22 Aralık 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 125. Bölüm | TRT 1

• Deha - 14. Bölüm | Show TV

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - 2. Bölüm | NOW

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Çok Güzel Hareketler 2 - 187. Bölüm | Star TV

• Kim Milyoner Olmak İster - 1135. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Reytingleri patlayacak diyenleri görelim? :A :A :A

Sakir Pasa Ailesi

Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Dur hele. 3. Bölümden sonra konuşulsun. İlk 2 Bölüm bence konuşmak için erken.
Tabi karşıda 2 güçlü rakip olduğu için ben öyle aşırı bir Reyting beklemiyorum ama devreye RTÜK girerse işte o zaman çarşı pazar karışır :A

ŞPA (şimdilik) can sıkıcı rakamlara düşmüş, kesin yorum yapmak için hala erken, 4-5 bölüm daha sınav vermesi lazım.
Deha ve Teşkilat da düşmüş zaten, bakalım neler olacak...

• Beğendim
Reactions: Gizmen

Sakir Pasa Ailesi

Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Şu forumda en çok sevdiğim şeylerin başında herkesin emin konuşup yanılması geliyor ya. :D Tüm diziler düşüş yaşamış ama umrumda değil herkesin yükselir dediği dizinin düşmesi beni güldürdü. :D

Dün doğal afet mi oldu ya da gs-fb maçı mı :X herkes düşmüş

En az düşen yine TRT :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Şakir Paşa Ailesi'nin düşmesi çok şaşırttı. 😱 YouTube'da çok izlenmesi, tekrarlarının iyi reyting alması, hafta boyunca konuşulması vs etkenler hangi dizide yaşansa yükselecek denirdi sonuçta tahmin yapmanın doğasında bu var ve iki durumun gerçekleşme ihtimali de yüzde 50. :A Gerçi onunla birlikte Deha ve Teşkilat'ın da ciddi oranda reyting kaybetmesi dizilerin ötesinde genel bir durum olduğunu gösteriyor. Dün akşam Trabzonspor maçı varmış ama üç büyüklerden olmadığı için dizileri bu kadar etkiler mi bilemedim. Galatasaray maçı zaten dizilerden önce (16.00) başlayıp bitmiş. Masterchef'in final hattına girmesi de ilgi uyandırmış olabilir ama o da çok uçuk reytingler almamış. Ben hala dijitallik iş kalıbının aksine TV izleyicisinin ilgisini çekecek şekilde tasarlandığını düşünüyorum o yüzden gelecek hafta yükseleceği kanatindeyim.

• Beğendim
Reactions: cookies
Şakir'in zirvede yer almasını bekleyip şişirenlerin, reytingleri gördükten sonra büründüğü kişilik. :F

Ne dediysek o. :Z

E5uAqToWYAECpmA.jpg

Şakir Paşa Ailesi'nin düşmesi çok şaşırttı. 😱 YouTube'da çok izlenmesi, tekrarlarının iyi reyting alması, hafta boyunca konuşulması vs etkenler hangi dizide yaşansa yükselecek denirdi sonuçta tahmin yapmanın doğasında bu var ve iki durumun gerçekleşme ihtimali de yüzde 50. :A Gerçi onunla birlikte Deha ve Teşkilat'ın da ciddi oranda reyting kaybetmesi dizilerin ötesinde genel bir durum olduğunu gösteriyor. Dün akşam Trabzonspor maçı varmış ama üç büyüklerden olmadığı için dizileri bu kadar etkiler mi bilemedim. Galatasaray maçı zaten dizilerden önce (16.00) başlayıp bitmiş. Masterchef'in final hattına girmesi de ilgi uyandırmış olabilir ama o da çok uçuk reytingler almamış. Ben hala dijitallik iş kalıbının aksine TV izleyicisinin ilgisini çekecek şekilde tasarlandığını düşünüyorum o yüzden gelecek hafta yükseleceği kanatindeyim.
Youtube'da çok izlenmemişti ki. Çok izlenmiş diyebilmek için şu anda 10 milyona yakın bir izlenme alması lazımdı. Şakir Paşa 4.3'te kalmış :A

Sakir Pasa Ailesi

Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Yürek yemiş belli. :A
Dur hele. 3. Bölümden sonra konuşulsun. İlk 2 Bölüm bence konuşmak için erken.
Tabi karşıda 2 güçlü rakip olduğu için ben öyle aşırı bir Reyting beklemiyorum ama devreye RTÜK girerse işte o zaman çarşı pazar karışır :A
Aklıselim bir yorum, @Aserat ın hışmından sıyrıldın. :A
Bizim forumun çok konuştuğu diziler elde patlar :A
Youtube'da çok izlenmemişti ki. Çok izlenmiş diyebilmek için şu anda 10 milyona yakın bir izlenme alması lazımdı. Şakir Paşa 4.3'te kalmış :A

Bak yapma , savaş çıkar. < . . . > :A

Bu yılan dilli cevap bana @mrt-06 yı hatırlattı :A

Ama şu an önceliğim gereksiz fosil marul kafanın tweetlerini paylaşan @Yakamoz-Asi yi yok etmekte,seninle uğraşamıcam:A