En Favori Yabancı Şarkı (2020-2024) Başlıyor!

@phoebebuffay @dreamy kesin siz en popülerleri alırsınız zaten. (Ayrıca aynı şarkıcının 5 şarkısı limiti verip en sevdiklerinizin limitini doldurmuşsunuz :A en çok dinlenenler olarak mı seçtiniz onları? )

Listeye şöyle üstten bakınca bu şarkının yokluğunu hissettim. (Edit: galiba bu limit altı kalıyor. Yeni şarkı olmasının dezavantajı. Hit olmuş şarkılardaki gibi yenilere ayrıcalık olması gerekirdi :A )

Bu da aşırı popüler oldu. Biraz İngilizce dışına çıkalım :A (edit: bu da sınır dışı galiba. Neyse ben vazgeçtim. Siz seçin ben oylayayım :A )

Sana belirtmiştim aslında ama :A
Bana o kadar laf attıktan sonra ayağını kaydırma dışında bir şey yapamam sana :A
David Guetta'nın şarkısı Spotify'da 511 milyon dinlenmiş, kılpayı ile şartı sağlıyor. :A İngilizce şarkılar Youtube'da çok dinlenmiyor artık, listeyi oluştururken ben full Spotify verilerine baktım ama herkesin ona erişimi olmadığı için Youtube'dan da rastgele bir alt sınır belirdim. :A

Arapça şarkıyı çok istiyorsan ekleyebiliriz, diğer şarkıların yanında çok abes duracak. Nakaratı Türkçe gibiymiş. :A
------

Yok çıkar meselesi değil de seninki de emek benim ki de emek yani. 4. bölüme beğeni atmışsın. ilk 3 bölüme de bekliyorum. :bhr:
Yarın okuyup beğeni atarım onlara da. Öyle direkt okumadan beğenip geçmek istemedim. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and cokiyitvci
David Guetta'nın şarkısı Spotify'da 511 milyon dinlenmiş, kılpayı ile şartı sağlıyor. :A İngilizce şarkılar Youtube'da çok dinlenmiyor artık, listeyi oluştururken ben full Spotify verilerine baktım ama herkesin ona erişimi olmadığı için Youtube'dan da rastgele bir alt sınır belirdim. :A

Arapça şarkıyı çok istiyorsan ekleyebiliriz, diğer şarkıların yanında çok abes duracak. Nakaratı Türkçe gibiymiş. :A
------

Yarın okuyup beğeni atarım onlara da. Öyle direkt okumadan beğenip geçmek istemedim. :A
Tabii ki okuyup, eğlenceli vakit geçirmek önemli zaten. :D

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay

İyi bari onu kurtardık :A
Yok diğeri öylesine önerdim. Bir
Şarkı var kulağımda çınlıyor ama ismi veya söyleyeni bir türlü gelmiyor aklıma. Belki listede vardır. Ben sanki bir yerlerde paylaşmıştım. Bir ara araştırayım onu unutmazsam :A

• Güldürdün
Hayırlı olsun, şimdiden kolay gelsin @phoebebuffay ve @dreamy :)

Ben de @Bully gibi yabancı şarkılara çok hakim değilim. Sosyal medyada, kafelerde vs. duyup da hoşuma giden ama ismini bilmediğim şarkı çoktur :D

Bu dediğini yaparsan çok iyi olur, dinleyip oy kullanabiliriz :)
Teşekkürler. Grup aşamaları için 3 dakikalık özet videolar yapacağım umarım, oylarını bekliyoruz. :)
------

İyi bari onu kurtardık :A
Yok diğeri öylesine önerdim. Bir
Şarkı var kulağımda çınlıyor ama ismi veya söyleyeni bir türlü gelmiyor aklıma. Belki listede vardır. Ben sanki bir yerlerde paylaşmıştım. Bir ara araştırayım onu unutmazsam :A
Bir iki kelimesini hatırlıyorsan biliyorumdur belki. :A

İyi bari, finale falan çıkar, forumdaki sıradışı tuhaflıklara bir yenisi eklenir diye korkuyordum. :A

