Spor Ali Koç

Niyetinin kötü olmadığına eminim Fenerbahçe'yi de en az bizim kadar seviyorsun ona da kefilim.
Ama bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. İstemiyor ne demişler Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Allah istemiyor kardeşim senin başarılı olmanı bu alanda. Kaderin üstüne çıkamıyoruz maalesef Fenerbahçe'yi seviyorsan sezon sonu bırak artık biz yine iyi niyetliydi diye analım yoksa 9'da 0'a gideceksin.

Niyetinin kötü olmadığına eminim Fenerbahçe'yi de en az bizim kadar seviyorsun ona da kefilim.
Ama bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. İstemiyor ne demişler Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Allah istemiyor kardeşim senin başarılı olmanı bu alanda. Kaderin üstüne çıkamıyoruz maalesef Fenerbahçe'yi seviyorsan sezon sonu bırak artık biz yine iyi niyetliydi diye analım yoksa 9'da 0'a gideceksin.
Benim yazarlık kursum var birde onunla uğraşamam sende kongre üyesi ol yüz bin tl giriş parası yıllık aidat 1000 tl @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
ben üç yıldır üyeyim ama stadda yazın kongrede doğru dürüst yemek menüsü olsun Acılı tavuklu sinitzelli sanduviç verdi ben irlandada yediğim Endonezya tavuğu sayesinde zehirlenmekten kurtuldum @xdragxx
Çık kürsüye konuş yumruğunu masaya vur reis

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Çık kürsüye konuş yumruğunu masaya vur reis
1741972218640.png

bu tavuğun sayesinde cır cır olmaktan kurtardım yukardaki tavuğu irlanda'nın dil okulunda yedim
benim bir ilkokuldan arkadaşım 10 yılı geçti belki başkan olur ama kursum bitsin bir yok kar tatili yok meb sınavı tatili @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yüklemi başa , tümleci sona alır konuştuğu anlaşılmazdı.
irlanda'da ingilizce öğrendim Shamrock rovers'ın futbol eğitimi çok iyi madem üçlü oynayayacağız en iyi üçlü oynayan takımdan öğreneceğiz ve soğuk ülkelere karşı hazırlık maçı İrlanda takımları çok fizikli çok sertler hakem psikojisi dersi var başkanın Jonathan roche ile konuşması lazım Adam aynı olayı yaşadı fenerin şimdiki başkanıyla shamrock roversta başkan yok 2020 de taraftar shamrock rovers'ın taraftarı kongreye götürdü başkanlık sistemi kalktı başkan yok her karar kongre üyesinin kararı ile teknik direktör yönetim kurulu seçiyor ama yetkisi yok @12.Adam @xdragxx