cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,440
- Puanı
- 1,060
Esra Erol ve Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programları karışımı bir tanıtım olmuş. Holding'ten devam ben.Bu hafta diziyi izliyorum@Emre Ozansoy @Hobbit @ahmetbey @Mr.At
"Bizi kadınlarımızdan vurmaya çalışıyorlar." 💥
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) December 2, 2024
Yeni fragman yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi #HudutsuzSevda tüm bölümleriyle Disney+’ta. @DisneyPlusTR pic.twitter.com/vyD8B4GFo0
Abartma sendeEsra Erol ve Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programları karışımı bir tanıtım olmuş. Holding'ten devam ben.![]()
Habitat Mithat'ın Halil İbrahim yada yanındakilere bir katkısının olabileceğini mi düşünüyorsun?Abartma sendeBelli ki Habitat'ı yanına aldı Halo, bence bu hafta olur, Kaan'in ölmesi dileği ile
Habitat Mithat'ı hafife alan ölürHabitat Mithat'ın Halil İbrahim yada yanındakilere bir katkısının olabileceğini mi düşünüyorsun?O cephede Nergis ne derse o oluyor.
![]()
Ayşe'yi öldürse keşke birisi hayrına, bak o ölsün geri döneceğim.Habitat Mithat'ı hafife alan ölürOnla sadece Ayşe'yi kapışıyoz yaşayan alır 😂
Halo Davutu dövüyorBu hafta diziyi izliyorum@Emre Ozansoy @Hobbit @ahmetbey @Mr.At
"Bizi kadınlarımızdan vurmaya çalışıyorlar." 💥
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) December 2, 2024
Yeni fragman yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi #HudutsuzSevda tüm bölümleriyle Disney+’ta. @DisneyPlusTR pic.twitter.com/vyD8B4GFo0
Emin miyiz? Gürcü Kemal için geriye sayıma başlayacağım ona göre.Halo Davutu dövüyor![]()
Bence restorantta Halilin işini bitirmeye çalışıyor Davut ve adamları. Balım ve Turan da Davut hariç bütün adamları öldürüyor. Sonra Halil Davutu bir güzel bastonla dövüyor.Emin miyiz? Gürcü Kemal için geriye sayıma başlayacağım ona göre.
Karımla düzgün konuşAyşe'yi öldürse keşke birisi hayrına, bak o ölsün geri döneceğim.![]()
Ben Enver diye düşündüm Davut mu ?Halo Davutu dövüyor![]()
Mantıklı geldi şuan.Bence restorantta Halilin işini bitirmeye çalışıyor Davut ve adamları. Balım ve Turan da Davut hariç bütün adamları öldürüyor. Sonra Halil Davutu bir güzel bastonla dövüyor.
Daha yeni girdi bismillah bir dur.Ben Enver diye düşündüm Davut mu ?
Duramam 😂Mantıklı geldi şuan.
Daha yeni girdi bismillah bir dur.![]()
Daha yetişemedim size niye dövüyorlarHalil İbrahim'i Polat Alemdar veya İlyas gibi yazmaları şaka mı ?? Dizi çok gergin başladı @ömer karataş @Hobbit @Angelica
En iyisi. En iyisi. Ortalığı Aleve vermezse onu alevlere atıcam. 🔥🔥🔥Halil İbrahim'i Polat Alemdar veya İlyas gibi yazmaları şaka mı ?? Dizi çok gergin başladı @ömer karataş @Hobbit @Angelica
Bölüm çok iyi başladı @Emre Ozansoy sen bir daha izleme hacıEn iyisi. En iyisi. Ortalığı Aleve vermezse onu alevlere atıcam. 🔥🔥🔥
Ben çok beğendim bu Halil İbrahimi. Tam eşkıya.Halil İbrahim'i Polat Alemdar veya İlyas gibi yazmaları şaka mı ?? Dizi çok gergin başladı @ömer karataş @Hobbit @Angelica
Bölüm sonu Kaan ve Davut'u postalayıp, Gürcü Kemal'i getiriyor muyuz?Bölüm çok iyi başladı @Emre Ozansoy sen bir daha izleme hacı
@Angelica abla sezonun en iyi bölüm başlangıcı 😂
Evet aynen bu çizgide devam kardeş aynenBen çok beğendim bu Halil İbrahimi. Tam eşkıya.
Lan ne bu gurcü kemal sevdasıBölüm sonu Kaan ve Davut'u postalayıp, Gürcü Kemal'i getiriyor muyuz?
Ne oldu Allah aşkına?Bölüm çok iyi başladı @Emre Ozansoy sen bir daha izleme hacı
@Angelica abla sezonun en iyi bölüm başlangıcı 😂