Üstte yanıtlamayı unuttum, evet bazı sanatçılar için limiti biz önden doldurmuş olduk fakat öneri gelirse değerlendirmeye alırız. 5 şarkı limitini biraz da kendimi frenlemek için koydum aslında. Subjektif ve 3-4 sanatçı tekelinde bir etkinlik olmasın. Yoksa benim hayalimdeki etkinlikte çeyrek finaldeki 8 şarkının yarısı tek bir sanatçıya ait. :A

Son düzenleme:
Ne yalan yabancı işlerede yer verilmesine sevindim 😄😄 Dinlediğim şarkı çok keyifli olacak adıma.

Şimdiden kolaylıklar dilerim, yalnız bu @dreamy ile kuyuya inmek, bilemedimmm 🤣🤣🤣

@phoebebuffay

• Harika
Hayirli olsun yeni etkinligimiz. :D kolayliklar dilerim

Teddy Swims'ten The Door'un 450 milyon Spotify ile kriter disi kalmasina üzüldüm.

• Harika
Hayirli olsun yeni etkinligimiz. :D kolayliklar dilerim

Teddy Swims'ten The Door'un 450 milyon Spotify ile kriter disi kalmasina üzüldüm.
Şanslısın, remix versiyonu ile beraber 500 milyonu geçiyor. Yani aday listemize uygun sayılır, ekliyorum. :A

Ekran Resmi 2025-02-27 18.15.33.png

------

Ne yalan yabancı işlerede yer verilmesine sevindim 😄😄 Dinlediğim şarkı çok keyifli olacak adıma.

Şimdiden kolaylıklar dilerim, yalnız bu @dreamy ile kuyuya inmek, bilemedimmm 🤣🤣🤣

@phoebebuffay
İlk günden ortalıktan kayboldu zaten. :A @dreamy

Üyelerin önerilerini her türlü bir yol bularak kabul eden bir etkinlik yöneticisi de bir baska oluyor canim :Z :Z :Z @Dosi @Bully :A :A
Şarkı aynı şarkı olduğu için remix vs de dahil ediyorum. @Dosi'nin şarkısı da 500 milyonu tam sınırdan geçmişti, şanslısınız. :A

Şarkı fena değilmiş, daha önce dinlememiştim. :A Favorin var mı etkinlikte? :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Üyelerin önerilerini her türlü bir yol bularak kabul eden bir etkinlik yöneticisi de bir baska oluyor canim :Z :Z :Z @Dosi @Bully :A :A
@phoebebuffay ilk üye olduğunda benim etkinliklere başladığım dönemdi, forumu etkinliklere boğuyordum. Beni örnek almasına sevindim :Z
Eminim ileriki aşamalardada eşitliklerde önceki tur oy sayısına bakmadan ilerleyecektir ben gibi. Farklı bir yol çizecekse önden kuralları yazar :A

@phoebebuffay ilk üye olduğunda benim etkinliklere başladığım dönemdi, forumu etkinliklere boğuyordum. Beni örnek almasına sevindim :Z
Eminim ileriki aşamalardada eşitliklerde önceki tur oy sayısına bakmadan ilerleyecektir ben gibi. Farklı bir yol çizecekse önden kuralları yazar :A
Normal turlarda eşitlik durumunda hepsi tur atlar, iki elemelerde süre uzatımı yapılır.

İkili turlara geçişte (çeyrek final olur sanırım) eşitliğin mutlaka yok olması gerekiyor, bilmiyorum belki sadece son tura bakmak yerine etkinlik boyunca adayların aldığı toplam oy sayısına bakılabilir, düello yapmak kafamda yok. Sadece son tura bakıldığında şans faktörü devreye giriyor ama etkinlik totaline bakılırsa adil bir durum söz konusu olur bence. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Normal turlarda eşitlik durumunda hepsi tur atlar, iki elemelerde süre uzatımı yapılır.

