Hadi yeni üyeleri anladık diyelim de eski üyeler de mi hiç tanımamış seniDün canım biraz ofansif mizah çekmişti, ağır geldi foruma.
ben kafasında tilkilerle dolaşan insanları severim saygı duyarım hatta kafası boş gezenler çok onların yanında kafasına tilki doluşanlar bin kat daha değerlidirsen yine de @Dosi ye çok güvenme onun kafasında 40 tilki gezer kırkının da kuyruğu birbirine değmez
sen bilirsin bir gece bir bakmışsın sonsuz banlı üye olmuşsunben kafasında tilkilerle dolaşan insanları severim saygı duyarım hatta kafası boş gezenler çok onların yanında kafasına tilki doluşanlar bin kat daha değerlidir
olsun canımız sağolsun hayattan banlanmadığımız müddetçe küllerimizden doğarızsen bilirsin bir gece bir bakmışsın sonsuz banlı üye olmuşsun
Öyle pat diye yapmam. Önce bi tekin’in ifadesini alıp sonra hamle yaparım bizde yargısız infaz ( insaf ) yok ve her zaman telafisi olunan şeylerse şans verilirsen bilirsin bir gece bir bakmışsın sonsuz banlı üye olmuşsun
olsun canımız sağolsun hayattan banlanmadığımız müddetçe küllerimizden doğarız
insafmıÖyle pat diye yapmam. Önce bi tekin’in ifadesini alıp sonra hamle yaparım bizde yargısız insaf yok ve her zaman telafisi olunan şeylerse şans verilir
İnfaz olacaktı. Bu bir klavye hatası. Benlik değilinsafmı
türkçen batsın isveçli
Oylama ne zaman bitecek? Biri kazansın da şu kumpanya bir sona ersin.
hala düşünüyorum karar vermedim , final pompy senaryosu gibi çünkü
Benlik bi durum olduğunu düşünmüyorum, mizah anlayışı yok oluyor genelHadi yeni üyeleri anladık diyelim de eski üyeler de mi hiç tanımamış seni
ister inan ister inanma benim karakterimde söz verdikmi dönmek yoktur sadece yarışta bayan varsa sözümde durmam onun haricinde sözüm söz
@serhatt rakip görür öldürür yönelimini gösterenleri sabaha kadar hepsi yok olur çok konuşmamak gerek
Ben direkt anladım neyin ne olduğunu da ortalık kan revan olmuş be yoldaşım... Eskilerin anlayamaması çok garip... @S.G.A.T.Hadi yeni üyeleri anladık diyelim de eski üyeler de mi hiç tanımamış seni
Eskiler eskide kaldı galiba. Yenilerden de hayır yok.Ben direkt anladım neyin ne olduğunu da ortalık kan revan olmuş be yoldaşım... Eskilerin anlayamaması çok garip... @S.G.A.T.
Ama farklı bir kaos türüymüş bu da, belki biz de arada başvurabiliriz böyle kaoslara yoldaşlarımızla... Şimdilik menüye ekleyelim, kenarda dursun... @Maskeli Fedai @Sherlock
Oylama için ise tabi ki kadim dostuma gereken desteği vereceğim... Bak burada da hissettim ve foruma girdim bugün gecenin bu saatinde... @Dosi
Dm kutuna baktın mı?…Ben direkt anladım neyin ne olduğunu da ortalık kan revan olmuş be yoldaşım... Eskilerin anlayamaması çok garip... @S.G.A.T.
Ama farklı bir kaos türüymüş bu da, belki biz de arada başvurabiliriz böyle kaoslara yoldaşlarımızla... Şimdilik menüye ekleyelim, kenarda dursun... @Maskeli Fedai @Sherlock
Oylama için ise tabi ki kadim dostuma gereken desteği vereceğim... Bak burada da hissettim ve foruma girdim bugün gecenin bu saatinde... @Dosi
Amanın ne mizah. Ofansif mizah yapılacak bir sürü konu varken bunu mu seçtinDün canım biraz ofansif mizah çekmişti, ağır geldi foruma.
Sayın Bay At ne yapar edersin sahalarda göremiyoruz eskisi kadar?Oylama ne zaman bitecek? Biri kazansın da şu kumpanya bir sona ersin.
İşin gücün kaosEskiler eskide kaldı galiba. Yenilerden de hayır yok.
Kaos olacaksa ben de katılmak isterim.