En Favori Yabancı Şarkı (2020-2024) Başlıyor!

@phoebebuffay @dreamy kesin siz en popülerleri alırsınız zaten. (Ayrıca aynı şarkıcının 5 şarkısı limiti verip en sevdiklerinizin limitini doldurmuşsunuz :A en çok dinlenenler olarak mı seçtiniz onları? )

Listeye şöyle üstten bakınca bu şarkının yokluğunu hissettim. (Edit: galiba bu limit altı kalıyor. Yeni şarkı olmasının dezavantajı. Hit olmuş şarkılardaki gibi yenilere ayrıcalık olması gerekirdi :A )

Bu da aşırı popüler oldu. Biraz İngilizce dışına çıkalım :A (edit: bu da sınır dışı galiba. Neyse ben vazgeçtim. Siz seçin ben oylayayım :A )

Sana belirtmiştim aslında ama :A
Bana o kadar laf attıktan sonra ayağını kaydırma dışında bir şey yapamam sana :A
David Guetta'nın şarkısı Spotify'da 511 milyon dinlenmiş, kılpayı ile şartı sağlıyor. :A İngilizce şarkılar Youtube'da çok dinlenmiyor artık, listeyi oluştururken ben full Spotify verilerine baktım ama herkesin ona erişimi olmadığı için Youtube'dan da rastgele bir alt sınır belirdim. :A

Arapça şarkıyı çok istiyorsan ekleyebiliriz, diğer şarkıların yanında çok abes duracak. Nakaratı Türkçe gibiymiş. :A
------

Yok çıkar meselesi değil de seninki de emek benim ki de emek yani. 4. bölüme beğeni atmışsın. ilk 3 bölüme de bekliyorum. :bhr:
Yarın okuyup beğeni atarım onlara da. Öyle direkt okumadan beğenip geçmek istemedim. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and cokiyitvci
David Guetta'nın şarkısı Spotify'da 511 milyon dinlenmiş, kılpayı ile şartı sağlıyor. :A İngilizce şarkılar Youtube'da çok dinlenmiyor artık, listeyi oluştururken ben full Spotify verilerine baktım ama herkesin ona erişimi olmadığı için Youtube'dan da rastgele bir alt sınır belirdim. :A

Arapça şarkıyı çok istiyorsan ekleyebiliriz, diğer şarkıların yanında çok abes duracak. Nakaratı Türkçe gibiymiş. :A
------

Yarın okuyup beğeni atarım onlara da. Öyle direkt okumadan beğenip geçmek istemedim. :A
Tabii ki okuyup, eğlenceli vakit geçirmek önemli zaten. :D

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay

İyi bari onu kurtardık :A
Yok diğeri öylesine önerdim. Bir
Şarkı var kulağımda çınlıyor ama ismi veya söyleyeni bir türlü gelmiyor aklıma. Belki listede vardır. Ben sanki bir yerlerde paylaşmıştım. Bir ara araştırayım onu unutmazsam :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Hayırlı olsun, şimdiden kolay gelsin @phoebebuffay ve @dreamy :)

Ben de @Bully gibi yabancı şarkılara çok hakim değilim. Sosyal medyada, kafelerde vs. duyup da hoşuma giden ama ismini bilmediğim şarkı çoktur :D

Bu dediğini yaparsan çok iyi olur, dinleyip oy kullanabiliriz :)
Teşekkürler. Grup aşamaları için 3 dakikalık özet videolar yapacağım umarım, oylarını bekliyoruz. :)
------

İyi bari onu kurtardık :A
Yok diğeri öylesine önerdim. Bir
Şarkı var kulağımda çınlıyor ama ismi veya söyleyeni bir türlü gelmiyor aklıma. Belki listede vardır. Ben sanki bir yerlerde paylaşmıştım. Bir ara araştırayım onu unutmazsam :A
Bir iki kelimesini hatırlıyorsan biliyorumdur belki. :A

İyi bari, finale falan çıkar, forumdaki sıradışı tuhaflıklara bir yenisi eklenir diye korkuyordum. :A

Üstte yanıtlamayı unuttum, evet bazı sanatçılar için limiti biz önden doldurmuş olduk fakat öneri gelirse değerlendirmeye alırız. 5 şarkı limitini biraz da kendimi frenlemek için koydum aslında. Subjektif ve 3-4 sanatçı tekelinde bir etkinlik olmasın. Yoksa benim hayalimdeki etkinlikte çeyrek finaldeki 8 şarkının yarısı tek bir sanatçıya ait. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi