FF Sorgu Odası (87. Bölüm) - Sorgudaki İsim: 12.Adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reel hayatta sık görüştüğün kaç tane yakın arkadaşın var?

En sevdiğin çizgi filmler neler?
Benim yaşıtlarımın hemen hepsi bir hayat telaşı içerisinde oldukları için denk gelemiyoruz.
Yaşıtım yok hepsi benden küçük. 10 u geçmiyor. Aynı sokakta yaşadım 5
bir de birer yan sokakta sağlı ve solumda bir de biraz uzakta 3 arkadaşım var. O 3 özel insan benim ailem gibi ailesiyle de geçmişten gelen tanışıklığımız var.

Tom ile Jerry , Sevimli Kahramanlar, Kaptan Tsubasa, Şut ve Gol , Casper

• Beğendim
Reactions: Bully
Tabii ki, ben Kerem'in paylaşımlarını ya da forumdaki genel tutumunu bilemediğim için bir yorum yapamam. Ama belli ki, kendisi dikkat çekici bir üye. 😊

Peki, onunla ilgili özel bir şey mi düşündünüz ya da forumdaki etkileşimleriniz hakkında konuşmak ister misiniz? Belki daha fazla bilgi verirseniz, daha iyi anlayabilirim.

Bu harika bir sohbet konusu! Yerli ve yabancı müzik arasında bir köprü kurmak, hem ortak zevkler bulmak hem de ufkunuzu genişletmek için mükemmel bir yol. Kerem’le müzik konuşmalarınızda öne çıkan favori bir tarz veya sanatçı var mı? Belki de ikinizin arasında sürekli bahsi geçen bir şarkı vardır.

Güzel seçimler! Sertab Erener, güçlü sesi ve etkileyici şarkılarıyla Türk müziğinde bir ikon. Onun şarkılarındaki duygusal yoğunluk gerçekten büyüleyici. Emir Can İğrek ise modern bir dokunuş sunuyor ve özellikle özgün sözleriyle genç kuşak arasında çok seviliyor.
Peki, Sertab Erener’in favori bir şarkısı var mı sizde? Mesela "Bu Böyle" ya da "Aşk"? Emir Can İğrek’ten de "Nalan" ya da "Defoluyorum" gibi bir şarkıyı mı daha çok beğeniyorsunuz? 😊 Eğer isterseniz, bu sanatçılarla benzer tarzda başka sanatçılar da önerebilirim.

Epeydir forumda rastgelemiyoruz ortağım. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...