- Reaksiyon puanı
- 6,540
- Puanı
- 609
David Guetta'nın şarkısı Spotify'da 511 milyon dinlenmiş, kılpayı ile şartı sağlıyor.@phoebebuffay @dreamy kesin siz en popülerleri alırsınız zaten. (Ayrıca aynı şarkıcının 5 şarkısı limiti verip en sevdiklerinizin limitini doldurmuşsunuzen çok dinlenenler olarak mı seçtiniz onları? )
Listeye şöyle üstten bakınca bu şarkının yokluğunu hissettim. (Edit: galiba bu limit altı kalıyor. Yeni şarkı olmasının dezavantajı. Hit olmuş şarkılardaki gibi yenilere ayrıcalık olması gerekirdi)
Bu da aşırı popüler oldu. Biraz İngilizce dışına çıkalım(edit: bu da sınır dışı galiba. Neyse ben vazgeçtim. Siz seçin ben oylayayım
)
Sana belirtmiştim aslında ama
Bana o kadar laf attıktan sonra ayağını kaydırma dışında bir şey yapamam sana![]()
Arapça şarkıyı çok istiyorsan ekleyebiliriz, diğer şarkıların yanında çok abes duracak. Nakaratı Türkçe gibiymiş.
------
Yarın okuyup beğeni atarım onlara da. Öyle direkt okumadan beğenip geçmek istemedim.Yok çıkar meselesi değil de seninki de emek benim ki de emek yani. 4. bölüme beğeni atmışsın. ilk 3 bölüme de bekliyorum.![]()