İlk sen beddua ettin ben de karşılık vererek günaha girmiş bulundum işte bu yüzden senden uzak duruyorum senin gibi pis bir insan olmamak içinbedduan tutmaz boşuna çırpınma
İlk sen beddua ettin ben de karşılık vererek günaha girmiş bulundum işte bu yüzden senden uzak duruyorum senin gibi pis bir insan olmamak içinbedduan tutmaz boşuna çırpınma
bense günahtan çıkınca denizi terketmiş balık gibi oluyorum günah benim doğal ortamım aman bana bulaşmaİlk sen beddua ettin ben de karşılık vererek günaha girmiş bulundum işte bu yüzden senden uzak duruyorum senin gibi pis bir insan olmamak için
Çok teşekkür ederim Şarkı ve klip konularıma beğeni atıyorsun bu konuya da atmana çok sevindim
------
Ooo enerjiler hissetmeler falan Allah daim etsin aranızdakı bu özel bağı ne diyelim @Dosi
------
Bana reaksiyon verin dünyanın en mutlu adamı olayım
Rica ederim seçtiğin şarkı ve kliplerini güzel seçiyorsunuz beğeniyorumDostluk bağı hayatım, senin ve benim aramdaki gibi.
Onu nasil unuttum ya. Bu aralar hep arpa suyu ondan aklıma gelmedicanın çıksın
------
tekirdağın rakısı
------
hep böyle yapıyorsun akbabaların önüne atıp kaçıyorsun sonra çık işin içinden
Önce senin canın çıksın inşallah
Sizin durum bubedduan tutmaz boşuna çırpınma
birde en önemli şeyi unutmuşsun oysa eften püften şeyleri hatırlamazsanda olurdu ama tekirdağın rakısı hayatın kendisiOnu nasil unuttum ya. Bu aralar hep arpa suyu ondan aklıma gelmedi
Beğenmene sevindim devamı da gelecek zaten oralara konu açıyorum sadece genellikleRica ederim seçtiğin şarkı ve kliplerini güzel seçiyorsunuz beğeniyorum
tuvalet terliği çok ağırdı diğerleri o kadar değilOnu nasil unuttum ya. Bu aralar hep arpa suyu ondan aklıma gelmedi
------
Sizin durum bu
Ahh ahh işte hayat şartları. Ayık kalmak için arpa suyu. Diğerleri ağır geliyorbirde en önemli şeyi unutmuşsun oysa eften püften şeyleri hatırlamazsanda olurdu ama tekirdağın rakısı hayatın kendisi
Bak bu olabilir yorgun mermi olmuştur.Onun mesajı sanıp benimkine atmış olabilirsin ama iyi oldu öyle. Reaksiyon severiz
Ortam yumuşadı ama en azından. Beddua etmek nedir yahu açın direk küfür edin bu nasıl ortam. Yani onu da yapmayın da bedduadan iyidirtuvalet terliği çok ağırdı diğerleri o kadar değil
öyle o kadarda ucuz değil arpa suyuAhh ahh işte hayat şartları. Ayık kalmak için arpa suyu. Diğerleri ağır geliyor
O şarapçı. Ben alkolik değilim sadece keyfiöyle o kadarda ucuz değil arpa suyu
dur hele şu videoyu sileyim daha @Dosi gelmeden yanacağız bu gidişleO şarapçı. Ben alkolik değilim sadece keyfi
Sen favori üye olsana yahu gidip alalım sana nerdeyse
Çok sıkıntı yapacağın şey olursa öyle şeyleri spoiler ekle. Favori üye olacaksın az kaldıdur hele şu videoyu sileyim daha @Dosi gelmeden yanacağız bu gidişle
Hep mi 😱 ne zaman? Şimdiki zaman olmadığı kesincanın çıksın
------
tekirdağın rakısı
------
hep böyle yapıyorsun akbabaların önüne atıp kaçıyorsun sonra çık işin içinden
Senin topuğuna sıkmaya hazır @Yakamoz-Asi ve @Bully varken önce onlardan çekinmen gerek benden değil ama evet cezaya sebep olacak bir paylaşım olmuşdur hele şu videoyu sileyim daha @Dosi gelmeden yanacağız bu gidişle
@Dosi bu mesajı yanlışlıkla yazdım görmezden gelmen iyi olmuşgözlerim yaşardı
ne kadar şirret olduğunu bilmesem gözyaşlarına boğulacağım sevinçten
paylaşımı silip süpürmüştük nerden gördün hanı nerdeHep mi 😱 ne zaman? Şimdiki zaman olmadığı kesin
Senin topuğuna sıkmaya hazır @Yakamoz-Asi ve @Bully varken önce onlardan çekinmen gerek benden değil ama evet cezaya sebep olacak bir paylaşım olmuş
Belki de görmek istememişimdir aramız bozulasın diye (daha yeni bakınıyordum bildirimlere, görürdüm bir müddet sonra )@Dosi bu mesajı yanlışlıkla yazdım görmezden gelmen iyi olmuş
Yöneticiyim. Görebilirim orijinal halini@Dosi bu mesajı yanlışlıkla yazdım görmezden gelmen iyi olmuş
------
paylaşımı silip süpürmüştük nerden gördün hanı nerde
Tek başıma gitmedimTek başına piknik mi olur. Yanında en az 2 kişi ile güzel olur
@Bully ile @Yakamoz-Asi nin başlarına sürecek merhemleri yok onlardan niye çekineyim ikiside emekli yaşlı başlı insanlar ne yetkileri var ne bişey yolunmuş kaza dönmüşler oysa ben daha enerjik güçlü kuvvetli atletik bir aktif üyeyim onlar benden korksunBelki de görmek istememişimdir aramız bozulasın diye (daha yeni bakınıyordum bildirimlere, görürdüm bir müddet sonra )
Her şey bir rapora bakar. Gördüklerinde raporlansaydı işin zordu@Bully ile @Yakamoz-Asi nin başlarına sürecek merhemleri yok onlardan niye çekineyim ikiside emekli yaşlı başlı insanlar ne yetkileri var ne bişey yolunmuş kaza dönmüşler oysa ben daha enerjik güçlü kuvvetli atletik bir aktif üyeyim onlar benden korksun