kendi içinde ters değil iki finalistten biri sen olsan biride hemcinsin olsa direk sana oy verirdim ama finalistlerden biri sen biride bayan olursa oy falan alamazsın benden! bunun neresini anlamadınCümle içinde kendin ile ters düṣüyorsun @Dosi
Mesaj yazarken bi kontrol et, dünden kalma mesajın yapışmışherkese iyi geceler ben kaçar
kendi içinde ters değil iki finalistten biri sen olsan biride hemcinsin olsa direk sana oy verirdim ama finalistlerden biri sen biride bayan olursa oy falan alamazsın benden! bunun neresini anlamadın
anlayacağın kendi içimden normalde düzüm işin içine kızlar girince tersim dönüyor
ellerin dert görmesin sanırım sen düzelttin ama kötü bişey kalmamışki iyi geceler ben kaçar kalmış o lafı nasıl olsa birazdan tekrar edeceğim zararı yok benceMesaj yazarken bi kontrol et, dünden kalma mesajın yapışmış
Nihayet eve geldim. Ne gündü be
Kendin yaptın ama tamam ben yapmışım gibi düşünelimellerin dert görmesin sanırım sen düzelttin ama kötü bişey kalmamışki iyi geceler ben kaçar kalmış o lafı nasıl olsa birazdan tekrar edeceğim zararı yok bence
kendi içinde ters değil iki finalistten biri sen olsan biride hemcinsin olsa direk sana oy verirdim ama finalistlerden biri sen biride bayan olursa oy falan alamazsın benden! bunun neresini anlamadın
anlayacağın kendi içimden normalde düzüm işin içine kızlar girince tersim dönüyor
Konuyu kilitledim sanıyordumTeṣekkür ederim Batuhan
------
Ok.
Hissettim o kısma harika atmayı düşünüp mesajı tepkisiz bıraktığını...şu kısma harika attım say
Hadi ordan şov yapma, oylama süresini biraz uzun tuttuk. İlk başta dün akşam bitme ihtimali vardı konu açılmadan. Sen yetişemezdin o zaman
Önceki oylamaya yetişmedin ve biraz daha uzun olsa elenme ihtimalim vardı…
Şimdi trip vs sonrasına saklayayım bugün gündemim yoğun.
Ayrıca, senin bu oylamaya yinede yetişeceğini tahmin ediyordum, hissettim…
Sen iğrenç bir insansın... @MasacRE @Sherlock