senin oğlanın ismini unutmuşum en yakın aklıma geleni söyledim neydiki ismi cüneytmiydi?
Gökberk imi unuttun senn beeeeeeee
senin oğlanın ismini unutmuşum en yakın aklıma geleni söyledim neydiki ismi cüneytmiydi?
Kız sen de sporu beceremeyince bu oğlana sardın anlaşılanSende bu yer cücesine inanıyormusun Allah aşkına ya
------
Bileti arayan ben değilim yurtdışındaki fandom
Kız evlilik meraklısı olmayıp otel odasına çeyiz dizmenHerkesin zamanı var herkesin. Bekle ve gör.
Karikatür paylaşımı yasak forumda. Uplattık bundan dolayı o konuyuCeza mı yedin uyarıldın mı ne için anlamadım @xemrexxx
O kişi bana kullandı o kelimeleri. Direk çizik attım.Birkaç elemanı daha görmeniz dileğiyle. gerci birini ṣutlamıṣsınız gördüm.
Karikatür paylaşımı yasak forumda. Uplattık bundan dolayı o konuyu
O kişi bana kullandı o kelimeleri. Direk çizik attım.
bu sene bunu yapan 2. kişi. Mahkemeye vermediğime dua etsinler
İkiside.Açık açık mı yazdı, DM mi?
İkiside.
12.Adam sözlerine dikkat et yazmış o da nasiplendi. Dm’de çok daha ağır yazılar vardı.
Konudakini dm'de de devam ettirdi demek. Geçmiş olsun. 2 terbiyesiz yüzünden böyle şeylere maruz kalman üzücü.İkiside.
12.Adam sözlerine dikkat et yazmış o da nasiplendi. Dm’de çok daha ağır yazılar vardı.
Konudakini dm'de de devam ettirdi demek. Geçmiş olsun. 2 terbiyesiz yüzünden böyle şeylere maruz kalman üzücü.
Post kastığı için Dm yazmıştık (normalde bana Dm yazılamaz) orda kuralı anlattık yedik lafları.
@tekin ‘ede benzer yapılmıştı ama adam küsüp 1 hafta mesaj yazmamazlık yapıp küfüre başvurmadan dedikodumu yapmıştı
Birkaç elemanı daha görmeniz dileğiyle. gerci birini ṣutlamıṣsınız gördüm.
Anladım ama o kişinin arkası sağlam çıktıHatırlatayım dedim bu mesajımı
Telefonları fazla kırmasam şu anda Fenerbahçe başkanı olabilrdimAnladım ama o kişinin arkası sağlam çıktı
Yani onunla kaynaşmaya bak. Anlaşırsınız.
yok say tuşunu kaldır veya git bi profiline bak. Sana bir mesaj yazmıştı anlamlı. Görmemiş olabilirsin
Anladım ama o kişinin arkası sağlam çıktı
Yani onunla kaynaşmaya bak. Anlaşırsınız.
yok say tuşunu kaldır veya git bi profiline bak. Sana bir mesaj yazmıştı anlamlı. Görmemiş olabilirsin
Yok say butonu kalkmış (bak bunuda farkedebiliyorum ) bir yöntem keşfettimTeṣekkür ederim söylediğin için. Hallettim.
Yok say butonu kalkmış (bak bunuda farkedebiliyorum ) bir yöntem keşfettim
İlk zaman söyleyecektim ama o ara bizde senle limoniydik
Yok öncesi farketmiştim ama bi sizi merak edip bakınca farketmiştimSayemde keṣif ettin.
Anladım evet. Telafi ettik. 👍🏻
Yok öncesi farketmiştim ama bi sizi merak edip bakınca farketmiştim
@tekin artık sana laf atıp durur biraz ben rahat edeyim
Yalan.
Aaaaa rahmetsiz Faruk’la ilk karşılaşman amca diyormuşsun müstakbel ez kocişine
İftirada bir dünya markasısın.Aaaaa rahmetsiz Faruk’la ilk karşılaşman amca diyormuşsun müstakbel ez kocişine