Müge anlıdan ve haberlerden takip ediyorumGözümüz bayram ediyor dimi
Nerden biliyorsun acaba gelip yaşadın mı
Müge anlıdan ve haberlerden takip ediyorumGözümüz bayram ediyor dimi
Nerden biliyorsun acaba gelip yaşadın mı
Sen ve Müge anlı izlemekMüge anlıdan ve haberlerden takip ediyorum
Cinayet çözmek ilginç oluyorSen ve Müge anlı izlemek
Cinayet çözmek ilginç oluyor
kızzz bak katy perry yeni albümüni indirmeleri için sırtına QR kodu yaptırmış ama @MasacRE @DarkLegenD @Bully @RüzgarGülü @DarkLegenD @12.Adam yanlış anlamışlar , okutunca hayal kırıklığına uğramışlar @Zeyno @Dosi @cookies
Beter olsunlar.kızzz bak katy perry yeni albümüni indirmeleri için sırtına QR kodu yaptırmış ama @MasacRE @DarkLegenD @Bully @RüzgarGülü @DarkLegenD @12.Adam yanlış anlamışlar , okutunca hayal kırıklığına uğramışlar @Zeyno @Dosi @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 129592
Çarpıktan beter olamam.Beter olsunlar.
Beter olsunlar.
Amca gönlüne göre istemiş biz de serhatı gönderelimÇarpıktan beter olamam.
Sen daha münasipsin sen git.Amca gönlüne göre istemiş biz de serhatı gönderelim
heyatım sen daha deneyimlisin hep söylediğin gibi b ence sen gitSen daha münasipsin sen git.
Ben bir şey söylemiyorum benim yerime sen söylüyorsun iftira ile.heyatım sen daha deneyimlisin hep söylediğin gibi b ence sen git
Heyatım ben hiç bulamadığımı söylüyorsun bu durumda bende. Daha deneyimlisin işteBen bir şey söylemiyorum benim yerime sen söylüyorsun iftira ile.
Senin benim hakkımda söylediğin deneyimler hep kötüye çıkıyor ama.Heyatım ben hiç bulamadığımı söylüyorsun bu durumda bende. Daha deneyimlisin işte
Ben senin dediğini kanıt gösteriyorum işte en güvenilir kaynaksın neyse şu aralar birsen ablamı övmekle meşgulüm , şaklabanların maskesini düşürdü ,rahatsız etme beni , daha izinsiz onun konusunu açanları şikayet edicim @Dosi @Zeyno @Angelica @Aserat @Bully @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @MasacRE @Emre OzansoySenin benim hakkımda söylediğin deneyimler hep kötüye çıkıyor ama.
Dediklerim goygoy maksatlı şeyler bunların ayrımını yapamamak senin acziyetin.Ben senin dediğini kanıt gösteriyorum işte en güvenilir kaynaksın neyse şu aralar birsen ablamı övmekle meşgulüm , şaklabanların maskesini düşürdü ,rahatsız etme beni , daha izinsiz onun konusunu açanları şikayet edicim @Dosi @Zeyno @Angelica @Aserat @Bully @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @MasacRE @Emre Ozansoy
Heyatım sende huy yaptı sayfalarca yazıp yıllar sonra goygoydu demek artık gerçekten neydi Allah bilir , müneccim miyim benDediklerim goygoy maksatlı şeyler bunların ayrımını yapamamak senin acziyetin.
Bir de benden selam söyle "ablana."
Öyle ya da böyle kim ne derse desin ortada bir emek var, kimse durup dururken kimseyi takip etmez. Bu kadının derdini de anlamak güç. Sen belli bir yerlere gelmişsin, gerçekten gelmişsin. Diğeri de kendince bir yerlere gelmiş eee sorun ne? SANA NE? Pasta çok büyük herkes bir dilim alsın işte, KİME NE?
Eeee tamam işte buranın amacı goygoy yapmak değil mi zaten? Bende aktif bir üyeyim be elbette sayfalarca goygoy yapacağım, aksi düşünülemez ki. Demek ki sende gerçekliğini bilmediğin şeyler hakkında komplo teorileri üretmemen gerektiğini öğreneceksin bu saatten sonra.Heyatım sende huy yaptı sayfalarca yazıp yıllar sonra goygoydu demek artık gerçekten neydi Allah bilir , müneccim miyim ben
Dün herkesin paylaştığı resimlere kendi adını yapıştırıp paylaşmış ablamın hedef aldığı kişi neyse ben onu kuzılcık şerbeti , survivor,gaddar ve yalı çapkınını aynı anda izliyormuş gibi yorum yaptığı akşamlardan birinde saldım , birsen ablama demek ki yamuk yapmış hala laf yiyor
heyatım birsen ablam isim vermemiş kullanıcılar marul kafa sonucuna varmış neyse aman yandan yandanEeee tamam işte buranın amacı goygoy yapmak değil mi zaten? Bende aktif bir üyeyim be elbette sayfalarca goygoy yapacağım, aksi düşünülemez ki. Demek ki sende gerçekliğini bilmediğin şeyler hakkında komplo teorileri üretmemen gerektiğini öğreneceksin bu saatten sonra.
Kendi adını eklemiş ben bunda art niyetlik bir durum görmüyorum. Bu dediğini yapan tek Deniz değil, üstelik biliyor musun bilmiyorum ama "ZAP YAPMAK" diye bir şey var. Bütün akşam yarımşar saatten tüm dizilere göz atıp fikir ve yorum sahibi olabilirsin.
Tek hedef aldığı kişi Deniz olduğu için sonuç şaşırtmıyor.heyatım birsen ablam isim vermemiş kullanıcılar marul kafa sonucuna varmış neyse aman yandan yandan