FF Sorgu Odası (87. Bölüm) - Sorgudaki İsim: 12.Adam

Aslında bunu zamanında iyi açıkladım. @12.Adam Aykut Aykut diye dolanırken @xdragxx ona görüldü atıp aylarca cevap vermedi. O da kırılmış olmalıki bir mesajda Dosi>xdragxx yazmıştı. Bunu konuşmuştuk ve üzerinden 72772872 gün geçti. Aykut’un tribi yine tetiklendi.
Yani çok küsmesin @12.Adam ‘in sevgisi ona baki.

Evet hatırlıyorum bu mevzuyu :D görüldü atıp cevap vermemesi hoṣ olmamıṣ ama @12.Adam 'ın çenesi durmadı Aykut diye :A

• Sinir Bozucu
  • Aynen
Reactions: Dosi and xdragxx
Görüldü atıp cevap vermeme huyum yok o iftira bir kere :A Ben hiç görmedim bunalımda olduğum dönemde reeldeki arkadaşlarla bile iletişimimi minimum seviyeye çekip tamamen kendi kabuğuma çekilmiştim...

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
Empati yeteğin zayıf işte :A
Palyaço hikayesini de bilmezsin sen ben acımı kendi içime atıyorum diye beni çok mutlu sanıyorsun...
Palyaço hikayesini çok iyi bilirim. Rahmetli @Doğu arkadaşım ile bunun muhabbetini çok etmiştik.

Senin olayın başkaydı. Çarptırma şimdi

• Sinir Bozucu
  • Okudum
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Palyaço hikayesini çok iyi bilirim. Rahmetli @Doğu arkadaşım ile bunun muhabbetini çok etmiştik.

Senin olayın başkaydı. Çarptırma şimdi
Neymiş benim olayım sadece anlattığım kadarını bilebilirsiniz :A
Valla insanlara ağlayan insanlar yaranıyor şahsına demiyorum ama genelde hep böyle bizim gibi adamların kıymetini bilmiyorlar...

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Bu alana bir cevap yazın...