Şov bunlar. Özge’yi almadılar bunu hiç almazlar.Arzu mommy bu destekle seni şok edince napacağını şaşırdın tabi
Şov bunlar. Özge’yi almadılar bunu hiç almazlar.Arzu mommy bu destekle seni şok edince napacağını şaşırdın tabi
Aaaa kız lisedeki acemilik zamanların ortaya saçılmışŞov bunlar. Özge’yi almadılar bunu hiç almazlar.
sıvacıların geleneğiymiş bu @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Bully @serhatt @12.Adam @cookies @The_Erinch @DarkLegenDÇok tehlikeli bir doktordur. Evlerden ırak
Yuh ahlaksızlığa bak. 😱
Heyatım aynı senin taktikler ön masadakiler de @Dosi @Zeyno @Angelica ve @Emre OzansoyYuh ahlaksızlığa bak. 😱
Heyatım aynı senin taktikler ön masadakiler de @Dosi @Zeyno @Angelica ve @Emre Ozansoy
@MasacRE @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
İftiran batsın. .ssHeyatım aynı senin taktikler ön masadakiler de @Dosi @Zeyno @Angelica ve @Emre Ozansoy
@MasacRE @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
Hahaha damat gece içer birşey olmaz zaten
İftiran batsın. .ss
allahtan çocuğunuz yok @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-AsiHahaha damat gece içer birşey olmaz zaten
Aaaaaa @Dosi gibi bu da kurulu düzenim var yoksa Türkiye cünnet cinnet diyecek 😱 @RüzgarGülü @MasacRE @The_Erinch @AngelicaTweet'te yazan her sey yalan. 8 saat'ten fazla calismak nerede yasakmis acaba. en az 8 saat calisiyorsun günde, en az. Ayrica o 6 hafta tatil sadece en büyük sirketlerde var, minimum tatil 20 gün yilda, ortalama genelde 20-25 arasi bir sey. Haftada 2 gün izin demis, haftasonu yani c.tesi pazar zaten izin. baska izin yok. bir zahmet haftasonumuzu da versinler yani dimi. 12 saat ise cagiramazsin kurali da öyle güzel uygulanan bir kural degil bu arada.
Isvicre kimligi ile yani pasaportsuz her yere gidebilirim tarzi konusmus, öyle bir sey yok. Ingiltere'ye gitmek isteyen isvicreliye de pasaport isteniyor.
Teknoloji ürünleri Türkiye'de pahali dogru ama biz de 4 günde bir Iphone alinmaz, abartmis. En ucuz telefonu da misal göstermesin.
Aaaaaa @Dosi gibi bu da kurulu düzenim var yoksa Türkiye cünnet cinnet diyecek 😱 @RüzgarGülü @MasacRE @The_Erinch @Angelica
Ben inanıyorum sana.Gercekleri acikliyoruz yine baska yere cekiyorsun. daha da cevap vermem reaksiyon göstermem sana aha da buraya yazdim.
Dışardan bakınca hayat daha güzel. Hayal kırıklığına uğratma bizi hedefleri olsun gençlerin ümidi olsun yaşayarak öğrensinlerTweet'te yazan her sey yalan. 8 saat'ten fazla calismak nerede yasakmis acaba. en az 8 saat calisiyorsun günde, en az. Ayrica o 6 hafta tatil sadece en büyük sirketlerde var, minimum tatil 20 gün yilda, ortalama genelde 20-25 arasi bir sey. Haftada 2 gün izin demis, haftasonu yani c.tesi pazar zaten izin. baska izin yok. bir zahmet haftasonumuzu da versinler yani dimi. 12 saat ise cagiramazsin kurali da öyle güzel uygulanan bir kural degil bu arada.
Isvicre kimligi ile yani pasaportsuz her yere gidebilirim tarzi konusmus, öyle bir sey yok. Ingiltere'ye gitmek isteyen isvicreliye de pasaport isteniyor.
Teknoloji ürünleri Türkiye'de pahali dogru ama biz de 4 günde bir Iphone alinmaz, abartmis. En ucuz telefonu da misal göstermesin.
Gercekleri acikliyoruz yine baska yere cekiyorsun. daha da cevap vermem reaksiyon göstermem sana aha da buraya yazdim.
Ben inanıyorum sana.
Dışardan bakınca hayat daha güzel. Hayal kırıklığına uğratma bizi hedefleri olsun gençlerin ümidi olsun yaşayarak öğrensinler
Helal ömercim @xemrexxx ohh beter ol emi