Şimdi yakışana iftira atılır misal @Bully nin hiç laf edilecek özelliği yok çok sıkıcıİftirada bir dünya markasısın.![]()
Şimdi yakışana iftira atılır misal @Bully nin hiç laf edilecek özelliği yok çok sıkıcıİftirada bir dünya markasısın.![]()
Neyse bana bol bol at da günahlarımdan arınayım.Şimdi yakışana iftira atılır misal @Bully nin hiç laf edilecek özelliği yok çok sıkıcı![]()
kızzzz seni şimdi çamaşır suyuna yatırsak 40 yıl öyle kalsan senin günahlar temizlenmezNeyse bana bol bol at da günahlarımdan arınayım.![]()
aşkın yine her yeri sallamışHatırlatayım dedim bu mesajımı![]()
Bu dediğin durumda olan sensin zira her gün onlarca iftira attığın için işin zor.kızzzz seni şimdi çamaşır suyuna yatırsak 40 yıl öyle kalsan senin günahlar temizlenmez![]()
![]()
Bu dediğin durumda olan sensin zira her gün onlarca iftira attığın için işin zor.![]()
Bnm hakkımdaki yorumunu duyunca şaşırmış İsviçreli kötü modGüzel bir hafta olacak gibi onu düṣünüyorum![]()
![]()
Aaaaa kızzz hala tuzağına düşenler bar yazıkBu dediğin durumda olan sensin zira her gün onlarca iftira attığın için işin zor.![]()
Ne bu anlamadım?Aaaaa kızzz hala tuzağına düşenler bar yazık
Sen anlat. .ss@Yakamoz-Asi anlatsın![]()
Ay ne var videoda?İğrenç ötesi bir video yine günümün içine etti![]()
Ay ne var videoda?
Sapıklık bu. 😱Adam erkek arkadaṣına kilot alacak, baṣkasına denettiriyor iyi gelip gelmeyeceğini, sonra adam deneyip geliyor, yetmiyor birde kokluyor. Ay bayılcam![]()
Ecünnüler yesin, yazık parlaklara.Parlaklar yesin bunu ya![]()
Parlaklar yesin bunu ya![]()
Aaaaa çarpık ittifakı 😱 neyse @Dosi ye söyleyin de bu başarılı ama şampiyon olamamış takımı size göndersin teselli edin @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @12.Adam @Bully ve @RüzgarGülü ileEcünnüler yesin, yazık parlaklara.![]()
Çarpık sana benzer hoşt. .ssAaaaa çarpık ittifakı 😱 neyse @Dosi ye söyleyin de bu başarılı ana şampiyon olamamış takımı size göndersin teselli edin @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @12.Adam @Bully ve @RüzgarGülü ile
@cookies @Angelica @Zeyno @The_Erinch @Royal Highness @tekin