FF Sorgu Odası (87. Bölüm) - Sorgudaki İsim: 12.Adam

Aslında bunu zamanında iyi açıkladım. @12.Adam Aykut Aykut diye dolanırken @xdragxx ona görüldü atıp aylarca cevap vermedi. O da kırılmış olmalıki bir mesajda Dosi>xdragxx yazmıştı. Bunu konuşmuştuk ve üzerinden 72772872 gün geçti. Aykut’un tribi yine tetiklendi.
Yani çok küsmesin @12.Adam ‘in sevgisi ona baki.

Evet hatırlıyorum bu mevzuyu :D görüldü atıp cevap vermemesi hoṣ olmamıṣ ama @12.Adam 'ın çenesi durmadı Aykut diye :A

• Sinir Bozucu
  • Aynen
Reactions: Dosi and xdragxx
Görüldü atıp cevap vermeme huyum yok o iftira bir kere :A Ben hiç görmedim bunalımda olduğum dönemde reeldeki arkadaşlarla bile iletişimimi minimum seviyeye çekip tamamen kendi kabuğuma çekilmiştim...

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
Görüldü atıp cevap vermeme huyum yok o iftira bir kere :A Ben hiç görmedim bunalımda olduğum dönemde reeldeki arkadaşlarla bile iletişimimi minimum seviyeye çekip tamamen kendi kabuğuma çekilmiştim...

@12.Adam yalan mı söylüyor diyorsun yani?

Sürekli mosi ile takıl vs diye yazan sensin. Tabiki dahil olacağım.
------

Bu konuda kendisine inanmıyorum çünkü bide bir şeylere şahit olduk.
Aynen mosi tek sende sıkıntı var bizde hayat dört dörtlük yaaaa

Senle iletişimim olduğu dönemde öyleydi, ona deyindim. Sonrasında ne oldu bilemem
Empati yeteğin zayıf işte :A
Palyaço hikayesini de bilmezsin sen ben acımı kendi içime atıyorum diye beni çok mutlu sanıyorsun...

Palyaço hikayesini çok iyi bilirim. Rahmetli @Doğu arkadaşım ile bunun muhabbetini çok etmiştik.

Senin olayın başkaydı. Çarptırma şimdi
Neymiş benim olayım sadece anlattığım kadarını bilebilirsiniz :A
Valla insanlara ağlayan insanlar yaranıyor şahsına demiyorum ama genelde hep böyle bizim gibi adamların kıymetini bilmiyorlar...

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
173,574
Üyeler
8,492
Son Üye
alicetinakbayrak