Anlaşamadık attım yüzükleriKız simon amcamla aran nasıl , izdivacınuza @The_Erinch de onay vermişti en son Ekli dosyayı görüntüle 128845
Anlaşamadık attım yüzükleriKız simon amcamla aran nasıl , izdivacınuza @The_Erinch de onay vermişti en son Ekli dosyayı görüntüle 128845
Her zaman ki halim.Bravooo harika bir cevap
Bu kız seni sollayacak bu gidişleHer zaman ki halim.
Banane bunlardan.
ayol işte bu müminella kız her gün bir erkeği düşürüyor seni sollayacak bu konuda artık kocadınBanane bunlardan.
horluyormuş bir deBeyzanin fanları mi varmış çok ilginç
Ümmühan elendi ona çok üzüldüm zaten. Umarım Çağlar elenmez kötü gidiyor sürekli eleme potasında
Ben hiç öyle şeylerle uğraşmadığım için sollama gibi bir durum olamaz.ayol işte bu müminella kız her gün bir erkeği düşürüyor seni sollayacak bu konuda artık kocadın
ay tamam inandım fatmanurBen hiç öyle şeylerle uğraşmadığım için sollama gibi bir durum olamaz.
Öffff beni bu programın hiçbir unsuruna etiketleme ya!ay tamam inandım fatmanur
niye gııı aşçı sevgilin vardı da terk mi ettiÖffff beni bu programın hiçbir unsuruna etiketleme ya!
Hayır tatlım sadece seninle ne kadar az muhatap olursam yaşam kalitem o oranda artış gösterdiği için.niye gııı aşçı sevgilin vardı da terk mi etti
kalite mi ve senHayır tatlım sadece seninle ne kadar az muhatap olursam yaşam kalitem o oranda artış gösterdiği için.
Çatlayabilirsin.kalite mi ve sen
Hahaha adamım ya her hamleyi deniyor. Çalışıp yoruluyormus ondan. Kükrüyor diyorhorluyormuş bir de
Anlaşamadık attım yüzükleri
Sizi de böyle terbiye etmeli ,ayarınız kaçmışÇatlayabilirsin.
Yapma ya😂Sizi de böyle terbiye etmeli ,ayarınız kaçmış
En büyük terbiyeye ihtiyacı olanın bunu söylüyor olması da ayrı bir trajedi.Sizi de böyle terbiye etmeli ,ayarınız kaçmış
Yapma ya😂
En büyük terbiyeye ihtiyacı olanın bunu söylüyor olması da ayrı bir trajedi.
Ay beni paylaşıp durma.