İkili turlara geçişte (çeyrek final olur sanırım) eşitliğin mutlaka yok olması gerekiyor, bilmiyorum belki sadece son tura bakmak yerine etkinlik boyunca adayların aldığı toplam oy sayısına bakılabilir, düello yapmak kafamda yok. Sadece son tura bakıldığında şans faktörü devreye giriyor ama etkinlik totaline bakılırsa adil bir durum söz konusu olur bence. :A
Çok güzel gittin toplam oy sayısı kısmına kadar :A o da çok adil değil.
Düello düşünmüyorsan çeyreğe gitmeden eşitlik varsa ordada süre uzatılmasına gidersin ve eşitlik bozulması için bende etiketlemelerde yardımcı olurum.

• Güldürdün
Çok güzel gittin toplam oy sayısı kısmına kadar :A o da çok adil değil.
Düello düşünmüyorsan çeyreğe gitmeyen eşitlik varsa ordada süre uzatılmasına gidersin ve eşitlik bozulması için bende etiketlemelerde yardımcı olurum.
Süre uzatımı durumunda ne kadar uzatacağız ve sonucunda yine eşitliğin bozulmama ihtimali var. :A O zaman süre uzatımı + etiket yaparız, yine eşitlik bozulmazsa totale bakarız. Futboldaki averaj mantığı devreye girer artık. :A

Yani herkesin dinleyerek oy vermesini isterim. Birinin şarkıları dinlemeden oy verip tur atlayanı belirlemesini de istemem. Zaten her gruplu tur için video yapacağım inşallah. :A

Neyse konuşuyoruz ama belki gerek kalmayacak. :A

• Güldürdün
Süre uzatımı durumunda ne kadar uzatacağız ve sonucunda yine eşitliğin bozulmama ihtimali var. :A O zaman süre uzatımı + etiket yaparız, yine eşitlik bozulmazsa totale bakarız. Futboldaki averaj mantığı devreye girer artık. :A

Yani herkesin dinleyerek oy vermesini isterim. Birinin şarkıları dinlemeden oy verip tur atlayanı belirlemesini de istemem. Zaten her gruplu tur için video yapacağım inşallah. :A

Neyse konuşuyoruz ama belki gerek kalmayacak. :A
Güzellerde sadece 1 kere oldu. Gerek kalmayabilir dediğin gibi. Bir yöntem daha var ama onu zamanı gelince baktık öyle bir risk var o zaman söylerim :A

• Güldürdün
Güzellerde sadece 1 kere oldu. Gerek kalmayabilir dediğin gibi. Bir yöntem daha var ama onu zamanı gelince baktık öyle bir risk var o zaman söylerim :A
Tamamdır. :A

Bu arada video işi aşırı kolaymış, iPhone'un kendi uygulamasıyla edit, birleştirme, yazı ekleme vs max 2-3 dakika sürüyor. Her şeyi telefondan halledeceğim gibi, korktuğum gibi uğraştırmayacak. :A Tek zaman alacak şey, bütün şarkıların kesitlerini belirleyip telefona kaydetmek olacak. :A

• Güldürdün
Tamamdır. :A

Bu arada video işi aşırı kolaymış, iPhone'un kendi uygulamasıyla edit, birleştirme, yazı ekleme vs max 2-3 dakika sürüyor. Her şeyi telefondan halledeceğim gibi, korktuğum gibi uğraştırmayacak. :A Tek zaman alacak şey, bütün şarkıların kesitlerini belirleyip telefona kaydetmek olacak. :A
Hangi uygulaymış o? Ben android telefon kullanırken fotolar falan edit etme çok kolaydı. iPhoneyi o açıdan hiç kurcalamadım.
@dreamy tam olarak bu etkinliğin neresinde olacak? Şöyle sanki tüm zorluğu sen yapacakmışsın gibi geliyor :A

Şarkı aynı şarkı olduğu için remix vs de dahil ediyorum. @Dosi'nin şarkısı da 500 milyonu tam sınırdan geçmişti, şanslısınız. :A

Şarkı fena değilmiş, daha önce dinlememiştim. :A Favorin var mı etkinlikte? :A

Benim favoriler genelde kazanmıyor ama çok yabancı ṣarkı da dinlemiyorum. Teddy Swims, Dua Lipa severim. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr