Bölüm çok iyi başladı @Emre Ozansoy sen bir daha izleme hacıEn iyisi. En iyisi. Ortalığı Aleve vermezse onu alevlere atıcam. 🔥🔥🔥
@Angelica abla sezonun en iyi bölüm başlangıcı 😂
Bölüm çok iyi başladı @Emre Ozansoy sen bir daha izleme hacıEn iyisi. En iyisi. Ortalığı Aleve vermezse onu alevlere atıcam. 🔥🔥🔥
Ben çok beğendim bu Halil İbrahimi. Tam eşkıya.Halil İbrahim'i Polat Alemdar veya İlyas gibi yazmaları şaka mı ?? Dizi çok gergin başladı @ömer karataş @Hobbit @Angelica
Bölüm sonu Kaan ve Davut'u postalayıp, Gürcü Kemal'i getiriyor muyuz?Bölüm çok iyi başladı @Emre Ozansoy sen bir daha izleme hacı
Evet aynen bu çizgide devam kardeş aynenBen çok beğendim bu Halil İbrahimi. Tam eşkıya.
Lan ne bu gurcü kemal sevdasıBölüm sonu Kaan ve Davut'u postalayıp, Gürcü Kemal'i getiriyor muyuz?
Ne oldu Allah aşkına?Bölüm çok iyi başladı @Emre Ozansoy sen bir daha izleme hacı
Aman 38'den sonra ilk kez güzel bir bölüm, Halo yeniden ilk 5 bölümdeki Eşkıya oldu sen Holding'te kal hacı gelme aman diyimNe oldu Allah aşkına?![]()
Holding'i de izleyemedim de açtım şimdi Yasak Elma'yı pardon Hudutsuz Sevda'yı.Aman 38'den sonra ilk kez güzel bir bölüm, Halo yeniden ilk 5 bölümdeki Eşkıya oldu sen Holding'te kal hacı gelme aman diyim
AB grubu buna kanmaz BAHADIRRRRR ! Yanlış yapıyorsun ama TOTAL'i alırsın 😂😂😂Bak, silah çekiyor Zeynep.![]()
Bahadır bu saatten bavulunu alıp gider.AB grubu buna kanmaz BAHADIRRRRR ! Yanlış yapıyorsun ama TOTAL'i alırsın 😂😂😂
Ortak olduğu şeyin bavulunu alamaz anca hazırlar 😂 Bunlar Osman Sınav'a yaptığı pressing'i Fatih'e de yaparlarBahadır bu saatten bavulunu alıp gider.![]()
Fatih dedem hakkından gelir.Ortak olduğu şeyin bavulunu alamaz anca hazırlar 😂 Bunlar Osman Sınav'a yaptığı pressing'i Fatih'e de yaparlar![]()
ZOR GELİR 😂😂😂😂 Gerçi Bahadır ve atv arasında geçenleri görünce, diyom ki acaba Hudutsuz'u da bırakıp üstüne Yeraltının haklarını + 50 bölümlük senaryosunu beleşe bırakıp gider bu gözlüklü optikçi 😂Fatih dedem hakkından gelir.![]()
Davut'un devri kapanmadı mı yeter artık. Birileri ölmeli. 😅😅Evet aynen bu çizgide devam kardeş aynen
Lan ne bu gurcü kemal sevdası
Ahahahahaha ölsün ölsünDavut'un devri kapanmadı mı yeter artık. Birileri ölmeli. 😅😅
Enveri dövecek büyük ihtimalleKarımla düzgün konuş
Ben Enver diye düşündüm Davut mu ?
Bir derdin o mu kaldı 😂 Borçlarını dolarla öderlerler onlarda ahahahahaha dolarlar da EDHO döneminden kalma 😂Dolarları bozdurup verseydiniz bari, köylük yerde adamlar nerede bozduracak? Hadi bozduracak bir yer buldu Şeref ve Enver peşine düşer. Her türlü saçma.![]()
Yine Alemdar haklı yani 😂Enveri dövecek büyük ihtimalle![]()