Akın paçayı zor kurtardı ameliyat yaptı yemeğeAkını yedirmeyiz...
Mehmet şefin işi gücü şovAkşam biri yemekleri parmaklıyor sanırım... Şefler yarışmayı terk ediyor baksana 🤷🤷🤷 @Zeyno @xemrexxx @RüzgarGülü
Acun Abim biraz ortalığı karıştırın demişdir 🤪😁Mehmet şefin işi gücü şov
Kimmiş o parmaklayan izleyemedim benAkşam biri yemekleri parmaklıyor sanırım... Şefler yarışmayı terk ediyor baksana 🤷🤷🤷 @Zeyno @xemrexxx @RüzgarGülü
hiçbişe olmamış.Kimmiş o parmaklayan izleyemedim ben
Klasik Masterchefhiçbişe olmamış.
şefler yeni vefat etmiş bir ustayı anarken bazıları malzemeleri çıkarmaya başlayıncı...yüksek ego patlaması yaşadılar. kimse kimsenin çorbasını parmaklamamış
İzleyemedim birkaç gündür sen yazınca baktım Beril elenmiş. Ağlayanlar gidiyor eleniyor tek tek. Beril yetenekliydi. Gidiyor tek tek yarışma zorlaşıyor ;(Bu sene mavi takıma ilk kez bir kadın kaptanlık etti. Zübeyde yaptığı müthiş baklava ile 6. Hafta mavi takımın kaptanı oldu. Kırmızı takımın kaptanı olarak Akın'ı seçti.
Oluşturulan takımlar sonucunda mavi takım bu sene ilk kez takım oyunlarını 3-0 kazandı. Bu da Zübeyde'nin ne kadar isabetli bir takım kurduğunu ve ne kadar güzel bir kaptanlık yaptığını gösteriyor. Zübeyde kendisini yaşından ve annelik rolünden dolayı güçsüz bir rakip olarak gören herkese çok güzel bir cevap verdi. Keza Nigar da öyle. Alper bu hafta bir diğer favorimdi.
Kırmızı takım bu hafta 3 takım oyununu da kaybettiği için 10 kişinin 6'sı potaya gitti.
Bu akşamki bölümde bireysel yarışta mavi takımdan Hakan 7. aday olarak potaya gitti.
Bakalım pazar akşamı kim elenecek..
Psikolojik olarak daha dayanıksız olanlar bir bir eleniyor. MasterChef gerçekten de kurtlar sofrası.İzleyemedim birkaç gündür sen yazınca baktım Beril elenmiş. Ağlayanlar gidiyor eleniyor tek tek. Beril yetenekliydi. Gidiyor tek tek yarışma zorlaşıyor ;(
Tahminim kimler ?7. haftanın ilk 2 gününde takımlar 1-1 olmuştu.
Bu akşami 3. takım oyununda Kırmızı Takım kazanırsa şeytanın bacağını kıracak ve 2024'te ilk kez haftanın kazanan takımı olacaktı. Ama yine olmadı. Mavi Takım haftayı 2-1 kazandı.
Pazar akşamki eleme gecesinde bakalım kimler elenecek...
Bu akşamki 7. pota adayına göre tekrar değerlendirelim. Ama şu anki 6 adaydan Erim gider gibi.Tahminim kimler ?
Şirin
Kerem
Yudum
Beyza
Zübeyde
Erim
Benim tahminim Erim gider gibi. Zayıf görüyorum pozisyonunu hem yeni de geldi pek motive değil. 🤔
Akını yedirmeyiz...
Akın paçayı zor kurtardı ameliyat yaptı yemeğe
Zeynep elendi gitti. Ağladi gitti. Yapmayan neden ağlıyor seviyorum öyle şeyleri... Ah çağlar ahhh.
Psikolojik olarak daha dayanıksız olanlar bir bir eleniyor. MasterChef gerçekten de kurtlar sofrası.
Ne yapalım bunu bence ṣiṣirilmiṣ bir ṣeyleri var
@serhatt ında sana cezası varmış
Tuttu ya askıyı çok heyecanlandım onda
Beyza reyizzz tüm haremini toplamış @serhatt pert, sıska şey wefad @Dosi @Zeyno @Bully @MasacREAaa sen git ödül olur sana.
Son gelen gitmez diye düşünüyorum. Zübeyde de elenebilir ama Erim yüksek ihtimalBu akşamki 7. pota adayına göre tekrar değerlendirelim. Ama şu anki 6 adaydan Erim gider gibi.
O da haklı seçmiş en iyileri. İyi olan kazansın diyor ama neyi kazanacak göreceğiz
Valla bence o son gelmesine bağlı değil. Son gelen de elenebilirSon gelen gitmez diye düşünüyorum. Zübeyde de elenebilir ama Erim yüksek ihtimal
------
O da haklı seçmiş en iyileri. İyi olan kazansın diyor ama neyi kazanacak göreceğiz
Her an heyecan yapacak gibi duruyor ondan Zübeyde dedim yoksa Erimden çok çok iyi deValla bence o son gelmesine bağlı değil. Son gelen de elenebilir
Zübeyde ablanın eli lezzetli. Pazar gecesi ilk etabı geçerse işi kolay ama ikinci etap 'şef tabağı' olduğu için zorlanabilir.
Evet aynen öyle oldu.Her an heyecan yapacak gibi duruyor ondan Zübeyde dedim yoksa Erimden çok çok iyi de
Geçen hafta da içli koftede Beyza min rakibi kimse olamadı korktular Beril potada diye onu Beyzaya rakip yapmışlardı. Beyza içli köfte yapıp satmış zamanında diye korkuya bak ve sonra Beril potadan elendi
Fener maçına baktım. Simdi de izlemiyorum malesefEvet aynen öyle oldu.
Bera'nın bu akşamki tavırları ne öyle yahu?