Aman 38'den sonra ilk kez güzel bir bölüm, Halo yeniden ilk 5 bölümdeki Eşkıya oldu sen Holding'te kal hacı gelme aman diyimNe oldu Allah aşkına?![]()
Aman 38'den sonra ilk kez güzel bir bölüm, Halo yeniden ilk 5 bölümdeki Eşkıya oldu sen Holding'te kal hacı gelme aman diyimNe oldu Allah aşkına?![]()
Holding'i de izleyemedim de açtım şimdi Yasak Elma'yı pardon Hudutsuz Sevda'yı.Aman 38'den sonra ilk kez güzel bir bölüm, Halo yeniden ilk 5 bölümdeki Eşkıya oldu sen Holding'te kal hacı gelme aman diyim
AB grubu buna kanmaz BAHADIRRRRR ! Yanlış yapıyorsun ama TOTAL'i alırsın 😂😂😂Bak, silah çekiyor Zeynep.![]()
Bahadır bu saatten bavulunu alıp gider.AB grubu buna kanmaz BAHADIRRRRR ! Yanlış yapıyorsun ama TOTAL'i alırsın 😂😂😂
Ortak olduğu şeyin bavulunu alamaz anca hazırlar 😂 Bunlar Osman Sınav'a yaptığı pressing'i Fatih'e de yaparlarBahadır bu saatten bavulunu alıp gider.![]()
Fatih dedem hakkından gelir.Ortak olduğu şeyin bavulunu alamaz anca hazırlar 😂 Bunlar Osman Sınav'a yaptığı pressing'i Fatih'e de yaparlar![]()
ZOR GELİR 😂😂😂😂 Gerçi Bahadır ve atv arasında geçenleri görünce, diyom ki acaba Hudutsuz'u da bırakıp üstüne Yeraltının haklarını + 50 bölümlük senaryosunu beleşe bırakıp gider bu gözlüklü optikçi 😂Fatih dedem hakkından gelir.![]()
Davut'un devri kapanmadı mı yeter artık. Birileri ölmeli. 😅😅Evet aynen bu çizgide devam kardeş aynen
Lan ne bu gurcü kemal sevdası
Ahahahahaha ölsün ölsünDavut'un devri kapanmadı mı yeter artık. Birileri ölmeli. 😅😅
Enveri dövecek büyük ihtimalleKarımla düzgün konuş
Ben Enver diye düşündüm Davut mu ?
Bir derdin o mu kaldı 😂 Borçlarını dolarla öderlerler onlarda ahahahahaha dolarlar da EDHO döneminden kalma 😂Dolarları bozdurup verseydiniz bari, köylük yerde adamlar nerede bozduracak? Hadi bozduracak bir yer buldu Şeref ve Enver peşine düşer. Her türlü saçma.![]()
Yine Alemdar haklı yani 😂Enveri dövecek büyük ihtimalle![]()
3. Bölüme Final olacak, izledim ama beğenmedim.Aman 38'den sonra ilk kez güzel bir bölüm, Halo yeniden ilk 5 bölümdeki Eşkıya oldu sen Holding'te kal hacı gelme aman diyim
Sende gelme hacı 😂3. Bölüme Final olacak, izledim ama beğenmedim.
Bırakma Habitat bırakmaSende gelme hacı 😂
LAN HABİTAT BIRAK AYŞEYİ HABİTAT !!!
Severim detaylara takılmayı.Bir derdin o mu kaldı 😂 Borçlarını dolarla öderlerler onlarda ahahahahaha dolarlar da EDHO döneminden kalma 😂