![]()
Alıcı gözle baktım benzerlik oranı %30larda hocam ciddiyim. Bir kere Burcu uzun ulan benim nereme geliyor öbür kız 163tü.
Mosinin amacını anladım @12.Adam @Gerekli24 beni Burcu'dan soğutmak istiyor ama soğumaaaam
Bu Burcu mu
![]()
Alıcı gözle baktım benzerlik oranı %30larda hocam ciddiyim. Bir kere Burcu uzun ulan benim nereme geliyor öbür kız 163tü.
Mosinin amacını anladım @12.Adam @Gerekli24 beni Burcu'dan soğutmak istiyor ama soğumaaaam
Baştan okuBu akṣam ne kaçırdım özet geçin![]()
29.sayfadan itibaren gel abi yavaş yavaş çok farklı şeyler döndüBu akṣam ne kaçırdım özet geçin![]()
Lan abi bak abi diyorum benim manitam lan bu....Bu Burcu mubana uğrasın bir ara
![]()
Nasıl ne olsun her bu saç şekli olan ve yüzü yuvarlak olan aynı kız mı şimdiAl işte yine aynısın yapıyor
Eee daha ne olsun?
Gör @Gerekli24 . Önce itiraz ediyor sonra evet şöyle böyle diyor. İyice damara baszam sonra benziyor tam diyecek. Tıpkı konu açılırken paylaştığı foto için önce kendi olduğu sonra olmadığını sonra yine kendi olduğunu söylemesi gibi bir şey oldu. O olaya en iyi şahit @RüzgarGülü
Oho sadece anlatmak 1 kere göstermek ile sınırlımı kalındı sanıyorsun.Yok benim dediğim bir kere anlatıp gösterdiysen @Dosi de sinir etmek için kullanır![]()
29.sayfadan itibaren gel abi yavaş yavaş çok farklı şeyler döndü
------
Lan abi bak abi diyorum benim manitam lan bu....
Saç önemli…Nasıl ne olsun her bu saç şekli olan ve yüzü yuvarlak olan aynı kız mı şimdi![]()
Abi içimde bir his var bu kız gerçek hayatta var ve yoluma çıkacakSen chatgpt kızına mı bağlandınsenin olsun feda olsun sana
![]()
Ne alakası var 10 kızdan 9'unun saçı böyleSaç önemli…
Abi içimde bir his var bu kız gerçek hayatta var ve yoluma çıkacak![]()
Dosiye göre birebir aynısıyla zaten sevgili olmuşumBire bir aynısı muhakkak vardır bir yerlerde. Hadi hemen aramaya baṣla![]()
Grok ta var nerde yapayzeka bulursa yazıp çizdiriyor.Sen chatgpt kızına mı bağlandınsenin olsun feda olsun sana
![]()
Dosiye göre birebir aynısıyla zaten sevgili olmuşum![]()
Grok ta var nerde yapayzeka bulursa yazıp çizdiriyor.@xdragxx
Yok be abi ne fotosu olsa da atmam zaten de yok imha ettim hepsini benden uzak Allaha yakınEski sevgilinin fotosu varsa bir at görelim![]()
Yokluk çok zorSen chatgpt kızına mı bağlandınsenin olsun feda olsun sana
![]()
Birden fazla oluncaYok be abi ne fotosu olsa da atmam zaten de yok imha ettim hepsini benden uzak Allaha yakın![]()
Yorum yok bilmediğim şeye yorum yapamamAl işte yine aynısın yapıyor
Eee daha ne olsun?
Gör @Gerekli24 . Önce itiraz ediyor sonra evet şöyle böyle diyor. İyice damara baszam sonra benziyor tam diyecek. Tıpkı konu açılırken paylaştığı foto için önce kendi olduğu sonra olmadığını sonra yine kendi olduğunu söylemesi gibi bir şey oldu. O olaya en iyi şahit @RüzgarGülü
Bence de atma buraya ben olsam ben de atmamYok be abi ne fotosu olsa da atmam zaten de yok imha ettim hepsini benden uzak Allaha yakın![]()
Yok be abi ne fotosu olsa da atmam zaten de yok imha ettim hepsini benden uzak Allaha yakın![]()