1 saat izledik. Kalanı bu gece izlenecekAileyle bakarsın artık evet Önümüzdeki 2-3 hafta iyice gececi olursun artık
Sen sezon başında devam etmem demiştin Teşkilat'a Aile faktörüyle devam demek ki1 saat izledik. Kalanı bu gece izlenecek
O da geç hatırladılar diziyi. Yoksa bitmişti
Sabah sabah iyi güldüm.Reytingleri patlayacak diyenleri görelim?
Sakir Pasa Ailesi
Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Dur hele. 3. Bölümden sonra konuşulsun. İlk 2 Bölüm bence konuşmak için erken.Reytingleri patlayacak diyenleri görelim?
Sakir Pasa Ailesi
Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Bizim forumun çok konuştuğu diziler elde patlarReytingleri patlayacak diyenleri görelim?
Sakir Pasa Ailesi
Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Şu forumda en çok sevdiğim şeylerin başında herkesin emin konuşup yanılması geliyor ya. Tüm diziler düşüş yaşamış ama umrumda değil herkesin yükselir dediği dizinin düşmesi beni güldürdü.Reytingleri patlayacak diyenleri görelim?
Sakir Pasa Ailesi
Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Duygularımı ve kişiliğimi bu kadar önemsemen onore etti çünkü büyük insanlar önemsenir küçük insanlar da parazit gibi onların tökezlemesini bekler ve yetersizliklerini çamur atarak kapatmaya çalışır izimden gitmeye devam et.Şakir'in zirvede yer almasını bekleyip şişirenlerin, reytingleri gördükten sonra büründüğü kişilik.
Ne dediysek o.
Ekli dosyayı görüntüle 131591
Hahahahahahah paylaşımımdan duygularını ve kişiliğini(!) önemsediğim kanısına nasıl vardın? Bu nasıl bir kafa?Duygularımı ve kişiliğimi bu kadar önemsemen onore etti çünkü büyük insanlar önemsenir küçük insanlar da parazit gibi onların tökezlemesini bekler ve yetersizliklerini çamur atarak kapatmaya çalışır izimden gitmeye devam et.
Kime ne amaçla laf sokmaya çalıştığını anlamak zor değil çok derin ve akıllıca mesajlar yazdığın yok malum. Ben dizilere laf sokarım izleyicilerine değil ama bunu da kendi fesat zihninin istediği gibi anlayıp yorumlaman şaşırtmıyor.Hahahahahahah paylaşımımdan duygularını ve kişiliğini(!) önemsediğim kanısına nasıl vardın? Bu nasıl bir kafa?
Şu koyu kısımda kendi sevmediğin tüm dizilere karşı yaptıklarını ne kadar güzel özetlemişisin, ay insanın kendini bilmesi ne de güzel.
Arada saçını başını yolucam senin millet birbirini yerken dikkat çekmeden ortadan kaldırılacaksınKaos başlasın