26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
kendine arkadaş dememe kızan fanatik çocuklar bana arkadaş diye hitap ediyor.

yazısını anlamadığımı iddia eden vatandaş benim yazımdan hiç bişey anlamamış. ve yazı arasına nokta nokta koyarak o küçük aklınca hakaret ettiğini sanıyor.

aslında ozan adminden bir ricam olacak şu foruma üye alırken özellikle yaşlarının 18 den büyük olmasına dikkat edilse daha düzeyli yazılar olur ...

yazısını anlamadığımı iddia eden vatandaş benim yazımdan hiç bişey anlamamış. ve yazı arasına nokta nokta koyarak o küçük aklınca hakaret ettiğini sanıyor.

aslında ozan adminden bir ricam olacak şu foruma üye alırken özellikle yaşlarının 18 den büyük olmasına dikkat edilse daha düzeyli yazılar olur ...
yaşın büyük olsa nolur hem bizim yaşımızın 18 den küçük olduğunu kim söyledi :D

.....hakeret olmuyor beni tanıyan tanır ben her cümlemde yazıyorum(.....).

tıkandığında cevap veremediğinde benden alıntı yapma bana cevap verme diyen fanatik çocuk o lafları söyleyen sanki başkasıymış gibi benden alıntı yapıp cevap veriyor ilginçtir.

alıntı yapmana kızmıyorum çünkü yazacak bişeyin yok anlıyorum ama bari diğerlerinin senden alıntı yapmasına saygı göster

tıkandığında cevap veremediğinde benden alıntı yapma bana cevap verme diyen fanatik çocuk o lafları söyleyen sanki başkasıymış gibi benden alıntı yapıp cevap veriyor ilginçtir.

alıntı yapmana kızmıyorum çünkü yazacak bişeyin yok anlıyorum ama bari diğerlerinin senden alıntı yapmasına saygı göster
sen hala ne diyon ya diğerleri ortada yoklar sen hala burdasın :D neyi davasındasın neyi uzatıyosun hala hey Allah ım ya

Alıntınada sanada

alıntınada sanada diyen değerli yurttaşımız döktürmüş resmen, işte yorum budur! zeka budur! . hayran olmamak elde değil bu geniş fikirlerinle ve dünya görüşünle buralarda harcanıyorsun..

1-)AlemTo ben sakin olun diyorum orda H.F'nin Yorumlarını görmemiştin O Yüzden boşboşuna bi şeyler yazma onu uyarmak için yazmıştım....

2-) OzaN bi şey demez iken diyorsun bende forumun moduyum OzaN'ın görmediği veya online olmadığı zamanlarda da biz uyarıları yapacağız süs olsun diye yapmadılar bizi "MOD"...

3-) Ben o msjda da yazdığım gibi ne fatmagül ne KVP tarafıyım tarafsızız biz ve kim burda kışkırtıcı msj atarsa uyarıyoruz bu H.F de olabilir Beyazsoy da olabilir, Takas da olabilir Sende olabilirsin veya bi başkası da olabilir "FARKETMEZ" 😉 ( bunu şimdiye kadar anlaman lazımdı )

4-) Bu sadece Fatmagül için değil bundan 4-5 sene önce bile reyting olsun diye birilerini vurdurtular zaten hayat bilgisi dizisinde de kerem vurulmuştu mesela 😉

5-) KVP 9 yıldır olabilir ben onun emeğine bi şey demiyorum ama Muhteşem Yüzyıl dizisinde de EMEK YOK diyemeyiz....

6-) Kafadan yorum atanlarda vardır tamam ama adam gelip KVP için eleştiri yapıyor ona bile izin vermiyorsunuz...

1-)AlemTo ben sakin olun diyorum orda H.F'nin Yorumlarını görmemiştin O Yüzden boşboşuna bi şeyler yazma onu uyarmak için yazmıştım....

2-) OzaN bi şey demez iken diyorsun bende forumun moduyum OzaN'ın görmediği veya online olmadığı zamanlarda da biz uyarıları yapacağız süs olsun diye yapmadılar bizi "MOD"...

3-) Ben o msjda da yazdığım gibi ne fatmagül ne KVP tarafıyım tarafsızız biz ve kim burda kışkırtıcı msj atarsa uyarıyoruz bu H.F de olabilir Beyazsoy da olabilir, Takas da olabilir Sende olabilirsin veya bi başkası da olabilir "FARKETMEZ" 😉 ( bunu şimdiye kadar anlaman lazımdı )

4-) Bu sadece Fatmagül için değil bundan 4-5 sene önce bile reyting olsun diye birilerini vurdurtular zaten hayat bilgisi dizisinde de kerem vurulmuştu mesela 😉

5-) KVP 9 yıldır olabilir ben onun emeğine bi şey demiyorum ama Muhteşem Yüzyıl dizisinde de EMEK YOK diyemeyiz....

6-) Kafadan yorum atanlarda vardır tamam ama adam gelip KVP için eleştiri yapıyor ona bile izin vermiyorsunuz...
ne eleştirisi sallayıp duruyo

Hadi oradan sen yorumunla Vadiyi daha karaladın senin görevin bu ise Ozan boşuna yapmamış seni Mod

eleştiriye tahammülü olmayanların eleştirmeye hakkı yoktur. ben sevdiğim dizilerin eleştirilmesinden mutluluk duyarım çünkü her insanın dünya görüşü farklıdır herkesin beğenisi farklıdır.

eleştiriye tahammülü olmayanların eleştirmeye hakkı yoktur. ben sevdiğim dizilerin eleştirilmesinden mutluluk duyarım çünkü her insanın dünya görüşü farklıdır herkesin beğenisi farklıdır.
kendini haklı gösterme çabaların sonuçsuz :D

Eleştiri kafadan olacaksa tahammülüm yoktur.Hele senin gibilere hiç yoktur

Hangi yorumumla vadiyi karaladım onu da yazarsan sevinirim...... Ayrıca gördüğün gibi ben yorumlarıma sakin sakin cvp veriyorum sende biraz düzgün cvplarsan iyi olur 😉

Git bak yorumlarına kaç kez gördüm senin amacın orada uyarmak olmadı bende yazdım hatta alıntı ile sen bu mesaj ile daha kızıştırıyorsun diye

bana cevap verme çabasındaki çocuklar eminim diğer taraftanda trt deki pepee adlı çizgi filmi izliyorlar .. çünkü başka türlü cevaplar bu kadar kalitesiz olamaz.