Şefler çok beğendikleri, kusursuz buldukları yemeklere kaşık atıyorlar Yarışmada nadir görülen bir olaydır ve reyting malzemesi olarak kullanılır.Programa ilk kez biraz baktım. Kaṣık geliyor ne demek?
Şefler çok beğendikleri, kusursuz buldukları yemeklere kaşık atıyorlar Yarışmada nadir görülen bir olaydır ve reyting malzemesi olarak kullanılır.
Tüh Daha sonra internetten bakarsın artıkMerak ettim ama kanal değiṣtirdi bizimkiler.
Tüh Daha sonra internetten bakarsın artık
Ben bu sezonu izlemiyorum ama öğrenirsem söylerim tabii Eski sezonları bilirim az çok, bu sene canım istemedi takip etmek Survivor izlerim muhtemelen, o zamana kadar TV8'e ara vermiş olayımSen söylersin
@Angelica sendromu diyorum.Merak ettim ama kanal değiṣtirdi bizimkiler.
Yalnız yaşamak en iyisi o konuda canın ne isterse izliyorsunMerak ettim ama kanal değiṣtirdi bizimkiler.
Nasıl gitti ?Kanallar gitti benim o yüzden izleyemedim 🥺
Geçen ki gibi işte tüm kanallar gitti yukarı çatıdan yapılması lazım yqNasıl gitti ?
Sen sıfırlama mı yaptın?Geçen ki gibi işte tüm kanallar gitti yukarı çatıdan yapılması lazım yq
Sen sıfırlama mı yaptın?
fransada başörtülü diye yarışmaya almadılar demişti geldiğinde şimdi bir onur bir Muratcan bir de yeni gelen çocuk derken parmağında oynatıyor erkekleri aynı imam hatipli @serhatt taktikleri , saf bu oğlanlar @Dosi @Yakamoz-Asi @MasacRE @Bully @Emre OzansoyGeçen ki gibi işte tüm kanallar gitti yukarı çatıdan yapılması lazım yq
Sen sıfırlama mı yaptın?
fransada başörtülü diye yarışmaya almadılar demişti geldiğinde şimdi bir onur bir Muratcan bir de yeni gelen çocuk derken parmağında oynatıyor erkekleri aynı imam hatipli @serhatt taktikleri , saf bu oğlanlar @Dosi @Yakamoz-Asi @MasacRE @Bully @Emre Ozansoy
fransada başörtülü diye yarışmaya almadılar demişti geldiğinde şimdi bir onur bir Muratcan bir de yeni gelen çocuk derken parmağında oynatıyor erkekleri aynı imam hatipli @serhatt taktikleri , saf bu oğlanlar @Dosi @Yakamoz-Asi @MasacRE @Bully @Emre Ozansoy
Eskiyen şey çürütüp düşmüş mü?Yok ya çatıdaki anten şeysi eskimiş sanırım
------
Sonunda malzeme buldun mu kendine
Beyza Onur var diye elenmiyoe herhalde. Yılanlık vae birazfransada başörtülü diye yarışmaya almadılar demişti geldiğinde şimdi bir onur bir Muratcan bir de yeni gelen çocuk derken parmağında oynatıyor erkekleri aynı imam hatipli @serhatt taktikleri , saf bu oğlanlar @Dosi @Yakamoz-Asi @MasacRE @Bully @Emre Ozansoy
Ne olmuş peki?Yok ya düşme yok