz maalesef Fenerbahçe'yi seviyorsan sezon sonu bırak artık biz yine iyi niyetliydi diye analım yoksa 9'da 0'a gideceksin.
Duygusal bir anımda yazmışım niyeti de kötü Feneri de benim çeyreğim kadar sevmesine ihtimal vermiyorum bazen saçmalıyorum ben de niyeti iyiymiş falan geçelim bu işleri

Senden nefret ediyorum nefret hala çırpınıyorsun ne biçim adam çıktın sen soyadının adamı ol biraz ne olsun istiyorsun anlamıyorum ki? 2-3 hafta sonra adamlar haklı olarak senle dalga geçecek şampiyonluk kutlamasında hiç mi yüzün kızarmayacak

• Beğendim
Senden nefret ediyorum nefret hala çırpınıyorsun ne biçim adam çıktın sen soyadının adamı ol biraz ne olsun istiyorsun anlamıyorum ki? 2-3 hafta sonra adamlar haklı olarak senle dalga geçecek şampiyonluk kutlamasında hiç mi yüzün kızarmayacak
on bin kongre üyesinin gücü yetmedi çünkü bence on altı bin kongresi sözel onlarda analiz yeteneği yok Ali koç karışamaz mourinho'ya ama Aziz yıldırım karışabilirdi Mourinho'ya düşünemedi 16000 kongre üyesi @xdragxx 12.adam @Dosi

Son düzenleme:

Başlıyoruuuz mavişim gözünü kararttıssssssssssssssssssssssss. 7 sene sonunda Aziz Yıldırım 1998 modeline dönmeye karar verdi tesisleşme yapılacakssss, stad yenileneceksssssssssss bir 7 sene daha kal mavişimssssssssss şampiyon olmuşuz olmamışız önemli değil bizi dünya kulübü yapacaksınssss.

Hedef 2032 ondan sonra Fenerbahçe yüzyılı başlayacak rakiplere farkı koyacağızssssssssssss

Aşırı duyumlar alıyorum aşırııııı abooooo 2025-2030 arasında 5 şampiyonluk garanti+1959 öncesini de alıyoruz. Hedef 2031'de Gs'nin hisselerinin %51'ini almakmış gözünü fena karartmış. Rahmi Koç aman oğlum yapma diyormuş ama duramam baba yapacam diyormuş.

Aşırı duyumlar alıyorum aşırııııı abooooo 2025-2030 arasında 5 şampiyonluk garanti+1959 öncesini de alıyoruz. Hedef 2031'de Gs'nin hisselerinin %51'ini almakmış gözünü fena karartmış. Rahmi Koç aman oğlum yapma diyormuş ama duramam baba yapacam diyormuş.
Akıl sağlığından şüphe ediyorum.

Rezil olarak gideceksin yapma bak köprüden önce son çıkış yapma Ali yapma Koç. Bunlar kafayı takmışlar fena yiyecekler seni istifanı ver yoksa rezil olacaksın yapma :A

• Güldürdün

Bu alana bir cevap yazın...