Aslında bunu zamanında iyi açıkladım. @12.Adam Aykut Aykut diye dolanırken @xdragxx ona görüldü atıp aylarca cevap vermedi. O da kırılmış olmalıki bir mesajda Dosi>xdragxx yazmıştı. Bunu konuşmuştuk ve üzerinden 72772872 gün geçti. Aykut’un tribi yine tetiklendi.
Yani çok küsmesin @12.Adam ‘in sevgisi ona baki.
Sen karışma mosi çekil aradan...
Görüldü atıp cevap vermeme huyum yok o iftira bir kereBen hiç görmedim bunalımda olduğum dönemde reeldeki arkadaşlarla bile iletişimimi minimum seviyeye çekip tamamen kendi kabuğuma çekilmiştim...
@12.Adam yalan mı söylüyor diyorsun yani?Görüldü atıp cevap vermeme huyum yok o iftira bir kereBen hiç görmedim bunalımda olduğum dönemde reeldeki arkadaşlarla bile iletişimimi minimum seviyeye çekip tamamen kendi kabuğuma çekilmiştim...
Yalan değil görüldü attım sanmıştır otomatik olarak bildirimleri temizlerken yanlışlıkla okunduya falan tıklamış olabilirim@12.Adam yalan mı söylüyor diyorsun yani?
Ölüler de sanıyor ki diriler her gün pilav yiyor işte...Seni çok iyi anlıyorum![]()
Sürekli mosi ile takıl vs diye yazan sensin. Tabiki dahil olacağım.Sen karışma mosi çekil aradan...
Bu konuda kendisine inanmıyorum çünkü bide bir şeylere şahit olduk.Seni çok iyi anlıyorum![]()
Aynen mosi tek sende sıkıntı var bizde hayat dört dörtlük yaaaaSürekli mosi ile takıl vs diye yazan sensin. Tabiki dahil olacağım.
------
Bu konuda kendisine inanmıyorum çünkü bide bir şeylere şahit olduk.
Senle iletişimim olduğu dönemde öyleydi, ona deyindim. Sonrasında ne oldu bilememAynen mosi tek sende sıkıntı var bizde hayat dört dörtlük yaaaa
Empati yeteğin zayıf işteSenle iletişimim olduğu dönemde öyleydi, ona deyindim. Sonrasında ne oldu bilemem
Palyaço hikayesini çok iyi bilirim. Rahmetli @Doğu arkadaşım ile bunun muhabbetini çok etmiştik.Empati yeteğin zayıf işte
Palyaço hikayesini de bilmezsin sen ben acımı kendi içime atıyorum diye beni çok mutlu sanıyorsun...
Neymiş benim olayım sadece anlattığım kadarını bilebilirsinizPalyaço hikayesini çok iyi bilirim. Rahmetli @Doğu arkadaşım ile bunun muhabbetini çok etmiştik.
Senin olayın başkaydı. Çarptırma şimdi
İkimiz mevzusunda kıymet bilmeyen sendin amaNeymiş benim olayım sadece anlattığım kadarını bilebilirsiniz
Valla insanlara ağlayan insanlar yaranıyor şahsına demiyorum ama genelde hep böyle bizim gibi adamların kıymetini bilmiyorlar...
Bak hala aynı şeyi diyorsun ne yaşadığımı bilmiyordunİkimiz mevzusunda kıymet bilmeyen sendin ama![]()
Aynı şeyi konuşmuyoruz belliBak hala aynı şeyi diyorsun ne yaşadığımı bilmiyordun
Bu şarkı sana gelsin...
Senin fox kanalını sevdiği ve yabancı ve yerli dizi izlemeyi sevdiğini biliyorum.Seninle pek bir ortak yönümüz olmadığı için aklıma pek birşey gelmiyor açıkçası.Benim hakkımda ne düşünüyorsun demiştim?![]()
Aynı şeyi konuşmuyoruz belli
Beni kendine rakip görme. Ben 12.Adamın 2. sırasında bile değilimdir. Onun bana sevgisi seninle tanışmasına kaynaşmasına vesile olmamdan dolayı![]()