22 Aralık 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 125. Bölüm | TRT 1

• Deha - 14. Bölüm | Show TV

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - 2. Bölüm | NOW

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Çok Güzel Hareketler 2 - 187. Bölüm | Star TV

• Kim Milyoner Olmak İster - 1135. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Youtube'da çok izlenmemişti ki. Çok izlenmiş diyebilmek için şu anda 10 milyona yakın bir izlenme alması lazımdı. Şakir Paşa 4.3'te kalmış :A
Yayın akşamı 4-5 reyting aldı oradan izleyen kitle oturup Youtube'dan açmaz yani onları çıkarmak lazım. :A Sen Ağlama İstanbul 2 milyonu bile geçememiş mesela 4.3 görüp hafta boyunca trendlerde kalabilmek de kolay değil. :A

Yürek yemiş belli. :A

Aklıselim bir yorum, @Aserat ın hışmından sıyrıldın. :A

Bak yapma , savaş çıkar. < . . . > :A

Bu yılan dilli cevap bana @mrt-06 yı hatırlattı :A

Ama şu an önceliğim gereksiz fosil marul kafanın tweetlerini paylaşan @Yakamoz-Asi yi yok etmekte,seninle uğraşamıcam:A
Savaş çıktı zaten çıkacağı kadar :A Böyle kaoslar her zaman olmaz tadını çıkarmak lazım :A Biraz körüklemek de iyidir :A

Youtube'da çok izlenmemişti ki. Çok izlenmiş diyebilmek için şu anda 10 milyona yakın bir izlenme alması lazımdı. Şakir Paşa 4.3'te kalmış :A

Yürek yemiş belli. :A

Aklıselim bir yorum, @Aserat ın hışmından sıyrıldın. :A

Bak yapma , savaş çıkar. < . . . > :A

Yangini büyütecekler :A

1734943717140.png

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Ayol dizilah ın kırmızı template ini çalıp, dişlerinin rengi gibi yeşertip paylaşana ne denir ki :A

Birsen altuntaş ablam bile hırsızlığının haddini bildirdi ona :X

Ayrıca paylaştığın Yargıtay kararı yani dava görüşüp karar verilmiş , bak ne diyor ispatlanırsa sahtekar kelimesi suç sayılmaz , @Dosi ye delillerimi sunarım ben zaten bnm bahçedeki kediler bile o delilleri görünce bnmle aynı şeyi söyler :A

IMG_2241.jpeg

IMG_2242.jpeg

------

Hahahahshshshshhsjsha sana sadece gülüyorum :F :F :F :F :F :F
IMG_2240.png

------

@Sherlock geçici süre wefad galiba @MasacRE kaos görselini sal konuya :A

Ben öğle yemeğine kaçar, hiçbir melun midemden önemli değildir neticede:A

Son düzenleme:
Ayol dizilah ın kırmızı template ini çalıp, dişlerinin rengi gibi yeşertip paylaşana ne denir ki :A

Ayrıca paylaştığın Yargıtay kararı yani dava görüşüp karar verilmiş , bak ne diyor ispatlanırsa sahtekar kelimesi suç sayılmaz , @Dosi ye delillerimi sunarım ben zaten bnm bahçedeki kediler bile o delilleri görünce bnmle aynı şeyi söyler :A

Ekli dosyayı görüntüle 131594
Ekli dosyayı görüntüle 131595
------

Ekli dosyayı görüntüle 131596
------

Zıkkım olsun inşallah. :Z

Savaş çıktı zaten çıkacağı kadar :A Böyle kaoslar her zaman olmaz tadını çıkarmak lazım :A Biraz körüklemek de iyidir :A
Ahahaahahah körükçübaşım benim. :A
Şömine de ne güzel yanıyor heee :A
Orijinal kaynak dizilah, sahtekarlara prim vermeyelim :A
------

Şimdi @Dosi kilitleyebiliyor mu sonuçta kavga edenler de yönetici , bu durumda yetkisi var mı :A
Seni bile imha eder. :A
Yapıştır :A Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
Etmediğin kabahat. :A
:Z

Şakir Paşa'nın bence organik reytingi bu. İlk hafta reytingleri şaşırtıcıydı. Sonuçta ağır bi dram olmaması ve dönem dizisi olması nedeniyle çok büyük reytingler alacağını düşünmüyordum. 4 5 bandında devam edecektir.

ULAAAA ŞAKİR PAŞAYA NOLMUŞ ? DİZİYE İZLEYECEM DERKEN DÜŞMÜŞ ! YÜKSEL DE RAHATLIKLA DENİSE CAPEZZA İZLİM :A

IMG_3559.png

• Güldürdün
Reactions: cookies
Teskilat ve deha rakipe yine yer acamamis
Tebrik ederim

Nowun son kozuydu bu sezon sakir pasa onca ekonomik krize 4 reytingle yuksek butceye dayanacakmi bakalim

Ekli dosyayı görüntüle 131594
Ekli dosyayı görüntüle 131595
------

Ekli dosyayı görüntüle 131596
------

Bende kayıtlı değil. @12.Adam atıp duruyordu. Onda vardır. Ondan alalım malum kaos görselini :A