Bu yılan dilli cevap bana @mrt-06 yı hatırlattı
Ama şu an önceliğim gereksiz fosil marul kafanın tweetlerini paylaşan @Yakamoz-Asi yi yok etmekte,seninle uğraşamıcam
Baska paylasan mi var ya dizilah ya Deniz
Bu yılan dilli cevap bana @mrt-06 yı hatırlattı
Ama şu an önceliğim gereksiz fosil marul kafanın tweetlerini paylaşan @Yakamoz-Asi yi yok etmekte,seninle uğraşamıcam
Yayın akşamı 4-5 reyting aldı oradan izleyen kitle oturup Youtube'dan açmaz yani onları çıkarmak lazım. Sen Ağlama İstanbul 2 milyonu bile geçememiş mesela 4.3 görüp hafta boyunca trendlerde kalabilmek de kolay değil.Youtube'da çok izlenmemişti ki. Çok izlenmiş diyebilmek için şu anda 10 milyona yakın bir izlenme alması lazımdı. Şakir Paşa 4.3'te kalmış
Fosil görmek istiyorsan aynaya bak.Bu yılan dilli cevap bana @mrt-06 yı hatırlattı
Yürek yemiş belli.
Aklıselim bir yorum, @Aserat ın hışmından sıyrıldın.
Bak yapma , savaş çıkar. < . . . >
Savaş çıktı zaten çıkacağı kadar Böyle kaoslar her zaman olmaz tadını çıkarmak lazım Biraz körüklemek de iyidirBu yılan dilli cevap bana @mrt-06 yı hatırlattı
Youtube'da çok izlenmemişti ki. Çok izlenmiş diyebilmek için şu anda 10 milyona yakın bir izlenme alması lazımdı. Şakir Paşa 4.3'te kalmış
Yürek yemiş belli.
Aklıselim bir yorum, @Aserat ın hışmından sıyrıldın.
Bak yapma , savaş çıkar. < . . . >
Orijinal kaynak dizilah, sahtekarlara prim vermeyelimBaska paylasan mi var ya dizilah ya Deniz
Etmediğin kabahat.Rapor etsem mi acaba @12.Adam
Ne manaRapor etsem mi acaba @12.Adam
Hahahahshshshshhsjsha sana sadece gülüyorumArada saçını başını yolucam senin millet birbirini yerken dikkat çekmeden ortadan kaldırılacaksın
Ayol dizilah ın kırmızı template ini çalıp, dişlerinin rengi gibi yeşertip paylaşana ne denir ki
Hahahahshshshshhsjsha sana sadece gülüyorum
Zıkkım olsun inşallah.Ayol dizilah ın kırmızı template ini çalıp, dişlerinin rengi gibi yeşertip paylaşana ne denir ki
Birsen altuntaş ablam bile hırsızlığının haddini bildirdi ona
Ayrıca paylaştığın Yargıtay kararı yani dava görüşüp karar verilmiş , bak ne diyor ispatlanırsa sahtekar kelimesi suç sayılmaz , @Dosi ye delillerimi sunarım ben zaten bnm bahçedeki kediler bile o delilleri görünce bnmle aynı şeyi söyler
Ekli dosyayı görüntüle 131594
Ekli dosyayı görüntüle 131595
------
Ekli dosyayı görüntüle 131596
------
@Sherlock geçici süre wefad galiba @MasacRE kaos görselini sal konuya
Ben öğle yemeğine kaçar, hiçbir melun midemden önemli değildir neticede
Ahahaahahah körükçübaşım benim.Savaş çıktı zaten çıkacağı kadar Böyle kaoslar her zaman olmaz tadını çıkarmak lazım Biraz körüklemek de iyidir
Şömine de ne güzel yanıyor heee
Seni bile imha eder.Orijinal kaynak dizilah, sahtekarlara prim vermeyelim
------
Şimdi @Dosi kilitleyebiliyor mu sonuçta kavga edenler de yönetici , bu durumda yetkisi var mı
Yapıştır Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.Rapor etsem mi acaba @12.Adam
Etmediğin kabahat.
Patlamış evet, 🎈patlamışReytingleri patlayacak diyenleri görelim?
Sakir Pasa Ailesi
Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Bende kayıtlı değil. @12.Adam atıp duruyordu. Onda vardır. Ondan alalım malum kaos görseliniAyol dizilah ın kırmızı template ini çalıp, dişlerinin rengi gibi yeşertip paylaşana ne denir ki
Birsen altuntaş ablam bile hırsızlığının haddini bildirdi ona
Ayrıca paylaştığın Yargıtay kararı yani dava görüşüp karar verilmiş , bak ne diyor ispatlanırsa sahtekar kelimesi suç sayılmaz , @Dosi ye delillerimi sunarım ben zaten bnm bahçedeki kediler bile o delilleri görünce bnmle aynı şeyi söyler
Ekli dosyayı görüntüle 131594
Ekli dosyayı görüntüle 131595
------
Ekli dosyayı görüntüle 131596
------
@Sherlock geçici süre wefad galiba @MasacRE kaos görselini sal konuya
Ben öğle yemeğine kaçar, hiçbir melun midemden önemli değildir neticede