- Reaksiyon puanı
- 115,803
- Puanı
- 1,060
Maçı kazanamadınızDosi Dosi Dosi Dosi
Oley Oley Oley Oley
Dosi Dosi Dosi Dosi
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
😅😅😅😅Maçı kazanamadınız
Tekrar deneyiniz. Dosicola.Maçı kazanamadınız
Yenilmenizi istemiştim ama olmadı. Gs ile karşılaşırsanız sizi desteklerim ama😅😅😅😅
Benim hakkımda bu kadar fazla bilgi bilmen beni korkutuyor 😁
Yenrmiyorlarda.. 😋
Gönülden istemedin demek ki 😁Yenilmenizi istemiştim ama olmadı. Gs ile karşılaşırsanız sizi desteklerim ama
Kadın düşmanı nedir yahu?@RüzgarGülü oylamayı kaçıracak o da kadın düşmanıydı gelsede oyunu kullansa bari benim yaptığım hataya düşmez umarım
Ne farkeder sende foruma üyesin o da üye. Birbirinize üstünlüğü yok kimseninBu tavır neden. Ben finale kadar sizi destekledim. Ama bir kadının da yarışma kazanmasını içim elvermiyor. Çok mu zor anlamak.
Karı kız resmi yorumlamak diye tabir mi var canım kardeşim. Bende ilgilenirim oyle şeylerle ama böyle dediğin zaman hepimizi sapkın gibi tanıyorsun. Eşcinsel felan tamam kendince haklı sebebin vardır ama oylama açık kapalı ne farkeder at oyunu ister açıkla ister açıklama boşver çok kasmaŞimdiki zamanede bir kadının bu tarz bir etkinliği 1.likle bitirmesi sorun yaratır.
Bu kadar modernlik fazla. Ben bunu 2017`de forum eşcinsel üyelerle dolup taştığında bunun forumun sonunu getireceğini söylediğimde @bazinga @mrt-06 kâale bile almadılar beni. Allahtan @MasacRE @xemrexxx @Sherlock @Yakamoz-Asi ile falan karı kız fotoğrafları paylaşıp yorumladık da da forumun ömrü uzadı bir kaç sene. Bak sinek avlıyoruz şimdi.
birbirlerinin değerini bildikleri için birbirlerini sırtlamışlar görüyormusun ben olsam bende sırtımda taşırım
norveçlileri görünce unutmuşsun bileNot ettik tekin bey not ettik
birbirlerinin değerini bildikleri için birbirlerini sırtlamışlar görüyormusun ben olsam bende sırtımda taşırım
------
norveçlileri görünce unutmuşsun bile
ömür biter oylama bitmez bu sefer kazaylada olsa @Dosi dedim, diğer finalde kesinlikle oylarım sana söz verdimmi dönmem bilirsin, eğer karşında bayan rakip yoksa tabiUnutulmaz.
@RüzgarGülü vs @Yakamoz-Asi ?ömür biter oylama bitmez bu sefer kazaylada olsa @Dosi dedim, diğer finalde kesinlikle oylarım sana söz verdimmi dönmem bilirsin, eğer karşında bayan rakip yoksa tabi
hiç düşünmeden direk @Yakamoz-Asi derim
ister inan ister inanma benim karakterimde söz verdikmi dönmek yoktur sadece yarışta bayan varsa sözümde durmam onun haricinde sözüm söz
Çok tehlikeli sularda yüzüyorsun. Çık o sudan çıkŞimdiki zamanede bir kadının bu tarz bir etkinliği 1.likle bitirmesi sorun yaratır.
Bu kadar modernlik fazla. Ben bunu 2017`de forum eşcinsel üyelerle dolup taştığında bunun forumun sonunu getireceğini söylediğimde @bazinga @mrt-06 kâale bile almadılar beni. Allahtan @MasacRE @xemrexxx @Sherlock @Yakamoz-Asi ile falan karı kız fotoğrafları paylaşıp yorumladık da da forumun ömrü uzadı bir kaç sene. Bak sinek avlıyoruz şimdi.
Dün canım biraz ofansif mizah çekmişti, ağır geldi foruma.Çok tehlikeli sularda yüzüyorsun. Çık o sudan çık
kararı boşver ben aktif üye olmuşumhala düşünüyorum karar vermedim , final pompy senaryosu gibi çünkü
@serhatt rakip görür öldürür yönelimini gösterenleri sabaha kadar hepsi yok olur çok konuşmamak gerekkararı boşver ben aktif üye olmuşum
demekki forumda pasif üyelerde var