Ablam kaynaksız haber yapan tüm Twitter hesaplarına saldırır geneldeTek hedef aldığı kişi Deniz olduğu için sonuç şaşırtmıyor.
Ablam kaynaksız haber yapan tüm Twitter hesaplarına saldırır geneldeTek hedef aldığı kişi Deniz olduğu için sonuç şaşırtmıyor.
Ağzına sağlık. Kayıkçı kavgasına dönmüş.Dediklerim goygoy maksatlı şeyler bunların ayrımını yapamamak senin acziyetin.
Bir de benden selam söyle "ablana."
Öyle ya da böyle kim ne derse desin ortada bir emek var, kimse durup dururken kimseyi takip etmez. Bu kadının derdini de anlamak güç. Sen belli bir yerlere gelmişsin, gerçekten gelmişsin. Diğeri de kendince bir yerlere gelmiş eee sorun ne? SANA NE? Pasta çok büyük herkes bir dilim alsın işte, KİME NE?
Dediklerim goygoy maksatlı şeyler bunların ayrımını yapamamak senin acziyetin.
Bir de benden selam söyle "ablana."
Öyle ya da böyle kim ne derse desin ortada bir emek var, kimse durup dururken kimseyi takip etmez. Bu kadının derdini de anlamak güç. Sen belli bir yerlere gelmişsin, gerçekten gelmişsin. Diğeri de kendince bir yerlere gelmiş eee sorun ne? SANA NE? Pasta çok büyük herkes bir dilim alsın işte, KİME NE?
Diğeri alaylı mı?Sonuna kadar katılıyorum cnm eğitim alarak gazeteci olmuş birinin böyle yorumlar yapması komik
Diğeri alaylı mı?
İyi sende ona çanak tutmaya devam et yakışıyor sana.Ablam kaynaksız haber yapan tüm Twitter hesaplarına saldırır genelde
İyi sende ona çanak tutmaya devam et yakışıyor sana.
senin marulişko hakediyor bunları ayol beter olsunSonuna kadar katılıyorum cnm eğitim alarak gazeteci olmuş birinin böyle yorumlar yapması komik
senin marulişko hakediyor bunları ayol beter olsun
neyse birsen ablam herkes gömerken senin yalı çapkınını savunuyordu çok nankörsün teyzoş 😱
metrese niye laf ediyonn ki @serhatt bu açıklamanı kınar bakHiç bir şeyi hak etmiyor o yalı çapkını değil buceyi savunuyordu
Ben kimseyi savunmuyorum düşüncemi söylüyorum o kadar ha birde Birseni biliyorummetrese niye laf ediyonn ki @serhatt bu açıklamanı kınar bak
ayrıca marul da sadece kendini savunur yani pelinin fanı çoksa onu paylaşır seyranın çoksa onu paylaşır hangisi daha çok like - takipçi getirecekse
altın günü arkadaşın mı gıııı birsen nereden tanıyorBen kimseyi savunmuyorum düşüncemi söylüyorum o kadar ha birde Birseni biliyorum
altın günü arkadaşın mı gıııı birsen nereden tanıyor
Sapık mısın?
Sadece seni kınıyorum zira senden başka kınanacak insan yok etrafımda.metrese niye laf ediyonn ki @serhatt bu açıklamanı kınar bak
ayrıca marul da sadece kendini savunur yani pelinin fanı çoksa onu paylaşır seyranın çoksa onu paylaşır hangisi daha çok like - takipçi getirecekse
Sapık mısın?
------
Sadece seni kınıyorum zira senden başka kınanacak insan yok etrafımda.
salon kadını çizginden 2. mesajda böyle çıkarsın işte
Senin gibi bir paç*vranın karşısında elit olacak halim yok, adamına göre muamele kuşum.salon kadını çizginden 2. mesajda böyle çıkarsın işte
ayyyy hasbam gören de beylerbeyinde sarıyerde yalılarda büyüdü sanacakSenin gibi bir paç*vranın karşısında elit olacak halim yok, adamına göre muamele kuşum.
Hayatım kalite doğuştan gelir, doğu büyüdüğün evden, semtten değil.ayyyy hasbam gören de beylerbeyinde sarıyerde yalılarda büyüdü sanacak