bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,605
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Severim kendisini. Volkan Demirel'den daha iyi kariyeri var en azından.Engin ipekoglu diyorum
Severim kendisini. Volkan Demirel'den daha iyi kariyeri var en azından.Engin ipekoglu diyorum
Shamrock roversin eski başkanı Jonathan Roche Ali koçun yaşadıklarını yaşadıKeşke hep futbolda taraftar olarak kalsaydı.
Kongre üyesi ol olağanüstü kongre isteHer getirdiği teknik direktörle önce övünüp şov yapılıp üstüne bu kadar başarısızlık alıp ve devam eden başkandir. Umarım o sene bu sene umudum yok ama şampiyon yapıp koltuktan ayrılır.
Beni yapmazlar kongre üyesi. Ama sen daha iyi temsil edersin kalemin güçlüKongre üyesi ol olağanüstü kongre iste
böyle olmaz sosyal medyadan
Bütün sosyal medyadakiler üye olsa aziz yıldırım kazanırdı @RüzgarGülü
Benim yazarlık kursum var kongrenin sırası değil @xdragxxİstifa
Senin yerine giderim reis istersen bana vekalet verBenim yazarlık kursum var kongrenin sırası değil @xdragxx
Kaç para reis
100 bin tl @xdragxxKaç para reis
Benim yazarlık kursum var birde onunla uğraşamam sende kongre üyesi ol yüz bin tl giriş parası yıllık aidat 1000 tl @xdragxxNiyetinin kötü olmadığına eminim Fenerbahçe'yi de en az bizim kadar seviyorsun ona da kefilim.
Ama bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. İstemiyor ne demişler Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Allah istemiyor kardeşim senin başarılı olmanı bu alanda. Kaderin üstüne çıkamıyoruz maalesef Fenerbahçe'yi seviyorsan sezon sonu bırak artık biz yine iyi niyetliydi diye analım yoksa 9'da 0'a gideceksin.
Başkan olmam için çok yıl geçmesi gerekiyor o kadar bekleyemem reisBenim yazarlık kursum var birde onunla uğraşamam sende kongre üyesi ol yüz bin tl giriş parası yıllık aidat 1000 tl @xdragxx
10 yıl @xdragxxBaşkan olmam için çok yıl geçmesi gerekiyor o kadar bekleyemem reis![]()
ben üç yıldır üyeyim ama stadda yazın kongrede doğru dürüst yemek menüsü olsun Acılı tavuklu sinitzelli sanduviç verdi ben irlandada yediğim Endonezya tavuğu sayesinde zehirlenmekten kurtuldum @xdragxxBeni seçmezler reis
Çık kürsüye konuş yumruğunu masaya vur reisben üç yıldır üyeyim ama stadda yazın kongrede doğru dürüst yemek menüsü olsun Acılı tavuklu sinitzelli sanduviç verdi ben irlandada yediğim Endonezya tavuğu sayesinde zehirlenmekten kurtuldum @xdragxx