RüzgarGülü
Favori Üye
Diğeri alaylı mı?
İyi sende ona çanak tutmaya devam et yakışıyor sana.
Hiç bir şeyi hak etmiyor o yalı çapkını değil buceyi savunuyordu
Kızxz @Maskeli Fedai dönmüş en son böyle bir olaya karışıp @Sherlock la hastanelik olmuştu @MasacRE ablaların gücünü bildiğinden hiç karışmamış ,kenara çekilmiş @Yakamoz-Asi @BullyŞu şarkı her dinleyiste yeni çıkmış gibi.
İyi yaptılar böylelerine az bile.Kızxz @Maskeli Fedai dönmüş en son böyle bir olaya karışıp @Sherlock la hastanelik olmuştu @MasacRE ablaların gücünü bildiğinden hiç karışmamış ,kenara çekilmiş @Yakamoz-Asi @Bully
sana da bundan olur inşİyi yaptılar böylelerine az bile.
Benim gibi profesyonel kullanıcılara hiçbir şey olmaz.
Kuzzzz ucuza gitmişsin bak neler varBenim gibi profesyonel kullanıcılara hiçbir şey olmaz.
Kuzzz bu kapının mucidi sensin diyolla
Benim desem gerçek sanacaksın o yüzden yorum yok.Kuzzz bu kapının mucidi sensin diyolla
heyatım istediğini elde etme konusundaki zeka ve yaratıcılığını hep takdir etmişimdirBenim desem gerçek sanacaksın o yüzden yorum yok.
Ne varsa eskilerde var...heyatım istediğini elde etme konusundaki zeka ve yaratıcılığını hep takdir etmişimdir
neyse yeni nesil çok zayıf kaldı eskiler öyle miydi
Aynen )( neyse sen tıbbi bilgini konuşturup hastaları tedavi et @Bully ile @RüzgarGülü de tembelmiş meselaNe varsa eskilerde var...
Tıp benim ilgi alanıma girmiyor.Aynen )( neyse sen tıbbi bilgini konuşturup hastaları tedavi et @Bully ile @RüzgarGülü de tembelmiş mesela
@Maskeli Fedai ye de bundan olmuş @MasacRE ile @DarkLegenD suni tenefüs yapmadığı için gebermiş melun diyollaTıp benim ilgi alanıma girmiyor.
@Maskeli Fedai ye de bundan olmuş @MasacRE ile @DarkLegenD suni tenefüs yapmadığı için gebermiş melun diyolla
@Bully @RüzgarGülü @cookies @12.Adam @Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi
inşallah senin erkeklere de olur en başta 365 gündeki ispanyol oğlana
Niye böyle bir beddua ettin anlamadım?inşallah senin erkeklere de olur en başta 365 gündeki ispanyol oğlana
haftayı. böyle kapatayım dedimNiye böyle bir beddua ettin anlamadım?
Başına dönsün de gör.haftayı. böyle kapatayım dedim