Medine'ye bak senmedine bacım yine en parlak oğlanı kapmış hep diyorum böyle saf görünenlerden korkucan![]()
@serhatt @Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @Bully @Yakamoz-Asi
Yusuf Çim'i @Yiğitt çok severdi
Medine'ye bak senmedine bacım yine en parlak oğlanı kapmış hep diyorum böyle saf görünenlerden korkucan![]()
Medine'de benim gibi saf ve temiz benziyoruz bende hep en parlakları kapıyorum.medine bacım yine en parlak oğlanı kapmış hep diyorum böyle saf görünenlerden korkucan![]()
Sen misin saf ve temiz 😱Medine'de benim gibi saf ve temiz benziyoruz bende hep en parlakları kapıyorum.![]()
Şüphesiz.Sen misin saf ve temiz 😱
Ne şüphesi gıııı bak programlara konu oldunŞüphesiz.![]()
Senin hayal dünyan olduğu için yok hükmünde bu.Ne şüphesi gıııı bak programlara konu oldun
medine bacım yine en parlak oğlanı kapmış hep diyorum böyle saf görünenlerden korkucan![]()
Dünkü tekrarı çok iyi gitmiş, bu akşam Total'de kuvvetli artış gelir inşallah.Yine harika
37. BÖLÜM FRAGMANLARI
Medine'ye bak senMurat'tan sonra hemen yeni bir parlağa geçiş yapmış cidden böylelerinden korkacan asıl
Yusuf Çim'i @Yiğitt çok severdi![]()
Senin hayal dünyan olduğu için yok hükmünde bu.![]()
Helal olsun Medineye![]()
medine bacım yusuf oğlanı cıbıldak görüp hedefe kitlendi ; Hayriye bacımın da 3 talibi var hiç değer kaybetmiyor maşallahYine harika
37. BÖLÜM FRAGMANLARI
Maşallah Medine ve Hayriye’ye hiç boş kalmıyorlarmedine bacım yusuf oğlanı cıbıldak görüp hedefe kitlendi ; Hayriye bacımın da 3 talibi var hiç değer kaybetmiyor maşallah![]()
3. kim?medine bacım yusuf oğlanı cıbıldak görüp hedefe kitlendi ; Hayriye bacımın da 3 talibi var hiç değer kaybetmiyor maşallah![]()