1 saat izledik. Kalanı bu gece izlenecekAileyle bakarsın artık evet Önümüzdeki 2-3 hafta iyice gececi olursun artık
Sen sezon başında devam etmem demiştin Teşkilat'a Aile faktörüyle devam demek ki1 saat izledik. Kalanı bu gece izlenecek
O da geç hatırladılar diziyi. Yoksa bitmişti
Sabah sabah iyi güldüm.Reytingleri patlayacak diyenleri görelim?
Sakir Pasa Ailesi
Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Dur hele. 3. Bölümden sonra konuşulsun. İlk 2 Bölüm bence konuşmak için erken.Reytingleri patlayacak diyenleri görelim?
Sakir Pasa Ailesi
Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Bizim forumun çok konuştuğu diziler elde patlarReytingleri patlayacak diyenleri görelim?
Sakir Pasa Ailesi
Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Şu forumda en çok sevdiğim şeylerin başında herkesin emin konuşup yanılması geliyor ya. Tüm diziler düşüş yaşamış ama umrumda değil herkesin yükselir dediği dizinin düşmesi beni güldürdü.Reytingleri patlayacak diyenleri görelim?
Sakir Pasa Ailesi
Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Arada saçını başını yolucam senin millet birbirini yerken dikkat çekmeden ortadan kaldırılacaksınKaos başlasın
Youtube'da çok izlenmemişti ki. Çok izlenmiş diyebilmek için şu anda 10 milyona yakın bir izlenme alması lazımdı. Şakir Paşa 4.3'te kalmışŞakir Paşa Ailesi'nin düşmesi çok şaşırttı. 😱 YouTube'da çok izlenmesi, tekrarlarının iyi reyting alması, hafta boyunca konuşulması vs etkenler hangi dizide yaşansa yükselecek denirdi sonuçta tahmin yapmanın doğasında bu var ve iki durumun gerçekleşme ihtimali de yüzde 50. Gerçi onunla birlikte Deha ve Teşkilat'ın da ciddi oranda reyting kaybetmesi dizilerin ötesinde genel bir durum olduğunu gösteriyor. Dün akşam Trabzonspor maçı varmış ama üç büyüklerden olmadığı için dizileri bu kadar etkiler mi bilemedim. Galatasaray maçı zaten dizilerden önce (16.00) başlayıp bitmiş. Masterchef'in final hattına girmesi de ilgi uyandırmış olabilir ama o da çok uçuk reytingler almamış. Ben hala dijitallik iş kalıbının aksine TV izleyicisinin ilgisini çekecek şekilde tasarlandığını düşünüyorum o yüzden gelecek hafta yükseleceği kanatindeyim.
Yürek yemiş belli.Reytingleri patlayacak diyenleri görelim?
Sakir Pasa Ailesi
Total | (6) | 3,76
AB | (3) | 4,51
ABC1 | (4) | 4,59
Aklıselim bir yorum, @Aserat ın hışmından sıyrıldın.Dur hele. 3. Bölümden sonra konuşulsun. İlk 2 Bölüm bence konuşmak için erken.
Tabi karşıda 2 güçlü rakip olduğu için ben öyle aşırı bir Reyting beklemiyorum ama devreye RTÜK girerse işte o zaman çarşı pazar karışır
Bizim forumun çok konuştuğu diziler elde patlar
Youtube'da çok izlenmemişti ki. Çok izlenmiş diyebilmek için şu anda 10 milyona yakın bir izlenme alması lazımdı. Şakir Paşa 4.3'te kalmış
Bu yılan dilli cevap bana @mrt-06 yı hatırlattıYoutube'da çok izlenmemişti ki. Çok izlenmiş diyebilmek için şu anda 10 milyona yakın bir izlenme alması lazımdı. Şakir Paşa 4.3'te kalmış