28. BÖLÜM FRAGMANI
Hoş geldin Yavuz bu sefer uzun kal.
😂Geri döner
Son fragmanı görünce yeni bölümü izleme kararı aldım
Kirli Sepeti 26. Bölüm 1. Fragmanı | Sen Beni Bekler Misin?
Kirli Sepeti 26. Bölüm 2. Fragmanı | Hayriye Sen Ne Yaptın?
Hep derim saf görünenden korkucan diye bakın Medine sinsisi hem murat hem İlkkan oğlanları baştan çıkarmış @Zeyno @offensive28. BÖLÜM FRAGMANI
İlkkan ne alaka laaHep derim saf görünenden korkucan diye bakın Medine sinsisi hem murat hem İlkkan oğlanları baştan çıkarmış @Zeyno @offensive
son 2 bölümdür ona yürüyor medine bacımİlkkan ne alaka laa
Eee benimki ne oldu çıktı mı diziden ?son 2 bölümdür ona yürüyor medine bacım
o da yasemine yürüyor gibiEee benimki ne oldu çıktı mı diziden ?
ohaa laa o Feyyazın karısı değil miydi aboo resmen adına layık dizi tam bir kirli sepeti olmuşo da yasemine yürüyor gibi
Hep derim saf görünenden korkucan diye bakın Medine sinsisi hem murat hem İlkkan oğlanları baştan çıkarmış @Zeyno @offensive
İlkkan ne alaka laa
son 2 bölümdür ona yürüyor medine bacım
Eee benimki ne oldu çıktı mı diziden ?
o da yasemine yürüyor gibi
Libido sepeti.ohaa laa o Feyyazın karısı değil miydi aboo resmen adına layık dizi tam bir kirli sepeti olmuş
31. bölümde final yapıyormuş, yeni senaristleri beklememişler bile...
Planlanıyor yazmış oraya tutunuyorum bir umut.Yalan mı söylüyor B.A ? 😵
Haklısın ecünnü değildir, ecünnülerin hasıdır.
😂Geri döner
Son fragmanı görünce yeni bölümü izleme kararı aldım
ohaa laa o Feyyazın karısı değil miydi aboo resmen adına layık dizi tam bir kirli sepeti olmuş
Libido sepeti.
Yalan mı söylüyor B.A ? 😵
Hayriye bacımın tüm sevgilileri diziye dönüp pervane olmuşken dizi yazın da devam etsin romantik komedi olarakPlanlanıyor yazmış oraya tutunuyorum bir umut.
Eskiye rağbet olunca bit pazarına nur yağarmış.Hayriye bacımın tüm sevgilileri diziye dönüp pervane olmuşken dizi yazın da devam etsin romantik komedi olarak
Hayriye bacım için kapışan 2 erkeğe ne diyorsunEskiye rağbet olunca bit pazarına nur yağarmış.
Allah sahiplerine bağışlasın diyorum.Hayriye bacım için kapışan 2 erkeğe ne diyorsun
hayriye bacım sizi çatlatmaya devam edecek finale kadar @Emre Ozansoy @Carpe Diem @Angelica @Zeyno @Dosi birlikte oturun ağlayın @Hobbit @Alemdar @ozmoturk @offensive @AseratAllah sahiplerine bağışlasın diyorum.
Yasemin cadısı ağlasın ayol asıl.hayriye bacım sizi çatlatmaya devam edecek finale kadar @Emre Ozansoy @Carpe Diem @Angelica @Zeyno @Dosi birlikte oturun ağlayın @Hobbit @Alemdar @ozmoturk @offensive @Aserat
Biz niye ağlıyoruz ayol bize ne😂hayriye bacım sizi çatlatmaya devam edecek finale kadar @Emre Ozansoy @Carpe Diem @Angelica @Zeyno @Dosi birlikte oturun ağlayın @Hobbit @Alemdar @ozmoturk @offensive @Aserat
@Dosi ağlasın dursun biz neden ağlayacakmışız promosyon olarak sen de ağlarsın tamamdır. Periodt 💅🏻💅🏻💅🏻hayriye bacım sizi çatlatmaya devam edecek finale kadar @Emre Ozansoy @Carpe Diem @Angelica @Zeyno @Dosi birlikte oturun ağlayın @Hobbit @Alemdar @ozmoturk @offensive @Aserat