Nigar o kadar haklı ki...
Zübeyde, Nigar ve Ayşe'ye yapılan muamele Nigar'ın tarif ettiği şekle uyuyor...
Ecünnüler şımartırsa böyle olur.
Serhat da @kerem e yazmıştı böyleHakan güzel tabak yapmış alır bu roundu. Kaçırmak istemeyenler şimdi tadım yapıyorlar
Ne manağ ayol?
Euro yükselince senin de aşkın yükselmiştiNe manağ ayol?
Cidden romantik yazmış daniloya ne alakaysa
İftira dozunu aştın git de antidepresanını iç.Euro yükselince senin de aşkın yükselmişti
antidepresana pek meraklısınİftira dozunu aştın git de antidepresanını iç.
Sen iyi etmesini umduğum için bu merak.antidepresana pek meraklısın
doğru seni iyi edecek bir madde yok henüzSen iyi etmesini umduğum için bu merak.
senin dombişi çok eleştirdiler ilk tur elemesinler bugünCidden romantik yazmış daniloya ne alakaysa
İzlemiyorum da bugün. Umarım elenmez. Elemelerde çok iyiydi şimdi niye fos çıktı anlamadım. Bildiği yemekler çıkmıyor ondan. Yoksa dombis iyi iyi.doğru seni iyi edecek bir madde yok henüz
------
senin dombişi çok eleştirdiler ilk tur elemesinler bugün
Akıl sağlığı yerinde olanların maddeye ihtiyacı yok zaten.doğru seni iyi edecek bir madde yok henüz
------
senin dombişi çok eleştirdiler ilk tur elemesinler bugün
Sessiz sakin olan, entrikalar yapmayan, lobici olmayan, insanları kırmamak için kelimelerine ve davranışlarına dikkat edenler çok kalamıyor maalesef...Çağlar elenmiş. Adamım gitti çok üzüldüm. Programın eğlencesi gitti geriye Beyza ve entrikaları kaldı.
Her hafta potaya girmek tehlikeyliydi. Ama çok erken gitti eğlencesi bitti gibi programın. Kalanlar entrika ile birinciliğe oynayanlar olarak. Onur da entrikaci duruyor yakında göreceğiz bakalım.Sessiz sakin olan, entrikalar yapmayan, lobici olmayan, insanları kırmamak için kelimelerine ve davranışlarına dikkat edenler çok kalamıyor maalesef...
Çağlar'ın elenmesine üzüldüm.
aaaa kız. sen de millet çalışırken bahçede onurla güneşlenirdin kesinAkıl sağlığı yerinde olanların maddeye ihtiyacı yok zaten.
Hangisiydi Onur?aaaa kız. sen de millet çalışırken bahçede onurla güneşlenirdin kesin
3. saniyedeki Onur seversinHangisiydi Onur?
Pek bir halta benzemiyor gibi.Ahh ahh Çağlar ahhh
------
3. saniyedeki Onur seversin